Knauf Insulation Srl

Vata minerala de sticla Knauf Insulation cu tehnologie ECOSE®

Materia prima pentru fabricarea vatei de sticla sunt deseurile din sticla. Gama de produse Knauf Insulation din fibre de vata minerala de sticla este sub forma de rulouri si placi. Produsele din vata minerala de sticla se comprima usor. Avantajul este ca se pot pune cantitati mari in pachete mici, ceea ce inlesneste transportul. Produsele comprimate isi pastreaza proprietatile si revin la grosimea lor initiala dupa despachetare. Compania Knauf Insulation, foloseste la fabricarea produselor izolante din vata mineral de sticla, un liant natural, fara formaldehida, realizat din materiale organice regenerabile, in locul produselor chimice bazate pe petrol. Datorita tehnologiei ECOSE®, toate produsele, fabricate din vata minerala de sticla au o culoare maro specifica, obtinuta natural fara vopsea sau coloranti artificiali. Portofoliu de vata de sticla poate fi folosit pentru diverse tipuri de aplicatii: acoperisuri inclinate, fatada ventilata, pereti de compartimentare, plafoane si intradosuri, vata vrac (SUPAFIL) si vata de sticla pentru aplicatii multiple.

Produse din aceasta familie

Vata minerala de sticla MPN Plus 037
 
Vata minerala de sticla MPN Plus 037

Produsul pentru izolare din vata minerala MPN Plus 037 este livrat sub forma de placi de dimensiuni standard de 600×1200 mm. Este fabricat cu noua Tehnologie ECOSE® cu liant fara formaldehida adaugata. Produsul este incombustibil, neutru din punct de vedere chimic, iar pe langa faptul ca este un bun izolator termic, datorita structurii fibroase, este si un excelent izolator fonic. Placile de izolare MPN Plus 037, cu Tehnologie ECOSE®, sunt utilizate pentru protectia termica, fonica si impotriva incendiilor in structurile de constructie in care izolatia nu este supusa la incarcari mecanice: pereti exteriori - fatade ventilate; pereti exteriori cladiri industriale - in casete metalice tip C; alte structuri de constructie (poduri, plafoane, pereti de compartimentare).

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placa din vata minerala de sticla Mineral Plus Ext 035
 
Placa din vata minerala de sticla Mineral Plus Ext 035

Mineral Plus Ext 035 sunt placi izolatoare din vata minerala, hidrofobizate in masa. Placile prezinta cea mai mare flexibilitate realizabila, proprietati termice foarte bune si capacitatea de a absorbi zgomotul. Acestea sunt concepute in special pentru sistemele de fatada ventilata sau neventilata, montate usor si pentru zidaria tip "sandwich". De asemenea, se pot utiliza in aplicatii multiple, la pereti interiori sau exteriori, plafoane, poduri, etc.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Rola din vata minerala de sticla Unifit 032
 
Rola din vata minerala de sticla Unifit 032

Unifit 032 cu tehnologie ECOSE® este recomandat pentru izolarea acoperisurilor inclinate, ca material de umplutura pentru izolare termica intre capriori, in special in spatiile cu cerinte ridicate in ceea ce priveste proprietatile de izolare termica ale constructiilor. De asemenea pentru constructiile cu acoperisuri inclinate ale caselor pasive si cu un consum de energie redus.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Rola din vata minerala de sticla Unifit 035
 
Rola din vata minerala de sticla Unifit 035

Vata minerala de sticla, cu Tehnologie ECOSE®, livrata sub forma de role. Conductivitate termica: Unifit 035 λD=0,035 W/mK. Reactie la foc: material incombustibil, clasificat Euroclasa A1 conform EN 13501•1. Vata de sticla sub forma de role Unifit 035, cu tehnologia ECOSE® este recomandata pentru izolarea acoperisurilor inclinate, ca material de umplutura pentru izolare termica intre capriori, in special in spatiile cu cerinte ridicate in ceea ce priveste proprietatile de izolare termica ale constructiilor si de asemenea pentru constructiile cu acoperisuri inclinate ale caselor pasive si cu un consum de energie redus. Pe cadrul acoperisului spre exterior se monteaza folia permeabila la vaporii de apa direct pe materialul izolant, pentru a impiedica patrunderea eventualului condens in material, permitandu-i produsului in acelasi timp, sa elimine condensul de la interior. La interior, se va aplica o bariera impotriva umezelii, ce va impiedica patrunderea umezelii de la interior in materialul izolant printr-o folie cu rol de bariera impotriva vaporilor de apa. Avantaje: proprietati excelente de izolare termica; rezistenta ridicata la foc; rigiditate superioara; stabilitate dimensionala; manipulare simpla si usoara; insemnari speciale cu "---" pentru taiere usoara; hidrofobizare standard in masa. Beneficii ce rezulta din tehnologia ECOSE®: mai moale la atingere; mai putin prafos; miros neutru; usor de taiat.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placa din vata minerala de sticla Akustik Board
 
