proidea.ro catalog online de informatii produse

Vata minerala de sticla Knauf Insulation cu tehnologie ECOSE®

Materia prima pentru fabricarea vatei de sticla sunt deseurile din sticla. Gama de produse Knauf Insulation din fibre de vata minerala de sticla este sub forma de rulouri si placi. Produsele din vata minerala de sticla se comprima usor. Avantajul este ca se pot pune cantitati mari in pachete mici, ceea ce inlesneste transportul. Produsele comprimate isi pastreaza proprietatile si revin la grosimea lor initiala dupa despachetare. Compania Knauf Insulation, foloseste la fabricarea produselor izolante din vata mineral de sticla, un liant natural, fara formaldehida, realizat din materiale organice regenerabile, in locul produselor chimice bazate pe petrol. Datorita tehnologiei ECOSE®, toate produsele, fabricate din vata minerala de sticla au o culoare maro specifica, obtinuta natural fara vopsea sau coloranti artificiali. Portofoliu de vata de sticla poate fi folosit pentru diverse tipuri de aplicatii: acoperisuri inclinate, fatada ventilata, pereti de compartimentare, plafoane si intradosuri, vata vrac (SUPAFIL) si vata de sticla pentru aplicatii multiple.
Firma
Sediu: RO-50881 sector 5, Bucuresti, Bd. Tudor Vladimirescu nr. 29, Cladirea AFI Tech Park 1, etaj 1
Telefon: +40 21 224 0206
Fax: +40 21 224 0207
E-mail:
Web: www.knaufinsulation.ro
Web: www.izolezi.ro
Radu Mosteanu
specialist tehnic  
   
   
   
   
Cerere de informatii si oferta de pret

Bifati produsul, apoi apasati pe butonul potrivit. Cererea dumneavoastra este expediata direct la adresa firmei producatoare / distribuitoare.

Produs
Rola din vata minerala de sticla Unifit 035, Unifit 039

Vata minerala de sticla, cu Tehnologie ECOSE®, livrata sub forma de role. Conductivitate termica: Unifit 039 λD=0,039 W/mK; Unifit 035 λD=0,035 W/mK. Reactie la foc: material incombustibil, clasificat Euroclasa A1 conform EN 13501•1. Vata de sticla sub forma de role Unifit 039 si Unifit 035, cu tehnologia ECOSE® este recomandata pentru izolarea acoperisurilor inclinate, ca material de umplutura pentru izolare termica intre capriori, in special in spatiile cu cerinte ridicate in ceea ce priveste proprietatile de izolare termica ale constructiilor si de asemenea pentru constructiile cu acoperisuri inclinate ale caselor pasive si cu un consum de energie redus. Pe cadrul acoperisului spre exterior se monteaza folia permeabila la vaporii de apa direct pe materialul izolant, pentru a impiedica patrunderea eventualului condens in material, permitandu-i produsului in acelasi timp, sa elimine condensul de la interior. La interior, se va aplica o bariera impotriva umezelii, ce va impiedica patrunderea umezelii de la interior in materialul izolant printr-o folie cu rol de bariera impotriva vaporilor de apa. Avantaje: proprietati excelente de izolare termica; rezistenta ridicata la foc; rigiditate superioara; stabilitate dimensionala; manipulare simpla si usoara; insemnari speciale cu "---" pentru taiere usoara; hidrofobizare standard in masa. Beneficii ce rezulta din tehnologia ECOSE®: mai moale la atingere; mai putin prafos; miros neutru; usor de taiat.

Placa din vata minerala de sticla NATURBOARD 037 (TP 116)

Vata minerala de sticla, cu Tehnologie ECOSE®, livrata sub forma de placa. Conductivitate termica: λD=0,037 W/mK. Reactie la foc: material incombustibil, clasificat Euroclasa A1 conform EN 13501•1. NATURBOARD 037 (TP 116), cu tehnologia ECOSE® este recomandat pentru peretii exteriori ce formeaza o structura ventilata, ca material termoizolant de umplutura. Se monteaza pe peretii existenti la exterior, prin intermediul unor elemente ce formeaza un caroiaj (montanti si traverse). Acesta poate fi realizat din sipci de lemn sau profile metalice inoxidabile, ancorate mecanic cu piese din otel inoxidabil. Avantaje: proprietati excelente de izolare termica; rezistenta ridicata la foc; rigiditate superioara; stabilitate dimensionala; manipulare simpla si usoara; hidrofobizare standard in masa. Beneficii ce rezulta din tehnologia ECOSE®: mai moale la atingere; mai putin prafos; miros neutru; usor de taiat.

