Tarkett SEE Reprezentanta Romania

Pardoseli Tarkett din PVC eterogen

Pardoseala din vinil eterogen este o solutie versatila pentru toate tipurile de utilizari. Aceasta vine in diverse moduri de realizare pentru a se potrivi utilizarii in spatii rezidentiale sau in zone cu trafic intens, cum ar fi scolile si spitalele. Acesta este realizat din mai multe straturi, inclusiv unul imprimat, pentru design nelimitat. Versiunea acustica dispune de un strat intermediar de spuma pentru a reduce transmiterea sunetului si pentru a absorbi socurile.

Produse din aceasta familie

Covor PVC eterogen Tarkett Acczent Excellence Genius 70
 
Covor PVC eterogen Tarkett Acczent Excellence Genius 70

Tarkett Acczent Excellence Genius loose-lay in rola este solutia inteligenta si durabila ce ofera instalarea eficienta a unei pardoseli intr-o cladire noua, dar si posibilitatea reamenajarii rapide a unui spatiu. Aceasta versiune compacta se potriveste in mod ideal spatiilor cu trafic intens, fiind compatibila cu pardoselile umede. Genius este o solutie ce nu necesita instalare prin lipire, fiind astfel rapid de instalat si usor de reciclat (atat dupa instalare, cat si dupa utilizare de catre consumator).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Covor PVC eterogen Tarkett Acczent Excellence 80
 
Covor PVC eterogen Tarkett Acczent Excellence 80

Tarkett Acczent Excellence 80 este una dintre cele mai creative game de pardoseli din PVC eterogen pentru trafic intens de pe piata. Cu 127 culori si decoruri de lemn, ofera posibilitati nesfarsite in crearea de interioare inspirate. Aceasta este tratata cu protectia superioara pentru suprafete Top Clean XP, pentru durabilitate extrema si intretinere rentabila. De asemenea, disponibila in placi si in format acustic cu Tapiflex Excellence 65, aceasta colectie face parte dintr-o solutie complet integrata, care include tapet, produse pentru bai si spatii umede si accesorii.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Covor PVC eterogen Tarkett Acczent Platinium 100
 
Covor PVC eterogen Tarkett Acczent Platinium 100

Acczent Platinium este o pardoseala inovatoare, acustica, din PVC eterogen compact, extrem de durabila, pentru uz comercial. Colectia atinge un echilibru unic intre proprietatile acustice (reducerea zgomotelor cu 9 dB) si proprietatile de deformare (0,03 mm). Datorita procesului de fabricare si stratului de uzura de 1,02 mm, designul are profunzime si ramane extrem de stabil in timp. Acesta este tratat cu protectia superioara a suprafetei Top Clean XP pentru durabilitate extrema si intretinere rentabila. Disponibila, de asemenea, si in versiunea acustica cu Tapiflex Platinium, aceasta colectie face parte dintr-o solutie complet integrata, care include tapet, optiuni pentru umezeala si accesorii. Si este 100% fara ftalati.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...