Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei SKS Stakusit Ro Srl

Membra a grupului Hella din Austria, unul din lideri pe piata europeana in domeniul tehnicii de umbrire

SKS Stakusit Ro Srl, este firma "fiica" a companiei SKS Stakusit Bautechnik GmbH din Duisburg - Homberg, Germania. Compania este prezenta in Romania din anul 1995. In intervalul 1995 - iunie 1998 in Romania a existat doar un reprezentat SKS, marfa fiind livrata direct clientilor fie pe relatia Germania, fie pe relatia Austria.
La 1 octombrie 1998 SKS din Duisburg a infiintat in Brasov, Sc SKS Stakusit Ro Srl, filiala din Brasov are un depozit de marfa si un atelier de productie pentru executarea produselor finite.

SKS Stakusit Ro Srl are in prezent clienti pe tot cuprinsul tarii, calitatea produselor impunandu-le pe piata romaneasca, raspunzand celor mai variate exigente. SKS Stakusit Bautechnik GmbH are peste 30 ani de funcitonare in realizarea materialelor destinate confectionarii rulourilor, plaselor de insecte si obloanelor.
Din anul 2008 SKS Stakusit Bautechnik GmbH este membra a grupului Hella din Austria, un nume consacrat pe piata europeana in domeniul tehnicii de umbrire.
sks stakusit hella
sks stakusit hella


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Hella, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei SKS Stakusit Ro Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Storuri exterioare Hella Jaluzele exterioare Hella Roleta antiorbire Hella BS99
 
Storuri si jaluzele Hella
3 produse

Gama de storuri si jaluzele Hella reprezinta una din solutiile flexibile si eficiente de protectie parasolara si impotriva vederii in interior. Storurile si jaluzelele asigura un ambient optim si un confort sporit in incaperi. Designul lor le transforma in elemente interesante de structurare a fatadelor, prin care se poate regla individual unghiul de patrundere a luminii solare in interior.

3 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Sistem cu caseta Hella Trav Elemente suprapuse ATR Casete Hella Caseta incastrata Hella Top FRAME
 
Sisteme cu caseta si elemente inglobate Hella
4 produse

Sistemele cu casete si elementele inglobate sunt: rulouri exteriore, storuri, sisteme textile de umbrire, protectie impotriva insectelor sau orice corespunde cel mai bine ideii de protectie parasolara, impotriva vederii in interior si protectie de siguranta.

4 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Umbrela Hella dubla BOOM Paravane de protectie Hella impotriva vantului si a vederii in interior Umbrele de mari dimensiuni Hella Palazzo si Pendalex Sistem de umbrire tip baldachin LEAF
 
Copertine Hella
4 produse

Copertinele Hella asigura confortul si protectia impotriva razelor solare sau a vantului prin gama de umbrele Boom, umbrelelor de mari dimensiuni sau a paravanelor de protectie Hella impotriva vantului si a vederii in interior.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Sistem de umbrire pentru exterior, plasa impotriva insectelor, copertina
Sistem de umbrire pentru exterior, plasa impotriva insectelor, copertina
Sticla, placa inlocuitoare, protectie solara
Sticla, placa inlocuitoare, protectie solara
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...