Rola din vata minerala de sticla DECIBEL (TI 140)

Vata minerala de sticla, cu Tehnologie ECOSE®, livrata sub forma de role. Conductivitate termica: λD =0,038 W/mK. Reactie la foc: material incombustibil, clasificat Euroclasa A1 conform EN 13501•1. DECIBEL (TI 140 Decibel), cu tehnologia ECOSE® cu latime de 600 mm este recomandat pentru izolarea peretilor de compartimentare, ca material de umplutura absorbant acustic, utilizat la umplerea structurilor in cadre sau placate, in special cand constructia structurii de gips carton a peretilor de compartimentare si interiori are cerinte ridicate de izolare acustica. Avantaje: proprietati excelente de izolare termica; absorbtie acustica foarte buna; rezistenta ridicata la foc; rigiditate superioara; stabilitate dimensionala; manipulare simpla si usoara; hidrofobizare standard in masa. Beneficii ce rezulta din tehnologia ECOSE®: mai moale la atingere; mai putin prafos; miros neutru; usor de taiat.

Placa din vata minerala de sticla AKUSTIK BOARD (TP 115)

Vata minerala de sticla, cu Tehnologie ECOSE®, livrata sub forma de placi ambalate in pachete. Conductivitate termica: λD=0,037 W/mK. Reactie la foc: material incombustibil, clasificat Euroclasa A1 conform EN 13501•1. AKUSTIK BOARD (TP 115), cu tehnologia ECOSE® cu latime de 600 mm este recomandat pentru izolarea peretilor de compartimentare, ca material de umplutura absorbant acustic, utilizat la umplerea structurilor in cadre sau placate, in special cand constructia structurii de gips carton a peretilor de compartimentare si interiori are cerinte ridicate de izolare acustica. Avantaje: proprietati excelente de izolare termic; rezistenta ridicata la foc; rigiditate superioara; stabilitate dimensionala; manipulare simpla si usoara; hidrofobizare standard in masa. Beneficii ce rezultA din tehnologia ECOSE®: mai moale la atingere; mai putin prafos; miros neutru; usor de taiat.

Rola din vata minerala de sticla cu aluminiu Classic 044 Alu

Vata minerala de sticla caserata cu folie aluminizata, cu Tehnologie ECOSE®, livrata sub forma de role. Conductivitate termica: Classic 044 Alu λD =0,044 W/mK. Reactie la foc: material incombustibil, clasificat Euroclasa A1 conform EN 13501•1. Vata minerala de sticla, in role, caserata cu folie de aluminiu Classic 044 Alu cu tehnologia ECOSE® este recomandat pentru utilizari multiple. Poate fi folosit ca material termoizolant pentru acoperisuri inclinate, dar si pentru constructiile cu cadre de lemn, la interior si exterior. Poate fi montat usor intre grinzile de lemn ale podurilor ca material termo si fono izolant. Materialul se monteaza avand partea cu folia aluminizata spre zona incalzita. Avantaje: proprietati excelente de izolare termica; rezistenta ridicata la foc; rigiditate superioara; stabilitate dimensionala; manipulare simpla si usoara; hidrofobizare standard in masa ; beneficii ce rezulta din tehnologia ECOSE®: mai moale la atingere; mai putin prafos; miros neutru; usor de taiat.

Placa din vata minerala de sticla EKOBOARD (TP 112)

Vata minerala de sticla, cu Tehnologie ECOSE®, livrata sub forma de placa. Conductivitate termica: λD =0,039 W/mK. Reactie la foc: material incombustibil, clasificat Euroclasa A1 conform EN 1350•1. EKOBOARD, cu tehnologia ECOSE® este recomandat pentru utilizari multiple. Poate fi utilizat ca material de izolare termica in structura acoperisurilor inclinate si ca izolatie termica pentru structurile tip caroiaj (montanti si traverse) a peretilor exteriori sau ca umplutura intre montantii peretilor de compartimentare. Este foarte bun pentru utilizarea ca izolatie termica si ca material fonoabsorbant intre grinzile acoperisurilor si la tavanele false. Avantaje: proprietati excelente de izolare termica; rezistenta ridicata la foc; rigiditate superioara ; stabilitate dimensionala ; manipulare simpla si usoara; hidrofobizare standard in masa; beneficii ce rezulta din tehnologia ECOSE®: mai moale la atingere; mai putin prafos; miros neutru; usor de taiat.

Placa din vata minerala de sticla TP 425B

Vata minerala de sticla, cu Tehnologie ECOSE®, livrata sub forma de placi acoperite pe o fata cu un material textil netesut din fibra de sticla de culoare neagra. Conductivitate termica: λD =0,035 W/mK. Reactie la foc: material incombustibil, clasificat Euroclasa A1 conform EN 13501•1. TP 425 B, cu tehnologia ECOSE® este recomandat pentru peretii exteriori ce formeaza o structura ventilata, ca material termoizolant de umplutura. Produsul este prevazut cu material textil netesut din fibra de sticla de culoare neagra pe una din fete care-l il face adecvat pentru fatadele ventilate. Se monteaza pe peretii existenti, la exterior, prin intermediul unor elemente ce formeaza un caroiaj (montanti si traverse). Acesta poate fi realizat din sipci de lemn sau profile metalice inoxidabile, ancorate mecanic cu piese din otel inoxidabil. Avantaje: proprietati excelente de izolare termica; rezistenta ridicata la foc; rigiditate superioara; stabilitate dimensional; manipulare simpla si usoara; hidrofobizare standard in masa. Beneficii ce rezulta din tehnologia ECOSE®: mai moale la atingere; mai putin prafos; miros neutru; usor de taiat.

