Tarkett SEE Reprezentanta Romania

Tarkett SEE Reprezentanta Romania

Covor PVC omogen Tarkett iQ Surface Covor PVC omogen Tarkett iQ Natural
 
Pardoseli Tarkett din PVC omogen
2 produse

Pardoselile din PVC omogen sunt solutii rezistente si ultradurabile pentru zonele de trafic intens si foarte intens, recomandate in special pentru utilizarea in domeniul medical si in invatamant, pentru rezistenta lor si pentru curatarea usoara. Realizate dintr-un singur strat compact de vinil, pardoselile din PVC omogen sunt lipite pe suprafata de suport si imbinate pentru durabilitate si igiena optima. Versiunile acustice au un strat special de spuma pentru reducerea transmiterii sunetului si pentru absorbtia socurilor. Pardoseala PVC este rezistenta, usor de intretinut, iar design-urile sunt pe placul tuturor.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Covor PVC eterogen Tarkett Acczent Excellence Genius 70 Covor PVC eterogen Tarkett Acczent Excellence 80 Covor PVC eterogen Tarkett Acczent Platinium 100
 
Pardoseli Tarkett din PVC eterogen
3 produse

Pardoseala din vinil eterogen este o solutie versatila pentru toate tipurile de utilizari. Aceasta vine in diverse moduri de realizare pentru a se potrivi utilizarii in spatii rezidentiale sau in zone cu trafic intens, cum ar fi scolile si spitalele. Acesta este realizat din mai multe straturi, inclusiv unul imprimat, pentru design nelimitat. Versiunea acustica dispune de un strat intermediar de spuma pentru a reduce transmiterea sunetului si pentru a absorbi socurile.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Tapet din PVC omogen Tarkett Wallgard Tapet din PVC omogen Tarkett iQ Surface Wall Tapet din PVC eterogen Tarkett Aquarelle Wall HFS
 
Tapet Tarkett din PVC
3 produse

Tapetul PVC protejeaza peretii din zonele cu trafic intens de lovituri, zgarieturi si pete. Flexibil si usor de instalat, acesta ajuta la reducerea costurilor de reparatie si intretinere, prin reducerea deteriorarii peretilor, pe termen lung. Tapetul PVC Tarkett este tratat cu protectia de suprafata Top Clean, pentru o curatare usoara si o rezistenta suplimentara la abraziune, zgarieturi si pete. Produsul este asortat cromatic cu pardoselile Tarkett si este conform cu standardele pentru camere sterile, pentru a oferi o solutie completa.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pardoseala Tarkett din linoleum Veneto xf<sup>2</sup> 2 mm
 
Pardoseala Tarkett din linoleum Veneto xf2

Una dintre cele mai naturale si durabile solutii de pardoseli de pe piata, linoleumul Tarkett este apreciat de peste 150 de ani pentru frumusetea, confortul si durabilitatea sa. Colectia Tarkett de linoleum Veneto xf2™ (2,0/2,5/3,2 mm) este realizata din materii prime naturale in proportie de 94% si este disponibila intr-o gama larga de modele traditionale de tip marmura si culori intense. Linoleumul este tratat cu protectia unica Tarkett xf2™ pentru durabilitate extrema, curatare usoara si intretinere rentabila.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Tapet Tarkett din linoleum natural Linowall
 
Tapet Tarkett din linoleum natural Linowall

Tapetul Tarkett LinoWall vine cu tratament de suprafata xf2™ pentru o rezistenta mecanica si chimica extrema, inclusiv la acizii diluati, uleiuri, grasimi, solventi si alcaline. Acesta are si certificare de incendiu Bs2-d0. Disponibil in 6 culori.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pardoseala din PVC omogen ESD iQ Toro SC - Conductiv Pardoseli Tarkett antiderapante din PVC Safetred Universal Pardoseala din PVC omogen ESD iQ Granit SD - Disipativ Pardoseli Tarkett antiderapante din PVC Safetred Universal Plus
 
Pardoseli Tarkett din PVC pentru utilizari speciale
6 produse

Pardoselile Tarkett din PVC pentru utilizari speciale cuprind: pardoseli din PVC omogen ESD si pardoseli Tarkett antiderapante din PVC.

6 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Adeziv covor PVC Tarkett VK 800 Adeziv covor PVC Tarkett VK 500
 
Adezivi covor PVC Tarkett
2 produse

Doua solutii Tarkett in materie de adezivi pentru pardoselile PVC: VK 500 si VK 800.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Pardoseala sportiva din PVC elastica in punct Tarkett Omnisports Active+ (8,1 mm) Pardoseala sportiva din PVC elastica in punct Tarkett Omnisports PurePlay (9,4 mm) Pardoseala sportiva din PVC elastica in punct Tarkett Dancefloor Pardoseala sportiva din PVC elastica in punct Tarkett Table Tennis
 