Placa din vata minerala de sticla Akustik Board

Vata minerala de sticla, cu Tehnologie ECOSE®, livrata sub forma de placi ambalate in pachete. Conductivitate termica: λD=0,037 W/mK. Reactie la foc: material incombustibil, clasificat Euroclasa A1 conform EN 13501•1. Akustik Board, cu tehnologia ECOSE® cu latime de 600 mm este recomandat pentru izolarea peretilor de compartimentare, ca material de umplutura absorbant acustic, utilizat la umplerea structurilor in cadre sau placate, in special cand constructia structurii de gips carton a peretilor de compartimentare si interiori are cerinte ridicate de izolare acustica. Avantaje: proprietati excelente de izolare termic; rezistenta ridicata la foc; rigiditate superioara; stabilitate dimensionala; manipulare simpla si usoara; hidrofobizare standard in masa. Beneficii ce rezultA din tehnologia ECOSE®: mai moale la atingere; mai putin prafos; miros neutru; usor de taiat.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Rola din vata minerala de sticla cu aluminiu Classic 044 Alu
 
Rola din vata minerala de sticla cu aluminiu Classic 044 Alu

Vata minerala de sticla caserata cu folie aluminizata, cu Tehnologie ECOSE®, livrata sub forma de role. Conductivitate termica: Classic 044 Alu λD =0,044 W/mK. Reactie la foc: material incombustibil, clasificat Euroclasa A1 conform EN 13501•1. Vata minerala de sticla, in role, caserata cu folie de aluminiu Classic 044 Alu cu tehnologia ECOSE® este recomandat pentru utilizari multiple. Poate fi folosit ca material termoizolant pentru acoperisuri inclinate, dar si pentru constructiile cu cadre de lemn, la interior si exterior. Poate fi montat usor intre grinzile de lemn ale podurilor ca material termo si fono izolant. Materialul se monteaza avand partea cu folia aluminizata spre zona incalzita. Avantaje: proprietati excelente de izolare termica; rezistenta ridicata la foc; rigiditate superioara; stabilitate dimensionala; manipulare simpla si usoara; hidrofobizare standard in masa ; beneficii ce rezulta din tehnologia ECOSE®: mai moale la atingere; mai putin prafos; miros neutru; usor de taiat.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placa din vata minerala de sticla TP 425B
 
Placa din vata minerala de sticla TP 425B

Vata minerala de sticla, cu Tehnologie ECOSE®, livrata sub forma de placi acoperite pe o fata cu un material textil netesut din fibra de sticla de culoare neagra. Conductivitate termica: λD =0,035 W/mK. Reactie la foc: material incombustibil, clasificat Euroclasa A1 conform EN 13501•1. TP 425 B, cu tehnologia ECOSE® este recomandat pentru peretii exteriori ce formeaza o structura ventilata, ca material termoizolant de umplutura. Produsul este prevazut cu material textil netesut din fibra de sticla de culoare neagra pe una din fete care-l il face adecvat pentru fatadele ventilate. Se monteaza pe peretii existenti, la exterior, prin intermediul unor elemente ce formeaza un caroiaj (montanti si traverse). Acesta poate fi realizat din sipci de lemn sau profile metalice inoxidabile, ancorate mecanic cu piese din otel inoxidabil. Avantaje: proprietati excelente de izolare termica; rezistenta ridicata la foc; rigiditate superioara; stabilitate dimensional; manipulare simpla si usoara; hidrofobizare standard in masa. Beneficii ce rezulta din tehnologia ECOSE®: mai moale la atingere; mai putin prafos; miros neutru; usor de taiat.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placa din vata minerala de sticla TP 440
 
Placa din vata minerala de sticla TP 440

Vata minerala de sticla, cu Tehnologie ECOSE®, livrata sub forma de placi ambalate in pachete. Conductivitate termica: λD =0,034 W/mK. Reactie la foc: material incombustibil, clasificat Euroclasa A1 conform EN 13501•1. Avantaje: proprietati excelente de izolare termica; absorbtie acustica foarte buna; rezistenta ridicata la foc; rigiditate superioara; stabilitate dimensionala; manipulare simpla si usoara; hidrofobizare standard in masa. Beneficii ce rezulta din tehnologia ECOSE®: mai moale la atingere; mai putin prafos; miros neutru; usor de taiat.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Rola de vata minerala de sticla NatuRoll Plus
 