Rola de vata minerala de sticla NatuRoll Plus

NatuRoll Plus, cu tehnologia ECOSE® este recomandat pentru utilizari multiple. Poate fi folosit ca material termoizolant pentru acoperisuri inclinate, dar si pentru constructiile cu cadre de lemn, la interior si exterior. Poate fi montat usor intre grinzile de lemn ale podurilor, dar si deasupra plafoanelor suspendate ca material termo si fono izolant. In cazul folosirii produsului in sisteme deschise difuziei, se recomanda aplicarea unei membrane cu rol de control al vaporilor pe partea interioara. Se aplica foarte bine in sistemele pe cadru de lemn sau metalic. Pe partea exterioara, izolatia este acoperita cu o placa fibrolemnoasa, peste care se aplica un strat de tencuiala. In cazul constuctiilor din lemn, pe partea interioara a produsului este aplicata o placa fibrolemnoasa sau de gips-carton. In cazul sistemelor care nu sunt deschise difuziei se recomanda prevederea partii interioare a termoizolatiei cu membrana cu rol de bariera de vapori.

Rola de vata minerala de sticla NatuRoll Pro

NatuRoll Pro, cu tehnologia ECOSE® este recomandat pentru izolarea acoperisurilor inclinate, ca material de umplutura pentru izolare termica intre capriori, in special in spatiile cu cerinte standard in ceea ce priveste proprietatile de izolare termica ale constructiilor. Pe cadrul acoperisului spre exterior se monteaza folia permeabila la vaporii de apa, Homeseal LDS 0.02, direct pe materialul izolant, pentru a impiedica patrunderea eventualului condens in material, permitandu-i produsului in acelasi timp, sa elimine condensul de la interior. La interior, se va aplica o bariera impotriva umezelii, dupa caz Homeseal LDS 5 Silk sau LDS 200 - pentru spatii cu umezeala in exces, ca spre exemplu bai si bucatarii, ce va impiedica patrunderea umezelii de la interior in materialul izolant printr-o folie cu rol de bariera impotriva vaporilor de apa.

Cerere de informatii si oferta de pret

Bifati produsul, apoi apasati pe butonul potrivit. Cererea dumneavoastra este expediata direct la adresa firmei producatoare / distribuitoare.

Fisier descarcabil
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stire
Knauf Insulation desemnata compania globala a anului in domeniul materialelor de izolatie
2018.10.23    
Noul sediu Knauf Insulation Srl
2018.10.03    
Tehnologia revolutionara ECOSE®, acum in toata gama de solutii tehnice Knauf Insulation
2018.07.09    
Knauf Insulation si-a actualizat continutul pe proidea.ro
2018.06.04    
Raportul de sustenabilitate Knauf Insulation 2017
2017.12.06    
Noul catalog de produse Knauf Insulation 2017
2017.04.18    
Raportul de sustenabilitate Knauf Insulation 2016
2016.10.21    
Noul catalog de produse Knauf Insulation 2016
2016.07.06    
E dovedit! Izolarea casei cu vata minerala Knauf Insulation scade costurile cu incalzirea
2016.02.01    
Castiga puncte la certificarea cladirilor verzi, cu produsele Knauf Insulation
2016.01.22    
Raportul de sustenabilitate Knauf Insulation 2015
2015.12.11    
Knauf Insulation Romania contribuie la reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera
2015.09.10    
Avantaje si pasi montare pereti compartimentare umpluti cu vata minerala Knauf Insulation
2015.05.28    
Izolarea mansardei cu vata minerala de sticla Knauf Insulation
2015.05.25    
Performante comparative: Vata minerala de sticla, vata minerala bazaltica Knauf Insulation
2015.05.15    
Raportul de sustenabilitate Knauf Insulation 2014
2015.01.09    
Noua vata minerala de sticla cu ECOSE® Technology
2011.04.18    
Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Knauf Insulation Srl
2011.04.06    
 
Alte produse in grupa de catalogare Izolatie din vata minerala de sticla, izolatie din sticla celulara
Cuvinte cheie:  vata  minerala  sticla  rola  role  ploaca  placi  ti  135  u  unifit  035  ti135  140  ti140  039  classic  032  040  042  044  tp  112  tp  116  425b  decibel  115  440  knauf  insulation
Cerere de informatii si oferta de pret

Bifati produsul, apoi apasati pe butonul potrivit. Cererea dumneavoastra este expediata direct la adresa firmei producatoare / distribuitoare.