ATREA Romania Srl

Hota de extractie cu montaj la perete MODIS 2

Este o hota de extractie cu montaj la perete pentru orice tip de aparat de gatit. Este prevazuta cu filtre metalice lamelare conform DIN 18869-5. Iluminare pe LED T5. Dimensiunile sunt ajustabile in functie de nevoile proiectului. Sunt confectionate din inox alimentar conform AISI 304. Le cerere, hotele MODIS 2 pot fi automatizate pe baza de senzori temperatura.

  • inaltimea hotelor este de 360 mm
  • racorduri circulare sau rectangulare
  • la cerere se poate livra pe componente, cu asamblare la fata locului

Documente

Hota de extractie cu montaj la perete MODIS 2 - fisa tehnica

fisa tehnica

pdf 356.3 kB
Hota de extractie cu montaj la perete MODIS 2
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Alte produse ale companiei
Hota de extractie cu compensare de aer proaspat VARIANT
 
Hota de extractie cu compensare de aer proaspat VARIANT

Linia Variant reprezinta o solutie moderna si eficienta pentru ventilarea bucatariilor profesionale. Este o hota de extractie cu montaj central sau la perete pentru orice tip de aparat de gatit. Linia Variant include prin costructia hotei circuitul de compensare cu aer proaspat. Hotele Variant pot fi racordate la o centrala de ventilare cu recuperare de caldura care asigura controlul debitului de aer, compensarea cu aer proaspat si automatizarea intregului sistem. Este prevazuta cu filtre metalice lamelare conform DIN 18869-5. Iluminare pe LED, control wireless al luminii. Dimensiunile sunt ajustabile in functie de nevoile proiectului. Hotele Grande se livreaza dintr-o bucata sau pe componente cu asamblare la fata locului. Le cerere, hotele Variant pot fi automatizate pe baza de senzori de temperatura. La cerere, pe hotele Variant poate fi integrat sistemul de filtrare pe baza de lampi UV-C.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pompa de caldura aer-aer Atrea FG54
 
Pompa de caldura aer-aer Atrea FG54

Atrea FG54 este o pompa de caldura aer-aer cu tehnologie reversibila, cu functia de incalzire si racire aer prin intermediului agentului frigorific freon. Este o unitate monobloc montata in exterior, care vine racordata la o baterie DX aflata in recuperatorul de caldura Atrea. Agentul frigorific care trece prin bateria DX asigura incalzirea sau racirea aerului in functie de sezon. Comunicarea intre unitatea externa si recuperatorul de caldura se face prin modulul de automatizare CIM2, iar comanda si controlul unitatii exterioare este asigurata de sistemul de control RD5, integrat pe recuperatoarele de caldura Atrea.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Pompa de caldura aer-aer Atrea FG30
 
Pompa de caldura aer-aer Atrea FG30

Atrea FG30 este o pompa de caldura aer-aer cu tehnologie reversibila, cu functia de incalzire si racire aer prin intermediului agentului frigorific freon. Este o unitate monobloc montata in exterior, care vine racordata la o baterie DX aflata in recuperatorul de caldura Atrea. Agentul frigorific care trece prin bateria DX asigura incalzirea sau racirea aerului in functie de sezon. Comunicarea intre unitatea externa si recuperatorul de caldura se face prin modulul de automatizare CIM2, iar comanda si controlul unitatii exterioare este asigurata de sistemul de control RD5, integrat pe recuperatoarele de caldura Atrea.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Pompa de caldura aer-aer Atrea FG09 Recuperatoare de caldura rezidentiale DUPLEX EC5/ECV5 Recuperatoare de caldura entalpice DUPLEX ERV.EC5/ECV5 Pompa de caldura aer-aer Atrea FG12
 
Unitati de ventilatie cu recuperare de caldura pentru aplicatii rezidentiale Atrea
14 produse

Unitati de ventilatie cu recuperare de caldura pentru aplicatii rezidentiale, ofera o ventilatie constanta si confortabila a caselor familiale si apartamentelor. O gama completa a centralelor de ventilatie DUPLEX EC5 cu montaj orizontal jos sau suspendate de tavan (grosimea unitatii este de doar 290 mm) cat si DUPLEX ECV5 cu montaj vertical jos. ATREA propune si o solutie mai accesibila ca pret, dedicata proiectelor mari sau aplicatiilor individuale. Linia Duplex Easy are carcasa EPP si este echipata cu componente de inalta calitate care permite atingerea unei eficiente de pana la 92%.

14 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistemul digital de automatizare si control RD5 Atrea
 
Sistemul digital de automatizare si control RD5 Atrea

Un sistem de confort cu suport integrat pentru monitorizarea si controlul online prin intermediul internetului. De asemenea, cu optiunea de conectare la sistemele de rang superior al managementului centralizat al cladirilor. O gama larga de senzori (temperatura, umiditate, calitatea aerului etc.) pot fi incluse in sistem pentru a permite controlul automat pentru o functionare economica. Sistemul RD5 este potrivit pentru aplicatii standard si complexe (cum ar fi ventilarea restaurantelor si a birourilor).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Hota
Hota
Placa mobilier, element de mobilier, fiting mobila, tapiterie
Placa mobilier, element de mobilier, fiting mobila, tapiterie
Cuptor incorporabil, plita incorporabila
Cuptor incorporabil, plita incorporabila
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...