Rola de vata minerala de sticla NatuRoll Plus

NatuRoll Plus, cu tehnologia ECOSE® este recomandat pentru utilizari multiple. Poate fi folosit ca material termoizolant pentru acoperisuri inclinate, dar si pentru constructiile cu cadre de lemn, la interior si exterior. Poate fi montat usor intre grinzile de lemn ale podurilor, dar si deasupra plafoanelor suspendate ca material termo si fono izolant. In cazul folosirii produsului in sisteme deschise difuziei, se recomanda aplicarea unei membrane cu rol de control al vaporilor pe partea interioara. Se aplica foarte bine in sistemele pe cadru de lemn sau metalic. Pe partea exterioara, izolatia este acoperita cu o placa fibrolemnoasa, peste care se aplica un strat de tencuiala. In cazul constuctiilor din lemn, pe partea interioara a produsului este aplicata o placa fibrolemnoasa sau de gips-carton. In cazul sistemelor care nu sunt deschise difuziei se recomanda prevederea partii interioare a termoizolatiei cu membrana cu rol de bariera de vapori.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Documente

Utilizarea izolatiei termice Knauf Insulation in alcatuirea structurilor ventilate a peretilor exteriori
<BR>Detaliu camp - ghid de proiectare

ghid de proiectare

pdf 70.0 kB
Utilizarea izolatiei termice Knauf Insulation in alcatuirea structurilor ventilate a peretilor exteriori
Detaliu camp
 
Utilizarea izolatiei termice Knauf Insulation in alcatuirea structurilor ventilate a peretilor exteriori
<BR>Detaliu colt intrand/iesind - ghid de proiectare

ghid de proiectare

pdf 83.3 kB
Utilizarea izolatiei termice Knauf Insulation in alcatuirea structurilor ventilate a peretilor exteriori
Detaliu colt intrand/iesind
 
Utilizarea izolatiei termice Knauf Insulation in alcatuirea structurilor ventilate a peretilor exteriori
<BR>Detaliu fereastra - partea superioara - ghid de proiectare

ghid de proiectare

pdf 113.4 kB
Utilizarea izolatiei termice Knauf Insulation in alcatuirea structurilor ventilate a peretilor exteriori
Detaliu fereastra - partea superioara
 
Utilizarea izolatiei termice Knauf Insulation in alcatuirea structurilor ventilate a peretilor exteriori
<BR>Detaliu fereastra - rulouri cu caseta ascunsa - ghid de proiectare

ghid de proiectare

pdf 151.2 kB
Utilizarea izolatiei termice Knauf Insulation in alcatuirea structurilor ventilate a peretilor exteriori
Detaliu fereastra - rulouri cu caseta ascunsa
 
Utilizarea izolatiei termice Knauf Insulation in alcatuirea structurilor ventilate a peretilor exteriori
<BR>Detaliu fundatie fara subsol - ghid de proiectare

ghid de proiectare

pdf 108.4 kB
Utilizarea izolatiei termice Knauf Insulation in alcatuirea structurilor ventilate a peretilor exteriori
Detaliu fundatie fara subsol
 
Utilizarea izolatiei termice Knauf Insulation in alcatuirea structurilor ventilate a peretilor exteriori
<BR>Detaliu glaf lateral - ghid de proiectare

ghid de proiectare

pdf 98.5 kB
Utilizarea izolatiei termice Knauf Insulation in alcatuirea structurilor ventilate a peretilor exteriori
Detaliu glaf lateral
 
Utilizarea izolatiei termice Knauf Insulation in alcatuirea structurilor ventilate a peretilor exteriori
<BR>Detaliu izolare termica fundatie cu subsol - ghid de proiectare

ghid de proiectare

pdf 107.6 kB
Utilizarea izolatiei termice Knauf Insulation in alcatuirea structurilor ventilate a peretilor exteriori
Detaliu izolare termica fundatie cu subsol
 
Utilizarea izolatiei termice Knauf Insulation in alcatuirea structurilor ventilate a peretilor exteriori
<BR>Detaliu parapet - ghid de proiectare

ghid de proiectare

pdf 109.5 kB
Utilizarea izolatiei termice Knauf Insulation in alcatuirea structurilor ventilate a peretilor exteriori
Detaliu parapet
 
Utilizarea izolatiei termice Knauf Insulation in alcatuirea structurilor ventilate a peretilor exteriori
<BR>Detaliu racord perete-acoperis inclinat - ghid de proiectare

ghid de proiectare

pdf 104.3 kB
Utilizarea izolatiei termice Knauf Insulation in alcatuirea structurilor ventilate a peretilor exteriori
Detaliu racord perete-acoperis inclinat
 
Utilizarea izolatiei termice Knauf Insulation in alcatuirea structurilor ventilate a peretilor exteriori
<BR>Detaliu racord perete-terasa - ghid de proiectare

ghid de proiectare

pdf 106.4 kB
Utilizarea izolatiei termice Knauf Insulation in alcatuirea structurilor ventilate a peretilor exteriori
Detaliu racord perete-terasa
 
