Etex Building Performance SA

Placi din gips-carton interior Siniat

Sistemele din gips-carton Siniat sunt ideale pentru a crea sau reamenaja spatiile interioare ale unei case oferind flexibilitate si confort. Pentru aplicatii in segmentul nonrezidential, Siniat pune la dispozitie sisteme speciale - sisteme pentru inaltimi ridicate, sisteme rezistente la foc, solutii pentru salile de cinema, solutii pentru medii cu umiditate excesiva, solutii speciale pentru scoli si spitale.

Produse din aceasta familie

Placi din gips-carton Createx® colectia Helix Crystal - 8 HD Placi din gips-carton Createx® colectia Helix Tweed - 10 HD Placi din gips-carton Createx® colectia Helix Verde - 8 HD
 
Placi din gips-carton cu perforatii continue Createx® colectia Helix
3 produse

Gama completa de placi de gips-carton din colectia Helix este structurata in 3 colectii care exprima 3 universuri estetice diferite: Crystal, Tweed si Verde. Datorita faptului ca toate cele 4 muchii sunt in V conic, dupa finisaj, imbinarea dintre placi nu este vizibila. Ofera modele unice pentru multe optiuni creative, atat pentru plafoane cat si pentru pereti. Fiecare colectie ofera 3 modele de placa plasate in diferite clase de absorbtie a sunetului. Trei referinte coordonate care permit arhitectilor sa creeze asociatii, variante, in functie de nevoile acustice ale diferitelor spatii, aspiratii estetice si faciliteaza coerenta proiectului.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placi din gips-carton Createx® colectia Infinity Round - 8/18 HD Placi din gips-carton Createx® colectia Infinity Cube - 8/18 HD Placi din gips-carton Createx® colectia Infinity Space 35
 
Placi din gips-carton cu perforatii continue Createx® colectia Infinity
3 produse

Panourile Createx® colectia Infinity pentru pereti si plafoane se imbina perfect cu elementele de arhitectura interioare, oferind posibilitati nelimitate de design. Dupa montaj, placile formeaza o suprafata perfect neteda, fara imbinari vizibile. Placile pot fi combinate pe o suprafata cu plafoane suspendate modulare. In combinatie cu placi perforate, placile de gips-carton standard creaza efecte exceptionale, captivante.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placi din gips-carton Creason® colectia Matrix Round Placi din gips-carton Creason® colectia Matrix Cube Placi din gips-carton Creason® colectia Matrix Line
 
Placi din gips-carton cu perforatii modulare Creason® colectia Matrix
3 produse

Placile Creason sunt placi cu perforatii modulare ce se pot utiliza atat pentru plafoane cat si pentru aplicatii verticale in spatiile cu un nivel ridicat de zgomot. Partea posterioara este acoperita cu o membrana acustica de culoare alba. Gama Creason, colectia Matrix este compusa din 5 modele ce ofera o gama larga de solutii, avand indici de corectie acustica de pana la 0.80 in clasele de absortie a sunetului B, C si D. Toate placile din gama Creason contin tehnologia CAPT’AIR ce absorb pana la 80% formaldehide, transformandu-le in compusi neutri, inerti, impiedicand reemisia lor in aer.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placa din gips-carton Resistex 12.5
 
Placa din gips-carton Resistex 12.5

Resistex este o placa din gips-carton de culoare gri ce are o formula speciala a miezului si ale carei suprafete si margini longitudinale sunt acoperite cu un carton special multistrat. In plus, Resistex ofera inalte performante privind izolarea acustica si protectia la foc si umezeala.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placi din gips-carton NIDA Standard 15
 
Placi din gips-carton NIDA Standard

NIDA Standard este o placa din gips-carton formata dintr-un miez de gips, ale carei suprafete si margini longitudinale sunt acoperite de un carton special. Fata superioara este de culoare alba. Domenii de utilizare: coloane, pereti curbi sau arcade cu raza minima de 1m; placarea suplimentara a unor pereti sau plafoane deja existente; corectii ale unor sisteme deja existente; sisteme de gips-carton fara cerinte speciale de rezistenta la foc sau la umiditate.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placi din gips-carton NIDA Hydro 15
 
