Panasonic Marketing Europe GmbH<br>Reprezentanta South-East Europe

Aquarea generatia H All in One T-CAP trifazic, pompa de caldura pentru incalzire si racire (R410A) cu unitate exterioara silentioasa

Eficienta energetica: A+++ pentru incalzire la 35°C si A+ pentru apa calda menajera. Pompa de apa „A” cu viteza variabila. Rezervor de apa calda menajera din otel inoxidabil cu panou de izolare U-Vacua™. Debitmetru incorporat. Flexibilitate: magnet optional pentru filtrul de apa. Confort: nivel redus de zgomot. Capacitate constanta pana la -20°C. Interval de functionare pana la -28°C. Temperatura de iesire a apei 60°C. Control: functii suplimentare cu PCB optional (2 zone de control, control bivalent, contact Smart Grid si altele). Conectivitate: optional Aquarea Smart si Service Cloud si integrare in proiecte BMS.

  • eficienta energetica A+++ pentru incalzire la 35°C
  • eficienta energetica A+ pentru apa calda menajera
  • temperatura de iesire a apei 60°C

Documente

Alte produse ale companiei
Aquarea generatia J High Performance monobloc monofazic pentru incalzire si racire - MDC (R32) Aquarea generatia H High Performance monobloc monofazic pentru incalzire si racire - MDC (R410A) Aquarea generatia H T-CAP monobloc monofazic/trifazic pentru incalzire si racire - MXC (R410A) Aquarea generatia G HT monobloc monofazic, doar pentru racire – MHF (R407C)
 
Pompe de caldura Aquarea Monobloc
4 produse

Pompe de caldura Aquarea monobloc generatiile J, H si G. Performante monobloc monofazic si trifazic, pentru incalzire si racire.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Unitate Panasonic PACi NX Elite cu montaj pe perete, Invertor+ (R32) Unitate Panasonic PACi NX Standard cu montaj pe perete, Invertor+ (R32) Unitate cu caseta tetradirectionala Panasonic PACi NX Elite 90x90, Invertor+ (R32) Unitate cu caseta tetradirectionala Panasonic PACi NX Standard 90x90, Invertor+ (R32)
 
Unitati interioare Panasonic PACi NX (R32)
8 produse

Seria NX cu agent frigorific R32 a fost dezvoltata pentru a raspunde cererii de reamenajare usoara prin metoda cu 3 cabluri. Este integrata si cu solutiile IoT. Cu capacitati de 2,5 kW pana la 14 kW, sunt proiectate special pentru a se adapta tuturor nevoilor comerciale. Unitatile interioare beneficiaza acum de avantajele nanoe™ X ca dotare standard, iar gama cuprinde unitati montate pe perete si tavan, casete 90x90 cu 4 cai si unitati duct adaptive. Echipamentele PACi NX sunt compatibile cu noua telecomanda IoT de la Panasonic, CONEX.

8 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Unitate pentru detectarea scurgerii de agent frigorific Panasonic
 
Unitate pentru detectarea scurgerii de agent frigorific Panasonic

Solutie inovatoare de detectare a scurgerilor de agent frigorific care ofera siguranta completa si protectie pentru utilizatorii finali, locuitorii cladirilor si mediu inconjurator. Sistemul Pump Down de la Panasonic este ideal pentru hoteluri, birouri si cladiri publice in care siguranta pentru locuitorii si proprietarii de cladiri este extrem de importanta. Sistemul monitorizeaza continuu scurgerile de agent frigorific si ofera un avertisment inainte de scurgerile de agent frigorific, prevenind pierderile majore de agent frigorific si potentiala deteriorare a eficientei sistemului. Sistemul poate preveni potentialul de pierderi de agent frigorific la aproximativ 90%.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Aquarea generatia H All in One T-CAP monofazic/trifazic, pompa de caldura pentru incalzire si racire (R410A)
 
Aquarea generatia H All in One T-CAP monofazic/trifazic, pompa de caldura pentru incalzire si racire (R410A)

Eficienta energetica: A+++ pentru incalzire la 35°C si A+ pentru apa calda menajera. Pompa de apa „A” cu viteza variabila. Rezervor de apa calda menajera din otel inoxidabil cu panou de izolare U-Vacua™. Debitmetru incorporat. Flexibilitate: magnet optional pentru filtrul de apa. Confort: capacitate constanta pana la -20°C. Interval de functionare pana la -28°C. Temperatura de iesire a apei 60°C. Control: functii suplimentare cu PCB optional (2 zone de control, control bivalent, contact Smart Grid si altele). Conectivitate: optional Aquarea Smart si Service Cloud si integrare in proiecte BMS.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Unitate profesioanala Panasonic PACi cu montaj pe perete, Invertor -20°C (R32) Unitate Panasonic PACi Elite cu montaj pe perete, Invertor+ (R32) Unitate Panasonic PACi Standard cu montaj pe perete, Invertor+ (R32) Unitate cu caseta tetradirectionala Panasonic PACi Elite 60x60, Invertor+ (R32)
 
Unitati interioare Panasonic PACi
9 produse

Unitati profesionale interioare Panasonic PACi, cu montaj pe perete, cu Invertor+ (R32, E410, R410A), unitati caseta tetradirectionala 60x60 si 90x90, unitati de tavan, unitati cu conducte adaptive, unitati ascunse cu presiune statica ridicata sau joasa.

9 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Pompa de caldura
Pompa de caldura
Cazan de pardoseala pe combustibil lichid si gaz
Cazan de pardoseala pe combustibil lichid si gaz
Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...