Izolarea termica a acoperisului oblic a cosoroabei cu spatiu de ventilare - tigla tip geanta - ghid de proiectare

ghid de proiectare

pdf 132.8 kB
Izolarea termica a acoperisului oblic a cosoroabei cu spatiu de ventilare - tigla tip geanta
 
Izolarea termica asezata liber in spatiul podului desupra spatiului incalzit  - ghid de proiectare

ghid de proiectare

pdf 107.1 kB
Izolarea termica asezata liber in spatiul podului desupra spatiului incalzit
 
Izolarea termica a cosoroabei acoperisului oblic cu spatiul de ventilare deasupra asterialei  - ghid de proiectare

ghid de proiectare

pdf 142.2 kB
Izolarea termica a cosoroabei acoperisului oblic cu spatiul de ventilare deasupra asterialei
 
Izolarea termica in doua straturi pe coama acoperisului oblic cu spatiu de ventilare - acoperis cu tigla - ghid de proiectare

ghid de proiectare

pdf 75.4 kB
Izolarea termica in doua straturi pe coama acoperisului oblic cu spatiu de ventilare - acoperis cu tigla
 
Izolarea termica in doua straturi pe coama acoperisului oblic cu spatiul de ventilare deasupra asterele - ghid de proiectare

ghid de proiectare

pdf 139.5 kB
Izolarea termica in doua straturi pe coama acoperisului oblic cu spatiul de ventilare deasupra asterele
 
Izolarea termica in doua straturi pe coama acoperisului oblic fara spatiu de ventilare cu acoperisul din sindrila - ghid de proiectare

ghid de proiectare

pdf 117.0 kB
Izolarea termica in doua straturi pe coama acoperisului oblic fara spatiu de ventilare cu acoperisul din sindrila
 
Izolarea termica in doua straturi pe coama acoperisului oblic cu spatiu de ventilare - tigla - ghid de proiectare

ghid de proiectare

pdf 127.2 kB
Izolarea termica in doua straturi pe coama acoperisului oblic cu spatiu de ventilare - tigla
 
Izolarea termica si fonica a peretelui usor de compartimentare cu structura dubla din lemn - ghid de proiectare

ghid de proiectare

pdf 99.6 kB
Izolarea termica si fonica a peretelui usor de compartimentare cu structura dubla din lemn
 
Izolarea termica si fonica a peretelui usor de compartimentare cu structura din lemn si invelis dintr-un singur strat - ghid de proiectare

ghid de proiectare

pdf 97.1 kB
Izolarea termica si fonica a peretelui usor de compartimentare cu structura din lemn si invelis dintr-un singur strat
 
Izolarea termica si fonica a peretelui de compartimentare cu structura metalica dubla - ghid de proiectare

ghid de proiectare

pdf 102.8 kB
Izolarea termica si fonica a peretelui de compartimentare cu structura metalica dubla
 
Izolarea termica si fonica a peretelui de compartimentare cu structura metalica - ghid de proiectare

ghid de proiectare

pdf 102.8 kB
Izolarea termica si fonica a peretelui de compartimentare cu structura metalica
 
Izolarea termica in gratarul pardoselii de la parter in contact cu peretele exterior - ghid de proiectare

ghid de proiectare

pdf 108.7 kB
Izolarea termica in gratarul pardoselii de la parter in contact cu peretele exterior
 
Izolarea termica in gratarul pardoselii pe placa din beton armat intre spatiile incalzite  - ghid de proiectare

ghid de proiectare

pdf 103.8 kB
Izolarea termica in gratarul pardoselii pe placa din beton armat intre spatiile incalzite
 
Izolarea termica a pardoselii-gratar pe structura din grinzi de lemn desupra spatiilor incalzite - ghid de proiectare

ghid de proiectare

pdf 113.0 kB
Izolarea termica a pardoselii-gratar pe structura din grinzi de lemn desupra spatiilor incalzite
 
Izolarea termica a pardoselii grele flotante pe placa din beton armat deasupra spatiilor incalzite - ghid de proiectare

ghid de proiectare

pdf 112.3 kB
Izolarea termica a pardoselii grele flotante pe placa din beton armat deasupra spatiilor incalzite
 
Izolarea termica a peretelui exterior cu termosistem de contact la constructia balconului - ghid de proiectare

ghid de proiectare

pdf 126.7 kB
Izolarea termica a peretelui exterior cu termosistem de contact la constructia balconului
 
Izolarea termica a peretelui exterior cu termisistem de contact - desupra terenului - ghid de proiectare

ghid de proiectare

pdf 150.4 kB
Izolarea termica a peretelui exterior cu termisistem de contact - desupra terenului
 
Detaliu de coama - termoizolarea acoperisului fara astereala cu spatiu de ventilare - detalii CAD

detalii CAD

dwg 1.2 MB
Detaliu de coama - termoizolarea acoperisului fara astereala cu spatiu de ventilare
 