Pardoseli sportive din PVC Tarkett
4 produse

Atunci cand vine vorba despre sporturile de interior, performanta poate fi atinsa doar daca suprafetele pe care se desfasoara evenimentul sunt amenajate corespunzator. Astfel, o sesiune de yoga, un meci de baschet sau handbal, ori exercitiile de gimnastica pot fi unele de succes doar daca pardoseala aleasa este cea potrivita. Pentru a sustine performanta, dar si pentru a oferi solutii durabile, economice si usor de intretinut, Tarkett ofera o gama variata de pardoseli sportive, potrivite pentru cele mai multe tipuri de sali de sport si activitati sportive interioare.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pardoseli sportive din lemn elastice in arie Tarkett Multiflex M Pardoseli sportive din lemn elastice in arie Tarkett Reflex M Evolution Pardoseli sportive din lemn elastice in arie Tarkett Proflex M Pardoseli sportive din lemn elastice in punct si arie Tarkett Lumaflex Duo Linosport Classic
 
Pardoseli sportive din lemn Tarkett
4 produse

Pardoselile sportive din lemn Tarkett indeplinesc cele mai inalte standarde din industrie, pentru a oferi protectie atletica si performanta sporita, precum si durabilitate extrema si costuri reduse de intretinere. Cu o gama larga de culori si modele, victoria nu a aratat niciodata mai bine.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pardoseli sportive din linoleum Tarkett Linosport xf<sup>2</sup>™
 
Pardoseli sportive din linoleum Tarkett Linosport xf2

Linosport xf2™ (3,2 mm) este o pardoseala din linoleum care ofera o excelenta rezistenta la uzura si la crapaturi, datorita structurii sale omogene. Este tratata in fabrica Tarkett cu protectia superioara pentru suprafete xf 2™ pentru durabilitate extrema, curatare usoara si intretinere la costuri reduse. Aceasta poate fi combinata cu suportul Lumaflex Duo pentru a oferi performante sportive in salile de sport multifunctionale.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pardoseala din lemn triplustratificat Tarkett Salsa Pardoseala din lemn triplustratificat Tarkett Salsa Art Pardoseala din lemn triplustratificat Tarkett Tango
 
Pardoseli Tarkett din lemn
3 produse

Nimic nu se compara cu emotia lemnului natural. Frumusetea, puterea si caracterul parchetului de lemn confera autenticitate si caldura oricarui interior. Echipat cu un sistem de instalare cu click, parchetul Tarkett din lemn este, de asemenea, usor de instalat si gata de utilizare. La Tarkett, peste 125 de ani de experienta in design se reflecta in fiecare placa. Proiectat din mai multe straturi de lemn de esenta tare pentru o buna stabilitate dimensionala, acest parchet de lemn este etansat cu lac sau ulei pentru durabilitate imbunatatita si intretinere usoara. Este, de asemenea, obtinut si realizat sustenabil - certificate FSC / PEFC si Cradle-to-Cradle Silver.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Mocheta comerciala la rola DESSO Sense of Marble Mocheta comerciala la rola DESSO Bonaparte Vintage Mocheta comerciala la rola DESSO Desso & Ex Mocheta comerciala la rola DESSO Patterns
 
DESSO Mocheta comerciala
10 produse

Alegerea mochetei comerciale potrivite poate spori calitatea spatiulu. Rolele comerciale Tarkett si DESSO sunt special concepute pentru a reduce zgomotul si a oferi confort acustic. Numeroase avantaje le fac o solutie excelenta pentru diverse spatii comerciale: sunt excelente izolatoare, usor de intretinut, confortabile si pot fi instalate peste pardoseli laminate sau parchet din lemn. Comparativ cu mocheta disponibila sub forma de rola, dalele de mocheta sunt disponibile in forma patrata. Datorita varietatii de design, colectiile DESSO pot fi usor mixate cu cele Tarkett, oferind astfel posibilitatea de a crea concepte unice si practice pentru orice suprafata. Datorita formatului si beneficiilor oferite de structura, dalele de mocheta reprezinta solutia ideala pentru reamenajarea pardoselii, in special in spatii precum cladirile de birouri sau facilitatile publice.

10 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pardoseala LVT Tarkett iD Inspiration Click HT 70 Pardoseala LVT Tarkett iD Mixonomi Pardoseala LVT Tarkett ModularT 7 Pardoseala LVT Tarkett iD Inspiration Loose-Lay
 
Pardoseli LVT Tarkett
6 produse

Pardoseala este noul loc de joaca, utilizand Tarkett LVT. Produs atat sub forma de placi, cat si de scanduri, intr-o gama larga de modele, culori si stiluri, LVT ofera posibilitati nesfarsite de design datorita modularitatii lor. Placile de vinil de lux ofera mai multe optiuni de instalare: cu adeziv pentru trafic intens, fara adeziv pentru renovare rapida si in sistem cu click pentru instalare flotanta. Sunt tratate cu protectia pentru suprafete Top Clean, pentru o intretinere usoara si o rezistenta suplimentara la abraziune, zgarieturi si pete.

6 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pardoseli laminate Tarkett
 
Pardoseli laminate Tarkett

Realizate in proportie de 84% din lemn, placile de parchet laminat ofera modele imprimate rezistente, pentru locuinte si zone comerciale, unde stilul trebuie sa fie rapid, accesibil si durabil. Sistemul TC-Lock permite o instalare simpla, care poate fi realizata imediat, facand din parchetul laminat o alegere ideala pentru renovari. Pardoselile laminate Tarkett sunt fabricate in Germania, din materiale de cea mai buna calitate si au o suprafata protectoare din melamina, pentru o intretinere usoara.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...