RAVAK Rom Srl

RAVAK Rom Srl

Baterie stativa de chiuvete RAVAK Puri black Baterii pentru chiuvete RAVAK Flat black, cu set de scurgere Click-Clack Baterie stativa de chiuveta 10° Free Baterii stative de chiuveta 10° Free black - 145 mm, cu ventil
 
Baterii RAVAK pentru baie
38 produse

Cerinta de baza pentru proiectarea bateriilor RAVAK este contributia sa la viata de zi cu zi, functionalitatea produsului si durata lunga de viata, bucurandu-va astfel pentru o lunga perioada de timp. Fiecare baterie RAVAK trebuie sa vorbeasca de la sine.

38 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Chiuveta ceramica Yard 800 Chiuveta ceramica Yard 600 Mini chiuveta ceramica Veda Chiuveta ceramica Yard 400
 
Chiuvete RAVAK
11 produse

Pe langa chiuvetele clasice cu dimensiuni de 60,70 sau 80 de cm, RAVAK ofera chiuvete duble (gama Chrome sau Classic) si chiuvete mini (Classic Mini I si Classic Mini II), care se va potrivi de minune in toaleta mica. Chiuvetele RAVAK se potrivesc cu celelalte concepte si unele din ele au fost create pentru a fi plasate deasupra cazii de baie (chiuvetele Avocado, BeHappy), ori separat cu mobilierele aferente. RAVAK creaza chiuvetele din material compozit, dolomita macinata (marmura turnata) sau pe baza de ceramica. Beneficiile chiuvetelor din marmura includ margini perfect clare si o suprafata plana. Materialele ceramice ofera o gama variata de beneficii incluzand compacticitate si robustete ridicate, intretinere usoara si linii simple frumoase potrivindu-se fiecarui concept de baie.

11 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Cabine si usi pentru dus RAVAK Nexty Cabine semirotunde Supernova SKCP4 Cabine de dus Pivot Cabine de dus Blix
 
Cabine si usi de dus RAVAK
10 produse

Gama larga de cabine de dus Ravak este impartita in mai multe categorii in functie de constructia produsului, materialele folosite, stil, design si pret.

10 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Cadite de dus ASYMETRIC Pro 10° Cadite de dus Elipso Pro Chrome Cadite de dus Elipso Pro Cadite de dus Elipso Pro Flat
 
Cadite de dus acrilice sau turnate RAVAK
7 produse

Cadite de dus foarte rezistente, turnate din marmura artificiala cu design extra-plat. Sunt recomandate pentru toate cabinele de dus moderne. Datorita inaltimii de numai 30 mm se pot instala fara probleme la nivelul pardoselii. Gama variata de cadite din acril, sau cadite din marmura turnata. Cele din acril sunt disponibile din gamele Kaskada, Galaxy si caditele adanci Sabina. Cele din marmura turnata sunt cele din gamele Galaxy Pro, Galaxy Pro Flat si Galaxy Pro Chrome. Fiecare gama ofera cadite de dus de diferite dimensiuni, forme, modele si metode de instalare. Caditele RAVAK pot fi montate direct pe podea, pe picioare, incorporate in podea sau zidite. Se adapteaza perfect si la cabinele de dus foarte mari, cea mai mare cadita pe care o faceme este de 90 x 120 cm.

7 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Rigola de scurgere 10° din otel Rigole pentru dus RAVAK Runway Rigola de scurgere pentru dus RAVAK Chrome din otel Rigola de scurgere pentru dus RAVAK Zebra din otel inoxidabil
 
Rigole de scurgere pentru dus RAVAK
5 produse

Rigolele de scurgere pentru dus RAVAK asigura o scurgerede 60 litri/minut. Dimensiunea acestora este intre 300si 1050 mm, astfel, sunt ideale atat in spatiile de dus mici, cat si in cele mari. Garantia rigolelor de dus RAVAK este de 25 ani.