Detaliu de coama - termoizolarea acoperisului cu astereala cu sindrila bituminoasa - detalii CAD

detalii CAD

dwg 332.2 kB
Detaliu de coama - termoizolarea acoperisului cu astereala cu sindrila bituminoasa
 
Detaliu de coama - termoizolarea acoperisului cu astereala cu spatiu de ventilare - detalii CAD

detalii CAD

dwg 1.2 MB
Detaliu de coama - termoizolarea acoperisului cu astereala cu spatiu de ventilare
 
Detaliu de camp - sectiune transversala - termoizolarea acoperisului fara astereala cu spatiu de ventilare - detalii CAD

detalii CAD

dwg 722.5 kB
Detaliu de camp - sectiune transversala - termoizolarea acoperisului fara astereala cu spatiu de ventilare
 
Detaliu de streasina - termoizolatia acoperisului cu astereala si spatiu de ventilare cu termoizolatia fatadei - detalii CAD

detalii CAD

dwg 812.9 kB
Detaliu de streasina - termoizolatia acoperisului cu astereala si spatiu de ventilare cu termoizolatia fatadei
 
Detaliu de streasina - termoizolatia acoperisului fara astereala si spatiu de ventilare cu termoizolatia fatadei - detalii CAD

detalii CAD

dwg 798.4 kB
Detaliu de streasina - termoizolatia acoperisului fara astereala si spatiu de ventilare cu termoizolatia fatadei
 
Detaliu de planseu - termoizolarea planseelor asezate pe sol pardoseala cu sapa uscata - detalii CAD

detalii CAD

dwg 353.7 kB
Detaliu de planseu - termoizolarea planseelor asezate pe sol pardoseala cu sapa uscata
 
Detaliu de planseu - termoizolarea planseelor intermediare pardoseala cu dala flotanta - detalii CAD

detalii CAD

dwg 345.0 kB
Detaliu de planseu - termoizolarea planseelor intermediare pardoseala cu dala flotanta
 
Detaliu de planseu - termoizolarea planseelor intermediare - pardoseala cu sapa uscata - detalii CAD

detalii CAD

dwg 313.5 kB
Detaliu de planseu - termoizolarea planseelor intermediare - pardoseala cu sapa uscata
 
Detaliu de pereti - termo si fono izolarea peretilor de compartimentare - cu structura metalica simpla si placare simpla - detalii CAD

detalii CAD

dwg 296.8 kB
Detaliu de pereti - termo si fono izolarea peretilor de compartimentare - cu structura metalica simpla si placare simpla
 
Detaliu de pereti - termo si fono izolarea peretilor de compartimentare cu structura metalica dubla si placare dubla - detalii CAD

detalii CAD

dwg 391.2 kB
Detaliu de pereti - termo si fono izolarea peretilor de compartimentare cu structura metalica dubla si placare dubla
 
Detaliu de balcon - termoizolarea peretilor in dreptul balconului - detalii CAD

detalii CAD

dwg 350.9 kB
Detaliu de balcon - termoizolarea peretilor in dreptul balconului
 
Detaliu de soclu - termoizolarea peretilor si soclului in cazul unei fatade ventilate - detalii CAD

detalii CAD

dwg 456.1 kB
Detaliu de soclu - termoizolarea peretilor si soclului in cazul unei fatade ventilate
 
Detaliu de balcon -  termoizolarea peretilor in dreptul balconului la fatade ventilate - detalii CAD

detalii CAD

dwg 537.0 kB
Detaliu de balcon - termoizolarea peretilor in dreptul balconului la fatade ventilate
 
Detaliu de soclu - termoizolarea peretilor la fatade cu zidarie decorativa - detalii CAD

detalii CAD

dwg 235.1 kB
Detaliu de soclu - termoizolarea peretilor la fatade cu zidarie decorativa
 
Detaliu de fatada - racord la soclu - termoizolarea peretilor pe structura usoara - detalii CAD

detalii CAD

dwg 573.9 kB
Detaliu de fatada - racord la soclu - termoizolarea peretilor pe structura usoara
 
Detaliu de balcon - termoizolarea peretilor de exterior pe structuri usoare - intreruperea puntii termice - detalii CAD

detalii CAD

dwg 437.1 kB
Detaliu de balcon - termoizolarea peretilor de exterior pe structuri usoare - intreruperea puntii termice
 
Detaliu de planseu - termoizolarea planseelor asezate pe sol - pardoseala cu dala flotanta - detalii CAD

detalii CAD

dwg 574.7 kB
Detaliu de planseu - termoizolarea planseelor asezate pe sol - pardoseala cu dala flotanta
 
Detaliu de streasina - racord intre termoizolatia acoperisului fara astereala cu termoizolatia fatadei - detalii CAD

detalii CAD

dwg 598.3 kB
Detaliu de streasina - racord intre termoizolatia acoperisului fara astereala cu termoizolatia fatadei
 
