Noile etajere RAVAK Slim S si de colt RAVAK Slim C

Noi spatii de depozitare pentru dusuri, cazi sau chiar lavoare

Echipa RAVAK se concentreaza pe solutii complete pentru baie, motiv pentru care vin cu un alt detaliu important. Ofera noi spatii de depozitare pentru dusuri, cazi sau chiar lavoare sub forma de etajere de perete in design propriu.

Noile etajere de colt RAVAK Slim C
Noile etajere de colt RAVAK Slim C

Etajerele Slim in doua combinatii de tratament de suprafata (negru/crom si satinat/crom) au forma unui triunghi sau dreptunghi. De asemenea, incurajeaza clientul sa isi creeze propriile compozitii pe perete in mai multe piese.

Suprafata lor fin perforata nu retine apa si mentine echipamentul necesar pentru baie pe loc.

Carligele ascunse pe marginea inferioara a etajerei permit atarnarea obiectelor mici si usoare, dar si a celor obiecte mai grele, cum ar fi un uscator de par sau o placa de indreptat parul.

Noile etajere RAVAK Slim S si de colt RAVAK Slim C - Carlig
Noile etajere RAVAK Slim S si de colt RAVAK Slim C - Carlig

Lux si multifunctionalitate
Politele subtiri de perete sunt un accesoriu de design pentru o baie moderna. Politele negre si satinate au un panou frontal cromat distinctiv. Permite asortarea baii pana la cel mai mic detaliu cu baterii si alte accesorii pentru baie. Politele drepte si de colt sunt potrivite pentru a crea spatiu de depozitare la dus, deasupra cazii, la chiuveta, etc.

Noile etajere RAVAK Slim S
Noile etajere RAVAK Slim S

Proces de productie profesional
Fabricat din metale de inalta calitate. Suprafata plana a raftului este perforata astfel incat apa sa nu se lipeasca de suprafata, dar totusi ofera stabilitate obiectelor plasate.

Variabilitate
Aranjand mai multe piese una peste alta, se creaza un ansamblu impresionant cu o suprafata de depozitare in plus pentru tot ce trebuie asezat in baie.

Carlige practice
Raftul plat are un carlig practic pentru a agata un prosop pe ambele parti. Carligul de jos este atasat la mijlocul raftului, care tine chiar si un obiect mai greu, cum ar fi un uscator de par. La raftul din colt se gasesc trei carlige inferioare.

Noile etajere RAVAK Slim S si de colt RAVAK Slim C
Noile etajere RAVAK Slim S si de colt RAVAK Slim C

Politele Slim S si politele de colt Slim C sunt un accesoriu de design pentru o baie moderna. Sunt potrivite pentru crearea unui spatiu de depozitare in cabina de dus, deasupra cazii, la chiuveta, etc. Prin combinarea mai multor piese, se creaza un set impresionant cu o zona de depozitare suplimentara pentru tot ce este nevoie sa se depoziteze in baie.

Produse mentionate in articol
Accesorii pentru baie RAVAK
 
Accesorii pentru baie RAVAK

Succesul unui intreg este determinat de detalii. Pentru a transforma camera de baie intr-un corp cuprinzator, functional si estetic, asigura-i armonia pana in ultimul detaliu. Politele Slim S si politele de colt Slim C sunt un accesoriu de design pentru o baie moderna. Sunt potrivite pentru crearea unui spatiu de depozitare in cabina de dus, deasupra cazii, la chiuveta, etc. Prin combinarea mai multor piese, se creaza un set impresionant cu o zona de depozitare suplimentara pentru tot ce este nevoie sa se depoziteze in baie.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Accesoriu pentru baie
Accesoriu pentru baie
Baterie, echipament sanitar, sistem igienic
Baterie, echipament sanitar, sistem igienic
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...