5 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Cada asimetrica LoveStory II Cada de baie acrilica stativa Ypsilon Cada asimetrica Asymmetric Cada de baie acrilica Freestanding, de perete, RAVAK Ypsilon Wall
 
Cazi de baie RAVAK
15 produse

Studiourile de design din Europa folosesc cel mai bun material (Lucite) si technologie de virf in conceperea cazilor Ravak, in scopul de a avea parte de confort maxim si relaxare. Modelele estetice de cazi se potrivesc perfect la dotarile camerelor de baie.

15 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Paravane RAVAK pentru cazi
 
Paravane RAVAK pentru cazi

Cabinele si paravanele pentru cazi RAVAK asigura dus comod in cada. Toate paravanele sunt pliabile si astfel ele ocupa un spatiu destul de mic.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Coloana de dus RAVAK 10° Free black Coloana de dus RAVAK Termo cu functie Stop si polita Coloana de dus RAVAK TE 091.00/150 Termo 100 Coloana de dus RAVAK Termo 300
 
Coloane de dus RAVAK
10 produse

Capul de dus manevrabil avand latimea optima combinat cu dusul manual imbina stilul, confortul si practicul. Sistemele duale de dus pot fi echipate cu baterii termostate, prin care se evita fluctuatiile de temperatura in timpul imbaierii. Inaltimea dusului vertical poate fi reglata chiar si dupa instalarea acestuia in perete. Se poate roti dusul de deasupra capului intr-o parte sau alta, dupa nevoie.

10 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Baterie 10° de perete, pentru cada Baterii pentru baie Chrome Chiuveta Formy 01 Chiuveta pentru baie Classic
 
Concepte pentru baie RAVAK
29 produse

Solutii complete pentru camera de baie. Camera de baie, la fel ca si intregul apartament, are nevoie de o idee decisiva, care sa alinieze suma fiecarui produs intr-un ansamblu functional si estetic. Ravak a pregatit o serie de propuneri sau concepte pentru ca o camera de baie sa poata sa indeplineasca toate dorintele si sa nu inceteze sa bine dispuna clientul chiar si dupa multi ani.

29 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Vas WC RAVAK Uni Chrome RimOff negru WC RAVAK Uni Chrome WC RAVAK Chrome RimOff WC RAVAK Uni Chrome RimOff
 
Vase WC si bideu RAVAK
6 produse

Linii clare ale vasului WC Chrome cu stilul simplu, fara detalii care sa deranjeze privirea si cu un sistem eficient de spalare a interiorului vasului. Multumita sistemului de instalare suspendat al vasului Chrome, este facilitata intretinerea intregii pardoseli din baie. Sistemul de instalare este ascuns, ceea ce favorizeaza intretinerea vasului si in acelasi timp are un design compact. Vasul wc Chrome are un capac practic, cu sistem de inchidere SoftClose.

6 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Clapeta de actionare RAVAK Uni Slim negru
 
Clapeta de actionare RAVAK Uni Slim negru

Butonul de control dublu Uni Slim este destinat sistemelor de instalare in perete. Butonul extra-subtire iese minim deasupra placii datorita unei grosimi de numai 5 mm. Finisajul negru mat este rezistent la zgarieturi si va adauga eleganta toaletei. Butonul de control al rezervorului, Uni Slim este destinat unui vas wc suspendat cu un modul de instalare in perete sau pe perete (dupa care se imbraca si se faianteaza). RAVAK ofera un buton din plastic cu finisaj rezistent la zgarieturi in negru mat. Mecanismul este integrat in perete, astfel incat butonul iese deasupra placajului cu doar 5 mm. Kitul de montare ascuns este inclus in pachet.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Oglinda pentru baie RAVAK Oblong Oglinda pentru baie RAVAK Luna Oglinda pentru baie RAVAK Orbit Oglinda RAVAK Strip 500/600/800/900
 
Oglinzi pentru baie RAVAK
4 produse

Oglinzile RAVAK sunt adaptate pentru mediul umed al baii - grad de protectie IP 44. Sunt prevazute cu iluminare LED, culoarea luminii fiind de 4000 K (neutru). RAVAK ofera garantie 5 ani la toate oglinzile.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...