Izoleaza-ti casa cu produsele Knauf Insulation cu ECOSE® accesand programul casa eficienta energetic

Izoleaza-ti casa cu produsele Knauf Insulation cu ECOSE® accesand programul casa eficienta energetic

Programul "Casa Eficienta Energetic" ofera finantare pentru mai multe tipuri de solutii de eficienta energetica, printre care si termoizolarea locuintelor.

Programul Casa Eficienta Energetic 2020 face parte dintr-o serie de proiecte ale Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM), dedicate protectiei mediului. Cu un buget de 100 milioane de euro, programul "Casa Eficienta Energetic" se adreseaza proprietarilor de imobile deja construite si ofera o prima pentru investitii pentru cresterea eficientei energetice a propriei locuinte. Detalii pe site-ul oficial.

Asadar, puteti accesa pana la 15.000 de euro prin intermediul acestui program, iar pentru o investitie care sa bifeze cele mai multe avantaje puteti alege termoizolarea casei cu vata minerala: izolarea peretilor exteriori (termosistem), acoperisurilor inclinate (mansarde), peretilor interiori.

Avantajele pe care le ofera izolarea cu vata minerala Knauf Insulation cu ECOSE® sunt:

  • Economie de energie
  • Durabilitate - vata minerala este un material durabil, care isi pastreaza proprietatile pe termen lung
  • Siguranta la incendiu - vata minerala este un produs incombustibil
  • Rezistenta pe termen lung - vata minerala este un material rezistent si flexibil, cu proprietati mecanice care se mentin pe o durata mare de timp
  • Confort crescut in interiorul casei datorat calitatii aerului la interior (vata minerala Knauf Insulation detine certificarea EUROFINS GOLD)
  • Izolare fonica

Produsele din vata minerala Knauf Insulation sunt alegerea cea mai buna in ceea ce priveste performanta termica, acustica si protectia la foc, acestea fiind produse incombustibile, durabile si sustenabile. Sunt confectionate din materii prime naturale, usor regenerabile, provenite din surse verificate, prelucrate la cele mai exigente standarde. Acestea sunt obtinute cu Tehnologia ECOSE® si nu au aspectul, nici textura similare altor tipuri de izolatii pe care le-ati mai intalnit.

Tehnologia ECOSE®, care vizeaza obtinerea unui liant fara formaldehida, a rezultat in urma a 5 ani de cercetare intensiva.

Astfel, utilizarea vatei minerale in realizarea proiectelor de izolare, transforma cladirea intr-una eficienta din punct de vedere energetic, ofera un plus de siguranta si, implicit, creeaza un climat sanatos la interior.

Cei peste 40 de ani de experienta in fabricarea vatei minerale, varietatea si calitatea produselor, precum si suportul tehnic oferit la fiecare stadiu al lucrarilor, sunt elementele cheie pe care fiecare client Knauf Insulation se bazeaza in momentul in care incepe un proiect de izolare. Zilnic, reusim sa oferim cele mai bune solutii personalizate pentru nevoile fiecarui client, urmate bineinteles de rapiditate in livrarea produselor necesare de la reteaua de partenerii din toata tara.

Vata minerala naturala Knauf Insulation obtinuta cu ECOSE® Technology este mult mai usor de manipulat, mai placuta la atingere, are miros neutru si este usor de taiat, ceea ce contribuie la eficientizarea procesului de instalare din punct de vedere al timpului de executie si al confortului utilizatorului.

Produse mentionate in articol
Lamele de plafon din vata minerala bazaltica CLT C1 Thermal Placa rigida de vata bazaltica pentru izolarea acoperisurilor tip terasa SmartRoof Top Placi termoizolante pentru podele si poduri circulabile neincalzite DF Placa rigida de vata bazaltica pentru izolarea acoperisurilor tip terasa SmartRoof Norm
 
Vata minerala bazaltica Knauf Insulation cu tehnologie ECOSE®
17 produse

Materia prima pentru fabricarea vatei minerale bazaltice este roca numita bazalt. Produsele din fibra bazaltica sunt fabricate sub forma de placi sau lamele. Sunt materiale mai dure, unul din avantajele lor fiind pastrarea pe termen lung a excelentelor proprietati mecanice. Produsele Knauf Insulation fabricate din vata minerala bazaltica sunt rezistente la foc (Clasa A1, cea mai buna protectie la foc), bune izolatoare termice si acustice, si isi pastreaza stabilitatea dimensionala in caz de presiune excesiva. Portofoliu de vata bazaltica poate fi folosit pentru diverse tipuri de aplicatii: acoperisuri tip terasa, pardoseli, pereti exteriori - termosistem, acoperisuri inclinate, pereti exteriori - fatada ventilata, pereti de compartimentare, fadade cu izolare interioara, dar si pentru aplicatii tehnice (categorie izolatii tehnice).

17 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Vata minerala de sticla MPN Plus 037 Placa din vata minerala de sticla Mineral Plus Ext 035 Rola din vata minerala de sticla Unifit 032 Rola din vata minerala de sticla Unifit 035
 
Vata minerala de sticla Knauf Insulation cu tehnologie ECOSE®
9 produse

Materia prima pentru fabricarea vatei de sticla sunt deseurile din sticla. Gama de produse Knauf Insulation din fibre de vata minerala de sticla este sub forma de rulouri si placi. Produsele din vata minerala de sticla se comprima usor. Avantajul este ca se pot pune cantitati mari in pachete mici, ceea ce inlesneste transportul. Produsele comprimate isi pastreaza proprietatile si revin la grosimea lor initiala dupa despachetare. Compania Knauf Insulation, foloseste la fabricarea produselor izolante din vata mineral de sticla, un liant natural, fara formaldehida, realizat din materiale organice regenerabile, in locul produselor chimice bazate pe petrol. Datorita tehnologiei ECOSE®, toate produsele, fabricate din vata minerala de sticla au o culoare maro specifica, obtinuta natural fara vopsea sau coloranti artificiali. Portofoliu de vata de sticla poate fi folosit pentru diverse tipuri de aplicatii: acoperisuri inclinate, fatada ventilata, pereti de compartimentare, plafoane si intradosuri, vata vrac (SUPAFIL) si vata de sticla pentru aplicatii multiple.

9 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...