Placi din gips-carton NIDA Hydro

NIDA Hydro este o placa din gips-carton aditivata, ceea ce ii asigura o absorbtie redusa a apei in miez, ale carei suprafete si margini longitudinale sunt acoperite de un carton special. Fata superioara este de culoare verde. Domenii de utilizare: NIDA Hydro este recomandata pentru: realizarea sistemelor de compartimentare, realizarea placarilor de pereti existenti si a plafoanelor pe constructie portanta, in spatii cu maxim 80% umiditate relativa intermitenta, ca strat suport pentru placile de ceramica din bucatarii, bai, etc.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placi din gips-carton NIDA Flam 12,5
 
Placi din gips-carton NIDA Flam

NIDA Flam 12,5 mm este o placa din gips-carton cu miez de gips aditivat si puternic ranforsat cu fibre de sticla, ale carei suprafete si margini longitudinale sunt acoperite de un carton special multistrat. Placa din gips-carton are coeziunea miezului imbunatatita la temperaturi ridicate. Fata superioara este de culoare roz. Domenii de utilizare: sisteme de compartimentare rezistente la foc (EI30-EI180), placari si/sau plafoane rezistente la foc (EI30-EI120).

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placa gips-carton Smart A
 
Placa din gips-carton Smart A

Smart A (disponibila cu grosimi intre 9,5 si 12,5 mm) este o placa din gips-carton formata dintr-un miez de gips, ale carei suprafete si margini longitudinale sunt acoperite de un carton special multistrat. Fata superioara este de culoare alba. Smart A este dezvoltata special pentru: realizarea coloanelor, peretilor curbi, arcadelor, cu raza minima de 1 m; placarea suplimentara a unor pereti sau plafoane deja existente; corectii ale unor sisteme deja existente; sisteme de gips-carton fara cerinte speciale de rezistenta la foc sau la umiditate.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Placa din gips-carton Nida Smart F 12,5
 
Placa din gips-carton Smart F

NIDA Smart F 12,5 mm este o placa usoara din gips-carton ce are o coeziunea miezului imbunatatita pentru rezistenta la temperaturi inalte. Suprafetele si marginile longitudinale sunt acoperite de un carton special. Fata superioara este de culoare roz. Domenii de aplicare: aplicatii cu executie rapida; finisaje de exceptie, elemente decorative; realizarea lucrarilor (pereti, plafoane, placari) din zone unde exista cerinte de protectie impotriva incendiilor.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placa gips-carton Smart H
 
Placa din gips-carton Smart H

Smart H, cu o grosime de 12,5 mm, este o placa din gips-carton aditivata suplimentar cu silicon, ceea ce ii asigura o absorbtie redusa a apei in miez. Datorita greutatii optimizate placa este usor de manevrat si se instaleaza rapid, fiind astfel ideala pentru lucrari in spatii cu umiditate intermitenta ce necesita un timp de executie scurt. Suprafetele si marginile longitudinale sunt acoperite de un carton special. Fata superioara este de culoare verde. Smart H 12,5 mm se utilizeaza in spatii de locuit la: aplicatii cu executie rapida; finisaje de exceptie, elemente decorative, suport pentru placarile ceramice; realizarea lucrarilor (pereti, plafoane, placari) din zone cu umiditate moderata intermitenta (bai, bucatarii, mansarde).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Placi din gips-carton NIDA Acustic 15
 
Placi din gips-carton NIDA Acustic

NIDA Acustic este o placa din gips-carton formata dintr-un miez de gips cu densitate mare si ranforsat cu fibre de sticla, ale carei suprafete si margini longitudinale sunt acoperite de un carton special. Fata superioara este de culoare albastra. Domenii de utilizare: sisteme de compartimentare, plafoane si placari cu inalte performante acustice. In domeniul rezidential este ideala pentru crearea unor spatii linistite si sanatoase de locuit. In domeniul comercial este ideala pentru constructii unde linistea sau izolarea acustica reprezinta un strict necesar, precum: spitale, hoteluri, birouri, sali de cinema, etc. In cazul renovarilor este ideala pentru imbunatatirea performantei acustice a unor pereti existenti.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placa din gips-carton NIDA HydroFlam 12,5
 
