proidea.ro catalog online de informatii produse

Siniat prezinta noua brosura Sistemele shaft-walls si de placari din gips-carton cu rezistenta la foc


2019. iunie 12.

Detalii de executie, ghid de instalare si de selectare, produse conexe sistemelor shaft-walls si de placariDescopera sistemele shaft-walls si de placari din gips-carton cu rezistenta la foc!

Sistemele de placari din gips-carton prezinta numeroase avantaje fata de alte sisteme, acestea fiind usor de executat intr-un timp foarte scurt, chiar si fara calificari speciale. Acestea se pot aplica direct peste suprafete nefinisate cum ar fi zidarie din caramida, BCA sau pereti de beton armat. Inca un avantaj il prezinta faptul ca suprafetele sunt direct finisate perfect intr-un timp foarte scurt.

In functie de specificul lucrarii, sistemele de placari NIDA System se pot executa pe inaltimi foarte mari si diferite forme.

Sistemele de placari se pot utiliza cu 3 scopuri principale:
 • Placari de pereti, atat la constructii noi cat si constructii existente pentru care se doreste cresterea performantelor acustice/termice/rezistenta la foc sau in cazul in care se schimba destinatia unei incaperi si se doreste aducerea acesteia la noile cerinte.
 • Placari de spatii tehnice, cu scopul de a "ascunde" si proteja de foc traseele sau echipamentele de instalatii.
 • Placari de puturi de lifturi, cu scopul de a inchide casa liftului si de a creste valoarea indicelui de izolare la zgomot, izolatii termice si/sau a rezistentei la foc.

Prin utilizarea sistemelor de placari NIDA System din gips-carton se previne aparitia mucegaiului in incaperi, nefiind necesara utilizarea apei in constructia sistemelor de placari.

Sistemele de placari din gips-carton sunt reduse ca si greutate si grosime, fiind astfel o alegere mai potrivita fata de peretii din zidarie si se pot schimba foarte usor in cazul in care placile de gips-carton sau alte elemente componente au fost avariate. Acestea se pot monta, in functie de necesitatile lucrarii, la diverse distante fata de peretele suport, oferind astfel cea mai buna solutie de ascundere a instalatiilor si de a creste performantele.

Indicatii privind suprafata suport: suprafata suport trebuie sa fie rigida si sa nu prezinte urme de umezeala sau igrasie. Aceasta poate sa fie din beton armat, zidarie de caramida sau BCA, structura metalica sau lemn. In acest document se regasesc detalii de prindere a sistemeler de placari pe toate tipurile de suprafete suport mentionate anterior.

Cuprins
 • Cine suntem?
 • Notiuni esentiale de Securitate la incendiu
 • De ce shaft-walls si placari din gips-carton
 • Ghid pentru selectarea sistemelor shaft-walls si placari din gips-carton Siniat
 • Shaft-walls si placari din gips-carton fara rezistenta la foc
 • Shaft-walls si placari din gips-carton cu rezistenta la foc EI15
 • Shaft-walls si placari din gips-carton cu rezistenta la foc EI30
 • Shaft-walls si placari din gips-carton cu rezistenta la foc EI45
 • Shaft-walls si placari din gips-carton cu rezistenta la foc EI60
 • Shaft-walls si placari din gips-carton cu rezistenta la foc EI90
 • Shaft-walls si placari din gips-carton cu rezistenta la foc EI120
 • Shaft-walls si placari din gips-carton cu rezistenta la foc EI180
 • Detalii de executie ale sistemelor shaft-walls si placari
 • Ghid de instalare a placilor de gips-carton Siniat
 • Ghid de selectare a suruburilor pentru sistemele de placari din gips-carton
 • Ghid de selectare a ghidajelor speciale pentru sistemele shaft-walls
 • Tratamentul imbinarilor si finisarea placilor de gips-carton
 • Produse conexe sistemelor shaft-walls si de placari
 • Promat - Protectia impotriva focului pentru cladiri
 • Echipa tehnica si comerciala.
Sistemele shaft-walls si de placari din gips-carton cu rezistenta la foc

Noul catalog poate fi accesat printr-un clic pe poza de mai sus.
Pentru versiunea tiparita va rugam sa contactati unul din reprezentantii Siniat.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre placile de gips-carton Siniat, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Etex Building Performance SA, folosind butonul corespunzator.
 

produse
Firma
Sediu: RO-030857 sector 3, Bucuresti, str. Vulturilor, nr. 98, etaj 5
Telefon: +40 31 224 0100
Fax: +40 31 224 0101
E-mail:
Web: www.siniat.ro
Bogdan Tulbure  
manager tehnic si marketing  
Ana Maria Codre
trade marketing specialist +40 74 577 9957
   
Siniat Romania este membra a grupului ETEX, unul dintre cei mai mari producatori si furnizori mondiali de materiale de calitate si solutii pentru constructii.

Siniat este unul dintre liderii locali in solutii pentru constructii, iar in Romania detine doua fabrici, in care produce placi de gips-carton (la Turceni, judetul Gorj) si ipsos (la Aghiresu, judetul Cluj).

Fabrica de la Turceni a fost deschisa oficial in luna octombrie 2015, in urma unei investitii de 50 milioane de euro, si este cea mai mare fabrica de placi de gips-carton din Romania. Deschiderea acestei fabrici pozitioneaza Siniat Romania drept singura companie care foloseste gipsul rezultat din procesul de desulfurare a gazelor de la o centrala termoelectrica, in acest fel ajutand la protejarea mediului inconjurator si contribuind la sustenabilitatea pe termen lung a propriilor operatiuni.

Compania furnizeaza produse si sisteme de gips-carton pentru numeroase proiecte, precum: sali de cinema, industria hoteliera, cladiri de birouri, spitale, institutii de invatamant si facilitati sportive, centre comerciale si rezidentiale.
Denumiri marca: Siniat
Alte stiri in categoria de produse Placa de constructie
Alte stiri in categoria de produse Placa de constructie, produs semifinit, material de baza
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  siniat  etex  brosura  brosuri  sistem  sisteme  shaft  walls  shaftwall  shaftwalls  shaft  wall  placare  placari  gipscarton  gips  carton