Tarkett SEE Reprezentanta Romania

Pardoseli Tarkett din PVC omogen

Pardoselile din PVC omogen sunt solutii rezistente si ultradurabile pentru zonele de trafic intens si foarte intens, recomandate in special pentru utilizarea in domeniul medical si in invatamant, pentru rezistenta lor si pentru curatarea usoara. Realizate dintr-un singur strat compact de vinil, pardoselile din PVC omogen sunt lipite pe suprafata de suport si imbinate pentru durabilitate si igiena optima. Versiunile acustice au un strat special de spuma pentru reducerea transmiterii sunetului si pentru absorbtia socurilor. Pardoseala PVC este rezistenta, usor de intretinut, iar design-urile sunt pe placul tuturor.

Produse din aceasta familie

Covor PVC omogen Tarkett iQ Surface
 
Covor PVC omogen Tarkett iQ Surface

Colectia covor PVC omogen IQ Surface este o solutie inovativa ce sporeste creativitatea oricarui designer sau arhitect. Varietatea de culori a colectiei, evidentiata prin diverse combinatii de nuante tonice si accente puternice, ofera un suport inspirational de succes, ce contribuie la crearea unor experiente unice necesare amenajarilor din cadrul unitatilor comerciale: magazine, unitati hoteliere sau restaurante. iQ Surface beneficiaza de inovatii de ultima ora folosite in procesul de productie, configurate in functie de cele mai creative aplicatii. Datorita materialelor dedicate instalarii pe perete, colectia iQ Surface inlatura orice bariera care ar putea impiedica dezvoltarea unei viziuni creative, oferind posibilitatea unei amenajari intru totul. Avand o grosime de doar 2 mm, gama de PVC omogen de la Tarkett ofera perfomanta pe toata durata de viata a produsului, rezistand la o utilizare indelungata fara a diminua calitatea aspectului original.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Covor PVC omogen Tarkett iQ Natural
 
Covor PVC omogen Tarkett iQ Natural

iQ Natural este prima pardoseala realizata din PVC bio-atribuit, care inlocuieste uleiul fosil traditional cu materie prima regenerabila - produs pe baza principiilor echilibrului de masa si certificat de auditori terti. Colectia iQ Natural se evidentiaza astfel drept o solutie de pardoseala care datorita continutului ofera o reducere a emisiilor de gaze cu efect de sera de 50%, in comparatie cu pardoselile de vinil omogene medii.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...