RAVAK Rom Srl

Oglinzi pentru baie RAVAK

Oglinzile RAVAK sunt adaptate pentru mediul umed al baii - grad de protectie IP 44. Sunt prevazute cu iluminare LED, culoarea luminii fiind de 4000 K (neutru). RAVAK ofera garantie 5 ani la toate oglinzile.

Produse din aceasta familie

Oglinda pentru baie RAVAK Oblong
 
Oglinda pentru baie RAVAK Oblong

Oglinda dreptunghiulara fara rama, ofera o suprafata de reflectare maxima. Lumina LED directionata spre exterior lumineaza uniform interiorul baii si ii confera o atmosfera confortabila. Iluminarea de fundal nu deranjeaza ochii, dar este ideala pentru utilizarea de zi cu zi. Datorita aspectului sau universal, este potrivita pentru toate incaperile. Oglinda este prevazuta cu iluminare laterala LED si gata de a fi conectata la o tensiune de alimentare de 230 V. Se instaleaza prin agatarea de perete. Pregatirea constructiei: alimentare cu energie electrica in min. 50 cm lungime controlat de propriul comutator.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Oglinda pentru baie RAVAK Luna
 
Oglinda pentru baie RAVAK Luna

Oglinda fara rama ofera o suprafata reflectorizanta maxima. Lumina LED externa directionata lumineaza uniform interiorul baii, holului si alte incaperi si adauga o atmosfera confortabila. Iluminarea de fundal nu deranjeaza ochiul, dar este ideala pentru utilizarea de zi cu zi. Modelul rotund al oglinzii inmoaie toate formele ascutite ale interiorului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Oglinda pentru baie RAVAK Orbit
 
Oglinda pentru baie RAVAK Orbit

Oglinda decorata cu un inel de sticla sablata este un element decorativ pentru o baie moderna, hol si alte incaperi. Lumina LED externa directionata patrunde in marginile semitranslucide, luminand uniform interiorul si oferindu-i o atmosfera confortabila. Iluminarea de fundal nu deranjeaza ochiul, dar este ideala pentru utilizarea de zi cu zi. Modelul rotund al oglinzii inmoaie toate formele ascutite ale interiorului. Oglinda este prevazuta cu iluminare laterala LED si gata de a fi conectata la o tensiune de alimentare de 230 V. Se instaleaza prin agatarea de perete. Pregatirea constructiei: alimentare electrica cu min. 50 cm lungime cablu, pentru a controla iluminarea cu un comutator extern (nu exista intrerupator pe oglinda).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Oglinda RAVAK Strip 500/600/800/900
 
Oglinda pentru baie RAVAK Strip 500/600/800/900

Oglinda de perete cu un cadru ingust din aluminiu in design alb sau negru se caracterizeaza prin minimalism si functionalitate. Se potriveste perfect spatiile interioare amenjate in stilul scandinav. In partea superioara, este echipat cu iluminare LED cu economie de energie (flux luminos 207/360/450/540 lm) si este gata de a fi conectata la o tensiune de alimentare de 230 V. Se instaleaza prin agatarea de perete. Grad de protectie IP 44; putere 2,7/3,6/4,5/5,4 W; transformator 24 V (inclus in produs); conexiune 230 V, 50 Hz. Garantie 5 ani. Pregatirea constructiei: alimentare electrica cu min. 50 cm lungime cablu, pentru a controla iluminarea cu un comutator extern (nu exista intrerupator pe oglinda).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...