Tarkett prezinta o noua colectie de parchet la care suprafata este facuta dintr-o singura bucata de lemn

Colectia de lemn Tarkett Tango Art - puterea secreta a frumusetii

Noua colectie de lemn Tarkett Tango Art prezinta cele mai fine scanduri de lemn dintr-o bucata ce se gasesc in natura, modelate si finisate special. Tango Art aduce frumusetea in casa, conferindu-i caldura si personalitate. Tango Art utilizeaza scanduri cu dimensiunile 2215 x 164 mm, ce creeaza un efect spatios.

Stratul de suprafata al acestei pardoseli este fabricat dintr-o plansa de lemn ce afiseaza caracteristicile speciei de lemn alese. Acesta este un parchet de lemn compact, in ciuda tuturor diferentelor structurale prezentate de fiecare scandura unica din aceasta colectie de lemn.
Aceste diferente structurale au fost evidentiate prin vopsire, primind un aspect si senzatie de lux. Combinatiile frumoase de culori cu efecte metalice si stralucitoare vor satisface si cel mai exigent stil. Nuantele de alb, mov, gri, crem si diversele nuante de maro permit alegeri multiple, in termeni de design interior. Modelele Tango Art exprima sentimente din intreaga lume. Desi inspirate direct din natura, au fost imbogatite cu spiritul diverselor culturi. Ca si operele de arta, modelele colectiei Tango Art aduc eleganta afisata in Milano, bucuria resimtita in Barcelona, temperamentul Londrei, stilul parizian, imaginatia din New York…
Ca lider in industria pardoselilor, Tarkett ofera o gama foarte larga de produse pe piata, de la vinil si linoleum la laminat, lemn, toate tipurile de suprafete pentru practicarea sporturilor.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre noile modele de parchet Tango Art, cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Tarkett SEE Reprezentanta Romania, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Pardoseli Tarkett din lemn
 
Pardoseli Tarkett din lemn

Pardoselile Tarkett din lemn cuprind urmatoarele produse: Classic Touch; Easy Living; Modern Home si Tango Art.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Placaj, pardoseala din lemn si pluta
Placaj, pardoseala din lemn si pluta
Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...