Noutati din gama Tarkett iQ

Paleta coloristica iQ Optima ofera solutii pentru orice stare de spirit si orice stil

Pardoseala din vinil omogen iQ optima are un design clasic, actualizat astfel incat sa corespunda cererii contemporane de pardoseala de mare performanta, in culori si stiluri adecvate pentru o gama larga de medii si ambiente. Este adus la zi cu ajutorul unor noi modele si formate si unei colectii de exceptie, constand din 64 culori. Paleta coloristica iQ Optima ofera solutii pentru orice stare de spirit si orice stil. Se intoarce la modelele clasice care nu se demodeaza niciodata, reprezentand baza colectiei, si adauga modele noi, constand in combinatii unice de lemn si nuante.
IQ reprezinta solutia de pardoseala originala, de inalta performanta pe piata de vinil omogen. Dat fiind ca ofera cea mai larga gama de culori si modele existenta pe piata, formatele si stilurile iQ pot satisface orice cerinta. Pardoseala este cel mai usor de instalat, in timp ce finisajul de exceptie garanteaza satisfactia muncii bine facute si, intrucat pardoseala iQ va arata oricand ca si nou prin simpla slefuire uscata, este sigur ca aceasta satisfactie poate dura toata viata. Aveti nevoie doar de apa pentru curatirea zilnica si de utilizarea minima a unor substante chimice o data pe saptamana, asigurand astfel o intretinere perfecta, care, in plus, protejeaza mediul, iar cheltuielile dumneavoastra vor fi amortizate in decurs de trei ani.
Fie ca este vorba de spitale sau scoli, hoteluri sau birouri, bai sau dormitoare, iQ Optima poate oferi o solutie unica sau un design coerent complet, care sa se extinda fara intreruperi de la o camera sau functie la alta, multumita bogatei palete coloristice si noilor formate. Noua colectie Essence ofera aspectul si senzatia de lemn natural, cu formatul scandurilor tesite si in relief, cu formatul clasic si in relief al placilor, cu scandurile in relief si rulourile netede. Ca parte a solutiei complete de baie Tarkett, Optima Multisafe este o culoare de pardoseala antiderapanta, ce se asorteaza cu placile de pe pereti. In acelasi timp, acustica iQ Optima reprezinta solutia ideala pentru zonele expuse la zgomot si o solutie compacta pentru cele expuse la trafic intens. Una dintre cele mai populare pardoseli, iQ Eminent combina proprietatile functionale de exceptie cu o gama larga de modele interesante. Printre acestea se numara un tipar multi-dimensional, cu efect 3D, generat de adaugarea unor sipci sidefate si de larga gama de culori moderne in 26 de nuante diferite. Cele trei culori de baza iQ Eminent fac din aceasta pardoseala o solutie multipla perfecta. Puteti combina si asorta diverse zone si functii, mentinand in acelasi timp o tema vizuala constanta si coerenta de ansamblu.
Ca unul din liderii in industria pardoselilor, Tarkett ofera o gama foarte larga de produse pe piata, de la vinil si linoleum la laminat, lemn si toate tipurile de suprafete pentru practicarea sporturilor.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre noua pardoseala de vinil iQ, faceti clic pe poza produsului prezentat mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Tarkett Trade, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Pardoseala din vinil omogen iQ Optima
 
Pardoseala din vinil omogen iQ Optima

Pardoseala din vinil omogen iQ optima are un design clasic, actualizat astfel incat sa corespunda cererii contemporane de pardoseala de mare performanta, in culori si stiluri adecvate pentru o gama larga de medii si ambiente. Este adus la zi cu ajutorul unor noi modele si formate si unei colectii de exceptie, constand din 64 culori. Paleta coloristica iQ Optima ofera solutii pentru orice stare de spirit si orice stil.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Placaj, pardoseala din PVC omogen
Placaj, pardoseala din PVC omogen
Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...