proidea.ro catalog online de informatii produse

Atrea Romania a furnizat produse Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Oradea


2018. iunie 27.

Hote de tip Variant si o centrala de ventilatie Duplex Basic 7100

Unul dintre proiectele pe care ATREA Romania le-a incheiat cu succes este reprezentat de Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Oradea.

Echipamente utilizate:
  • hota Variant cu compensare de aer proaspat -3 buc
  • centrala de ventilare cu recuperare de caldura Duplex Basic 7100 - 1 buc.
Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Oradea reprezinta unitatea sanitara cea mai complexa a judetului Bihor. Consiliul Municipal s-a mobilizat in vederea coordonarii unitare a activitatii spitalicesti si astfel, din punct de vedere al dotarilor si al investitiilor s-a avut in vedere si cresterea calitatii spatiilor din interiorul acestora. Prin urmare, ATREA Romania a furnizat catre spital 3 hote Variant cu compensare de aer proaspat precum si o centrala de ventilare cu recuperare de caldura Duplex Basic 7100, cu automatizare dedicata pentru bucatarii profesionale.

Hotele de bucatarie Variant ofera o evacuare a aerului eficienta cu filtrare, si in acelasi timp, alimentare cu aer proaspat tratat pentru bucatariile de toate dimensiunile si modurile de dispunere, inclusiv controlul automat optional. Hotele de bucatarie cu alimentarea de tip Variant sunt livrate ca seturi complete, realizate din placi de otel inoxidabil si prevazute cu iluminat fluorescent incorporat. Hotele de tip Variant sunt combinate cu unitatile Duplex aflate in afara zonei de bucatarie, in mod alternativ cu ventilatoare autonome, filtrare si incalzire.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre hotele profesionale de bucatarie Atrea si centralele de tratare aer cu recuperare de caldura Duplex Basic, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ATREA Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Centrale de tratare aer cu recuperare de caldura Duplex Basic

Unitatile de ventilare Atrea sunt concepute cu un design foarte atractiv, montaj de interior si exterior, instalare si punere in functiune usoara ceea ce usureaza munca instalatorilor. Schimbatorul de caldura in flux incrucisat ofera o excelenta recuperare de caldura de pana la 75% reducand costurile de energie. Linia Duplex Basic ofera o gama variata de debite de 1400, 2400, 3400, 5400, 7100, 8100 si 10100. Personalizabil 100% – linia de produse Basic urmareste filosofia de business care permite configuratii multiple pe aceeasi unitate de ventilatie. Proiectantii pot usor schimba racordurile de conexiune, filtrele, bateriile de incalzire si racire, cat si unitatea in sine. Aceasta caracteristica unica ofera un mare avantaj competitiv deoarece unitatile Basic pot respecta cererile oricarui tip de proiect.

Hote si tavane de extractie Atrea pentru bucatarii profesionale

ATREA poate furniza o solutie completa pentru ventilatia de bucatarie – de la plafonul de ventilatie la unitatea de manevrare aer cu recuperare de caldura. Faptul ca intregul serviciu este intr-un singur pachet, ofera un avantaj competitiv urias, deoarece este atat convenabil, cat si confortabil pentru client. Sistemul de ventilatie ATREA este conceput conform VDI 2052. Constructia sistemului de ventilatie indeplineste cele mai stricte criterii in ceea ce priveste cerintele legate de sanatate si design. Spatiul bine luminat al intregii bucatarii, alimentarea cu aer proaspat, fara curent, si extragerea perfecta, toate acestea, impreuna cu avantajul suplimentar al unui sistem de control modern, creeaza un mediu placut si curat pentru personalul bucatariei.

Firma
Sediu: RO-075100 Ilfov, Otopeni, str. Ion Creanga, nr. 10K, zona Odaile
Telefon: +40 37 113 8250
E-mail:
Web: www.atrea.ro
Dorin Salamac
director general  
Sabina Putnoki
asistent manager  
ATREA a inceput ca si companie privata in 1990 in Republica Ceha. De la bun inceput ea a apelat la vasta experienta a fondatorului sau, Petr Moravek, in legatura cu microclimatul cladirilor, si a inceput sa se concentreze pe productia unitatilor de ventilare cu recuperarea caldurii reziduale. Fondatorul companiei a fost autorul multor certificate, patente si proiecte industriale in domeniu. Principiul de baza al gamei de produse Atrea este bazat in principal, de la inceputul scaderii cererilor pentru echipament energetic operational de tratare a aerului, pe utilizarea schimbatoarelor de caldura de ultima generatie, sisteme de control incorporate perfect si tranzitie treptata catre sistemele total automate de control al ventilatiei.
Denumiri marca: DUPLEX
Cuvinte cheie:  atrea  romania  spital  spitalul  urgenta  oradea  bihor  hota  hote  profesionala  profesionale  variant  aer  proaspat  centrala  ventilatie  recuperare  caldura  duplex  basic