Detaliu de mansarda - racord intre termoizolatia acoperisului fara astereala cu pereti perimetrali de mansarda - detalii CAD

detalii CAD

dwg 917.6 kB
Detaliu de mansarda - racord intre termoizolatia acoperisului fara astereala cu pereti perimetrali de mansarda
 
Detaliu de mansarda - racord intre termoizolatia acoperisului cu astereala cu pereti perimetrali de mansarda - detalii CAD

detalii CAD

dwg 927.8 kB
Detaliu de mansarda - racord intre termoizolatia acoperisului cu astereala cu pereti perimetrali de mansarda
 
Detaliu de planseu - termoizolarea unui planseu pe structura de lemn intre doua spatii incalzite - detalii CAD

detalii CAD

dwg 390.3 kB
Detaliu de planseu - termoizolarea unui planseu pe structura de lemn intre doua spatii incalzite
 
Detaliu de planseu - termoizolarea unui planseu pe structura de lemn la un pod nelocuibil - detalii CAD

detalii CAD

dwg 241.5 kB
Detaliu de planseu - termoizolarea unui planseu pe structura de lemn la un pod nelocuibil
 
Detaliu fereastra de mansarda - detalii CAD

detalii CAD

dwg 366.0 kB
Detaliu fereastra de mansarda
 
Detaliu de soclu - racord intre termoizolatia fatadei si termoizolatia soclului in cazul fatadelor tencuite - detalii CAD

detalii CAD

dwg 478.3 kB
Detaliu de soclu - racord intre termoizolatia fatadei si termoizolatia soclului in cazul fatadelor tencuite
 
Detaliu de pereti - termo si fono izolarea peretilor de compartimentare cu structura de lemn simpla si placare simpla - detalii CAD

detalii CAD

dwg 249.7 kB
Detaliu de pereti - termo si fono izolarea peretilor de compartimentare cu structura de lemn simpla si placare simpla
 
Detaliu de pereti - termo si fono izolarea peretilor de compartimentare cu structura dubla de lemn si placare dubla - detalii CAD