Placa din gips-carton NIDA HydroFlam

NIDA Hydroflam este o placa din gips-carton cu miez de gips aditivat si ranforsat cu fibre de sticla, ce asigura intarzierea propagarii focului si micsorarea absorbtiei de umezeala, ale carei suprafete si margini longitudinale sunt acoperite de un carton special multistrat. Fata superioara este de culoare verde. Domenii de utilizare: sisteme de compartimentare rezistente la foc (EI30-EI180), placari si/sau plafoane rezistente la foc (EI30-EI120) amplasate in spatii cu maxim 80% umiditate relativa intermitenta, cum ar fi: bai, bucatarii, spatii tehnice, etc.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placa gips carton mare densitate LaDura 15 Placa gips carton flexibil NIDA Flex 6,5 Placa gips carton cu plumb PregyRX Plac 12,5
 
Placi din gips-carton Siniat pentru aplicatii speciale
3 produse

Placi din gips-carton Siniat pentru aplicatii speciale: LaDura, NIDA Flex, PREGY-RX Plac.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Documente

Sisteme Siniat din gips-carton pentru spatii cu umiditate - prezentare detaliata

prezentare detaliata

pdf 5.1 MB
Sisteme Siniat din gips-carton pentru spatii cu umiditate
 
Catalog Tehnic 2015 - Sisteme de gips-carton Siniat 2015 - fisa tehnica

fisa tehnica

pdf 10.1 MB
Catalog Tehnic 2015 - Sisteme de gips-carton Siniat 2015
 
Sisteme de gips-carton rezistente la foc (NIDA System)
<BR>pereti, placari, plafoane - ghid de executie

ghid de executie

pdf 7.1 MB
Sisteme de gips-carton rezistente la foc (NIDA System)
pereti, placari, plafoane
 
Pereti din gips-carton inalti rezistenti la foc - prezentare detaliata

prezentare detaliata

pdf 18.0 MB
Pereti din gips-carton inalti rezistenti la foc
 
Sistemele shaft-walls si de placari din gips-carton cu rezistenta la foc - ghid de executie

