TIGER Drylac®

Vopsea pulbere TIGER Drylac®

Produse super rezistente si durabile, care corespund tuturor cerintelor industriei arhitecturale si industriei de realizare a fatadelor, pentru executia de cladiri la nivel mondial.

  • diversitate mare de nuante
  • super rezistente la intemperii
  • rezistente la coroziune

Produse din aceasta familie

TIGER Drylac® Series 68
 
Acoperiri pulbere TIGER Drylac® Series 68

Linia TIGER Drylac® Series 68 detine produse super rezistente si durabile, care corespund tuturor cerintelor industriei arhitecturale si industriei de realizare a fatadelor, pentru executia de cladiri la nivel mondial. Finisajele anodizate rafineaza, decoreaza si protejeaza de influentele externe climatice. Portofoliul anodizat include numeroase nuante pe o suprafata neteda in mat si puternic mat, pentru realizarea de finisaje estetice. Aplicarea nu se limiteaza doar pe suprafete din aluminiu. Otelul si otelul galvanizat pot fi, de asemenea, acoperite intr-un mod rafinat cu efect de anodizare, rentabil chiar si intr-un singur strat.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Acoperiri pulbere TIGER Drylac® Series 44 Anti-Graffiti
 
Acoperiri pulbere TIGER Drylac® Series 44 Anti-Graffiti

Acoperire cu pulbere pe baza de poliuretan, anti-graffiti, special dezvoltata pentru aplicatii arhitecturale, in special pentru fatade. Produs eficient si economic, conceput pentru a rezista la numeroase operatiuni de curatare, aspectul sau va fi nealterat, chiar si dupa utilizarea unui detergent chimic.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...