detalii CAD

dwg 260.4 kB
Detaliu de pereti - termo si fono izolarea peretilor de compartimentare cu structura dubla de lemn si placare dubla
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Stiri conexe
Noul site knauf.com
Noul site knauf.com
Caracteristici de incredere pe care va puteti baza
Noul site knauf.com
Cum sa alegi vata minerala potrivita pentru proiectul tau de izolare?
Cum sa alegi vata minerala Knauf Insulation potrivita pentru proiectul tau de izolare?
Vata minerala - importanta si rol in proiectele de izolare
Cum sa alegi vata minerala Knauf Insulation potrivita pentru proiectul tau de izolare?
Calitatea aerului si izolatia: recomandari si sfaturi practice Knauf Insulation pentru spatii de locuit sanatoase
Calitatea aerului si izolatia: recomandari si sfaturi practice Knauf Insulation pentru spatii de locuit sanatoase
Strategii avansate pentru optimizarea izolatiei
Calitatea aerului si izolatia: recomandari si sfaturi practice Knauf Insulation pentru spatii de locuit sanatoase
Knauf Insulation lanseaza Raportului de Sustenabilitate 2023
Knauf Insulation lanseaza Raportul de Sustenabilitate 2023
“Calatoria spre sustenabilitate: Raportul repere pentru 2023”
Knauf Insulation lanseaza Raportul de Sustenabilitate 2023
Knauf Insulation Romania anunta participarea la Saptamana nZEB Bucuresti
Knauf Insulation Romania anunta participarea la Saptamana nZEB Bucuresti
Knauf Insulation se numara printre cei mai mari producatori din lume de solutii de izolatie. Producator al unei game largi de materiale izolante naturale, Knauf Insulation se pozitioneaza strategic si ofera solutii pentru toate tipurile de aplicatii, cu un portofoliu ce include
Knauf Insulation Romania anunta participarea la Saptamana nZEB Bucuresti
Noul design al ambalajelor Knauf Insulation
Noul design al ambalajelor Knauf Insulation
Gandim strategic. Reducem cerneala. Deschidem calea catre ambalajele reciclabile
Noul design al ambalajelor Knauf Insulation
Noul catalog de produse Knauf Insulation 2023
Noul catalog de produse Knauf Insulation 2023
Solutii complete de izolare pentru mansarda, acoperis inclinat, pereti de compartimentare si pereti exteriori
Noul catalog de produse Knauf Insulation 2023
Raport elaborat in parteneriat cu Knauf Insulation: Izolarea cladirilor rezidentiale din Europa poate duce la scaderea cu 44% a combustibililor fosili
Raport elaborat in parteneriat cu Knauf Insulation: Izolarea cladirilor rezidentiale din Europa poate duce la scaderea cu 44% a combustibililor fosili
Modul in care s-ar economisii pana la 777 TWh prin intermediul unor renovari aprofundate ale cladirilor rezidentiale din UE
Raport elaborat in parteneriat cu Knauf Insulation: Izolarea cladirilor rezidentiale din Europa poate duce la scaderea cu 44% a combustibililor fosili
Knauf Insulation a dezvoltat calculatorul KICalculator
Knauf Insulation a dezvoltat calculatorul KICalculator
Instrumentul care masoara rapid consumul anual de energie al casei tale
Knauf Insulation a dezvoltat calculatorul KICalculator
Eficienta energetica cu ajutorul produselor Knauf Insulation
Economiseste energie cu Knauf Insulation
Eficienta energetica
Economiseste energie cu Knauf Insulation
Afla pas cu pas cum sa izolezi mansarda casei tale cu sistemul Homeseal LDS
Afla pas cu pas cum sa izolezi mansarda casei tale cu sistemul Homeseal LDS
20% din pierderile de energie ale unei case se intampla prin acoperis
Afla pas cu pas cum sa izolezi mansarda casei tale cu sistemul Homeseal LDS
Vata minerala de sticla cu tehnologia ECOSE® certificata cu eticheta DECLARE
Vata minerala de sticla cu tehnologia ECOSE® certificata cu eticheta DECLARE
Fara ingrediente daunatoare sanatatii
Vata minerala de sticla cu tehnologia ECOSE® certificata cu eticheta DECLARE
Descopera legenda vatei minerale Knauf Insulation
Descopera legenda vatei minerale Knauf Insulation
Natura. Inovatie. Izolatie.
Descopera legenda vatei minerale Knauf Insulation
Knauf Insulation Romania, un furnizor de solutii verzi pe platforma Green Homes Solution
Knauf Insulation Romania, un furnizor de solutii verzi pe platforma Green Homes Solution
Cladirile ecologice denota grija fata de mediul inconjurator, iar numarul tot mai mare al persoanelor care isi doresc o astfel de locuinta demonstreaza ca preocuparea pentru protectia naturii a luat amploare. Acest tip de constructie a fost rapid adoptat si in Romania, tot mai multi romani fiind interesati sa-si transforme propriile locuinte in Case Verzi. in sprijinul lor a venit si programul cu fonduri "Casa Eficienta Energetic", prin intermediul caruia se ofera finantare pentru cladirile ecologice. Casele Verzi contribuie pozitiv la protectia mediului sau, cel mult, au un minim impact negativ. Nu exista un singur standard cu privire la ceea ce face o casa sa se incadreze in categoria de "casa verde". Totusi, ca principiu general, este mai usor pentru o casa sa fie cu adevarat "verde" daca este proiectata si construita in acest fel de la inceput.
Knauf Insulation Romania, un furnizor de solutii verzi pe platforma Green Homes Solution
Izoleaza-ti casa cu produsele Knauf Insulation cu ECOSE® accesand programul casa eficienta energetic
Izoleaza-ti casa cu produsele Knauf Insulation cu ECOSE® accesand programul casa eficienta energetic
Programul "Casa Eficienta Energetic" ofera finantare pentru mai multe tipuri de solutii de eficienta energetica, printre care si termoizolarea locuintelor.
Izoleaza-ti casa cu produsele Knauf Insulation cu ECOSE® accesand programul casa eficienta energetic
10 ani, 10 fapte despre tehnologia ECOSE®
10 ani, 10 fapte despre tehnologia ECOSE®