ghid de executie

pdf 14.0 MB
Sistemele shaft-walls si de placari din gips-carton cu rezistenta la foc
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Stiri conexe
Calculator gips-carton SmartStart de la Siniat
Calculator gips-carton SmartStart de la Siniat
Calculator gips-carton simplu si rapid
Calculator gips-carton SmartStart de la Siniat
Siniat prezinta noul calculator de sisteme de gips-carton, SINC
Siniat prezinta noul calculator de sisteme de gips-carton, SINC
Configurarea solutiilor tehnice in functie de specificatiile proiectului in cel mai scurt timp
Siniat prezinta noul calculator de sisteme de gips-carton, SINC
Noua brosura Siniat Solutii pentru renovarea casei si pentru imbunatatirea calitatii vietii in interiorul locuintelor
Noua brosura Siniat: Solutii pentru renovarea casei si pentru imbunatatirea calitatii vietii in interiorul locuintelor
Idei despre reamenajarea apartamentelor si caselor
Noua brosura Siniat: Solutii pentru renovarea casei si pentru imbunatatirea calitatii vietii in interiorul locuintelor
Siniat prezinta Plafoane suspendate din gips-carton cu si fara rezistenta la foc
Siniat prezinta Plafoane suspendate din gips-carton cu si fara rezistenta la foc
Descoperiti noua brosura dedicata plafoanelor suspendate
Siniat prezinta Plafoane suspendate din gips-carton cu si fara rezistenta la foc
Siniat prezinta noua brosura Sistemele shaft-walls si de placari din gips-carton cu rezistenta la foc
Siniat prezinta noua brosura Sistemele shaft-walls si de placari din gips-carton cu rezistenta la foc
Detalii de executie, ghid de instalare si de selectare, produse conexe sistemelor shaft-walls si de placari
Siniat prezinta noua brosura Sistemele shaft-walls si de placari din gips-carton cu rezistenta la foc
Montaj perete din gips-carton cu inaltime foarte mare - Siniat
Montaj perete din gips-carton cu inaltime foarte mare - Siniat
Demonstratie de montaj corect pentru un perete din gips-carton tip SL dublu placat
Montaj perete din gips-carton cu inaltime foarte mare - Siniat
Montaj perete din gips-carton pentru spatii comerciale si logistice - Siniat
Montaj perete din gips-carton pentru spatii comerciale si logistice - Siniat
Demonstratie de montaj corect pentru un perete din gips-carton tip D triplu placat
Montaj perete din gips-carton pentru spatii comerciale si logistice - Siniat
Montaj perete din gips-carton cu inaltime foarte mare si rezistenta la foc - Siniat
Montaj perete din gips-carton cu inaltime foarte mare si rezistenta la foc - Siniat
Demonstratie de montaj corect pentru un perete din gips-carton tip SL triplu placat
Montaj perete din gips-carton cu inaltime foarte mare si rezistenta la foc - Siniat
Montaj perete despartitor din gips-carton pentru locuinte, birouri, hoteluri - Siniat
Montaj perete despartitor din gips-carton pentru locuinte, birouri, hoteluri - Siniat
Demonstratie de montaj corect pentru un perete din gips-carton tip D dublu placat
Montaj perete despartitor din gips-carton pentru locuinte, birouri, hoteluri - Siniat
Montaj perete despartitor din gips-carton pentru spatii tehnice si anexe - Siniat
Montaj perete despartitor din gips-carton pentru spatii tehnice si anexe - Siniat
Demonstratie de montaj corect pentru un perete din gips-carton tip D simplu placat
Montaj perete despartitor din gips-carton pentru spatii tehnice si anexe - Siniat
Noua brosura Siniat - Pereti din gips-carton inalti rezistenti la foc
Noua brosura Siniat - Pereti din gips-carton inalti rezistenti la foc
Sistemele Siniat agrementate de gips-carton pentru pereti inalti rezistenti la foc
Noua brosura Siniat - Pereti din gips-carton inalti rezistenti la foc
Izolarea fonica fata de vecini cu ajutorul produselor Siniat
Izolarea fonica fata de vecini cu ajutorul produselor Siniat
Izolarea acustica fata de vecinul de sus si de alaturi
Izolarea fonica fata de vecini cu ajutorul produselor Siniat
Securitatea la incendiu a peretilor inalti de gips carton Siniat
Securitatea la incendiu a peretilor inalti de gips carton Siniat
Alegerea unui sistem de perete inalt de gips carton care sa raspunda unor cerinte de rezistenta la foc
Securitatea la incendiu a peretilor inalti de gips carton Siniat
Vezi cum testeaza Siniat peretii inalti din gips-carton
Vezi cum testeaza Siniat peretii inalti din gips-carton
Pereti de compartimentare din gips-carton pentru inaltimi mari sau foarte mari
Vezi cum testeaza Siniat peretii inalti din gips-carton
Suport tehnic pentru gips-carton, tencuieli, gleturi Siniat
Suport tehnic pentru gips-carton, tencuieli, gleturi Siniat
Siniat iti ofera suport dedicat pentru proiectele si sistemele tale
Suport tehnic pentru gips-carton, tencuieli, gleturi Siniat
Noua pagina de Ghiduri din cadrul website-ului Siniat
Noua pagina de Ghiduri din cadrul website-ului Siniat
Instructiuni corecte si complete pentru sistemele de gips-carton, tencuielile si gleturile Siniat
Noua pagina de Ghiduri din cadrul website-ului Siniat
Etex Building Performance SA si-a actualizat continutul pe ProIDEA
Etex Building Performance SA si-a actualizat continutul pe ProIDEA
Materiale de calitate si solutii pentru constructii Siniat
Etex Building Performance SA si-a actualizat continutul pe ProIDEA
Descarca brosura "Sisteme gips-carton rezistente la foc"
Descarca brosura “Sisteme gips-carton rezistente la foc”
Descopera noi solutii pentru protectia la actiunea focului de la Siniat
Descarca brosura “Sisteme gips-carton rezistente la foc”
Descopera noul website Siniat
Descopera noul website Siniat
Foloseste filtrele inteligente si afla exact sistemele si produsele din gips carton, tencuieli si gleturi de care ai nevoie pentru proiectul tau!
Descopera noul website Siniat
Noul Catalog tehnic Siniat - Sisteme de gips-carton
Noul Catalog tehnic Siniat - Sisteme de gips-carton
Fiecare categorie de sisteme beneficiaza de noi solutii constructive
Noul Catalog tehnic Siniat - Sisteme de gips-carton
Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Siniat SA
Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Siniat SA
Compania Siniat este un furnizor pentru solutii de constructii bazate pe gips-carton
Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Siniat SA
Categorii recomandate
Placa de constructie
Placa de constructie
Plafon, placa acustica
Plafon, placa acustica
Adeziv pentru gips-carton
Adeziv pentru gips-carton
Perete despartitor cu structura usoara
Perete despartitor cu structura usoara
Profil, element de fixare pentru perete despartitor si tavan suspendat
Profil, element de fixare pentru perete despartitor si tavan suspendat
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...