Produsele din vata minerala Knauf Insulation obtinute cu Tehnologia ECOSE® nu au aspectul si nici textura similare altor tipuri de izolatii pe care le-ati mai intalnit. Tehnologia ECOSE® a rezultat in urma a 5 ani de cercetare intensiva. Vata minerala naturala Knauf Insulation este fabricata din materii prime naturale si/sau reciclate, imbinate cu ajutorul acestei tehnologii pe baza de materii biologice, fara adaos de formaldehida, fenoli, acrili si de coloranti artificiali, decoloranti sau vopsea.
10 ani, 10 fapte despre tehnologia ECOSE®
3 capcane de evitat in alegerea izolatiei pentru casa
3 capcane de evitat in alegerea izolatiei pentru casa
Specialistii Knauf Insulation ofera cateva sfaturi utile care sa va ajute in alegerea celor mai potrivite materiale
3 capcane de evitat in alegerea izolatiei pentru casa
Recomandarile Knauf Insulation - Iti izolezi casa cu vata minerala?
Recomandarile Knauf Insulation - Iti izolezi casa cu vata minerala?
Iata care sunt diferentele dintre produsele de pe piata
Recomandarile Knauf Insulation - Iti izolezi casa cu vata minerala?
Knauf Insulation desemnata compania globala a anului in domeniul materialelor de izolatie
Knauf Insulation desemnata compania globala a anului in domeniul materialelor de izolatie
Conferinta Mondiala a Producatorilor de Materiale Izolatoare 2018
Knauf Insulation desemnata compania globala a anului in domeniul materialelor de izolatie
Noul sediu Knauf Insulation Srl
Noul sediu Knauf Insulation Srl
Informare privind schimbarea sediului Knauf Insulation Romania, incepand cu data de 1 octombrie 2018
Noul sediu Knauf Insulation Srl
Tehnologia revolutionara ECOSE®, acum in toata gama de solutii tehnice Knauf Insulation
Tehnologia revolutionara ECOSE®, acum in toata gama de solutii tehnice Knauf Insulation
Produse Knauf Insulation - grija pentru oameni si mediul inconjurator
Tehnologia revolutionara ECOSE®, acum in toata gama de solutii tehnice Knauf Insulation
Knauf Insulation si-a actualizat continutul pe proidea.ro
Knauf Insulation si-a actualizat continutul pe proidea.ro
Fisele tehnice ale produselor au fost actualizate, respectiv produsele acum dispun si de tabele de specificatii tehnice
Knauf Insulation si-a actualizat continutul pe proidea.ro
Raportul de sustenabilitate Knauf Insulation 2017
Raportul de sustenabilitate Knauf Insulation 2017
Knauf Insulation sarbatoreste o dubla reusita in sustenabilitate
Raportul de sustenabilitate Knauf Insulation 2017
Raportul de sustenabilitate Knauf Insulation 2016
Raportul de sustenabilitate Knauf Insulation 2016
Knauf Insulation atinge un obiectiv important in provocarea pentru sustenabilitate pe care a lansat-o pana in 2020
Raportul de sustenabilitate Knauf Insulation 2016
E dovedit! Izolarea casei cu vata minerala Knauf Insulation scade costurile cu incalzirea
E dovedit! Izolarea casei cu vata minerala Knauf Insulation scade costurile cu incalzirea
Doua case similare au fost monitorizate pentru consumul de caldura in timpul unei ierni
E dovedit! Izolarea casei cu vata minerala Knauf Insulation scade costurile cu incalzirea
Castiga puncte la certificarea cladirilor verzi, cu produsele Knauf Insulation
Castiga puncte la certificarea cladirilor verzi, cu produsele Knauf Insulation
Scheme de obtinere a certificarilor verzi: BREEAM, LEED, HQE, DGNB
Castiga puncte la certificarea cladirilor verzi, cu produsele Knauf Insulation
Raportul de sustenabilitate Knauf Insulation 2015
Raportul de sustenabilitate Knauf Insulation 2015
Noul raport de sustenabilitate demonstreaza cele mai recente inovatii Knauf Insulation
Raportul de sustenabilitate Knauf Insulation 2015
Knauf Insulation Romania contribuie la reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera
Knauf Insulation Romania contribuie la reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera
Reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera (GES) de 278,04 tone CO2eq
Knauf Insulation Romania contribuie la reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera
Avantaje si pasi montare pereti compartimentare umpluti cu vata minerala Knauf Insulation
Avantaje si pasi montare pereti compartimentare umpluti cu vata minerala Knauf Insulation
O solutie simpla de separare a zonelor cu cerinte mari in ceea ce priveste proprietatile fizice si structurale
Avantaje si pasi montare pereti compartimentare umpluti cu vata minerala Knauf Insulation
Izolarea mansardei cu vata minerala de sticla Knauf Insulation
Izolarea mansardei cu vata minerala de sticla Knauf Insulation
Etape de montare a izolatiei din vata minerala de sticla
Izolarea mansardei cu vata minerala de sticla Knauf Insulation
Performante comparative: Vata minerala de sticla, vata minerala bazaltica Knauf Insulation
Performante comparative: Vata minerala de sticla, vata minerala bazaltica Knauf Insulation
Izolare termica, fonica, protectie impotriva incendiilor si rezistenta la compresiune
Performante comparative: Vata minerala de sticla, vata minerala bazaltica Knauf Insulation
Noua vata minerala de sticla cu ECOSE® Technology
Noua vata minerala de sticla cu ECOSE® Technology
Knauf Insulation aplica noua tehnologie ECOSE®
Noua vata minerala de sticla cu ECOSE® Technology
Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Knauf Insulation Srl
Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Knauf Insulation Srl
Knauf este o afacere de familie care actioneaza la nivel international
Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Knauf Insulation Srl
Categorii recomandate
Izolatie din vata minerala de sticla, izolatie din sticla celulara
Izolatie din vata minerala de sticla, izolatie din sticla celulara
Placa de constructie
Placa de constructie
Perete despartitor cu structura usoara
Perete despartitor cu structura usoara
Zidarie portanta si neportanta
Zidarie portanta si neportanta
Planseu, buiandrug
Planseu, buiandrug
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...