proidea.ro catalog online de informatii produse

Etex Building Performance SA si-a actualizat continutul pe ProIDEA


2017. martie 28.

Materiale de calitate si solutii pentru constructii Siniat

Siniat face parte din Grupul Etex, furnizor mondial de materiale de constructii. In structura grupului, Siniat activeaza in divizia de placi pentru placari si constructii, cu operatiuni in toata Europa, in Africa si America de Sud. Produsele si sistemele Siniat din gips-carton sau ipsos permit construirea unor cladiri mai calduroase, mai rezistente la umezeala, mai bine izolate fonic si mai sigure pentru cei carora le sunt destinate. Siniat are gama foarte variata de produse pe care le pun la dispozitie pentru ca orice detaliu sa fie perfect.
Placi din gips-carton interior Siniat

Sistemele din gips-carton Siniat sunt ideale pentru a crea sau reamenaja spatiile interioare ale unei case oferind flexibilitate si confort. Pentru aplicatii in segmentul nonrezidential, Siniat pune la dispozitie sisteme speciale - sisteme pentru inaltimi ridicate, sisteme rezistente la foc, solutii pentru salile de cinema, solutii pentru medii cu umiditate excesiva, solutii speciale pentru scoli si spitale.
Placa gips carton AquaBoard pentru exterior si fatade

AquaBoard 12,5 mm produsa de Siniat este o placa speciala cu o compozitie a miezului din gips armat cu fibra de sticla, aditiv de silicon rezistent la apa si alti aditivi ce previn aparitia mucegaiului. Are un invelis exterior de culoare galben-portocalie, realizat dintr-o impaslitura de fibra de sticla, tratata pentru a impiedica absorbtia de apa. Domenii de utilizare: spatiile cu expunere la umiditate ridicata, severa si extrema, reprezentand o alternativa a placilor pe baza de ciment.
Tencuieli, gleturi si ipsosuri Siniat

Siniat pune la dispozitie clientilor sai o gama variata de produse pe baza de ipsos menita sa satisfaca orice exigenta in domeniul finisarilor interioare. Ipsosul este ecologic si creeaza un ambient interior sanatos, are permeabilitate ridicata la difuzia vaporilor de apa asigurand o buna respiratie a peretilor. Este un material cald cu rol termoizolant ce asigura confort locuintei, λ=0,26, are pH neutru si previne orice risc de aparitie a fisurilor avand contractii reduse.
Produse Siniat pentru finisare gips-carton

Gleturi, ipsosuri adezive, paste de imbinare hidrofobe si ipsosuri de imbinare Siniat. NIDA Profesional si NIDA Profesional Fres sunt pulberi minerale pe baza de ipsos, de culoare alba. NIDA Boardfix este un adeziv sub forma de pulbere, predozat cu adaosuri minerale pe baza de ipsos si aditivi de calitate profesionala. Readymix Pregywab este o pasta hidrofoba, gata preparata de la Siniat. Nida Readymix Profesional este un glet de culoare alba, este pre-amestecat cu adaosuri minerale si aditivi de calitate profesionala.
Profile metalice Siniat pentru sisteme din gips-carton

Profile metalice din tabla zincata fabricate prin profilare la rece. Sunt utilizate, in functie de tip si dimensiune, la montajul structurii metalice de sustinere a placilor NIDA. Profilele NIDA Metal CW si UW de la Siniat sunt profile din tabla zincata cu grosime de 0,6 mm. Avand in sectiune forma literei "C" si "U", si sunt fabricate prin prelucrare la rece pe masini de profilat cu tren de role. Profilele NIDA Metal sunt profile din tabla zincata groasa de 2 mm, cu sectiune in forma literei "U".
Accesorii pentru sisteme gips-carton Siniat

Accesoriile Siniat pentru profile metalice NIDA Metal cuprind urmatoarele produse: brida multipla sau reglabila 9-12, clema pentru subansablurile Nonius, coltare pentru profile metalice, dibluri si suruburi, benzi de etansare si imbinare, racorduri, tirant cu inel, agrafa metalica pentru vata minerala si trape de vizitare Siniat.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Siniat, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Etex Building Performance SA, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Placa gips carton AquaBoard pentru exterior si fatade

AquaBoard 12,5 mm produsa de Siniat este o placa speciala cu o compozitie a miezului din gips armat cu fibra de sticla, aditiv de silicon rezistent la apa si alti aditivi ce previn aparitia mucegaiului. Are un invelis exterior de culoare galben-portocalie, realizat dintr-o impaslitura de fibra de sticla, tratata pentru a impiedica absorbtia de apa. Domenii de utilizare: spatiile cu expunere la umiditate ridicata, severa si extrema, reprezentand o alternativa a placilor pe baza de ciment. Aplicatii interne: bai colective din cladirile publice, restaurante, cantine, piscine, saune, garaje, subsoluri,incaperi in care este ceruta rezistenta la aparitia mucegaiului. Aplicatii externe: pentru fatade externe - poate fi tencuita; placa suport pentru sistemul termoizolant; realizarea plafoanelor si a peretilor despartitori dintre balcoanele exterioare; placarea fetelor interioare ale: acoperisurilor, balcoanelor, scafelor exterioare, stresinilor; proiecte care necesita fixarea sistemelor de compartimentare din gips-carton inainte de executia acoperisului sau de etansarea cladirii. In cazul aplicatiilor externe este necesara utilizarea unui sistem de protectie la intemperii (masa de spaclu si tencuiala decorativa,termosistem, fatada ventilata, zidarie, etc.).

Firma
Sediu: RO-030857 sector 3, Bucuresti, str. Vulturilor, nr. 98, etaj 5
Telefon: +40 31 224 0100
Fax: +40 31 224 0101
E-mail:
Web: www.siniat.ro
Bogdan Tulbure  
manager tehnic si marketing  
Ana Maria Codre
trade marketing specialist +40 74 577 9957
   
Siniat Romania este membra a grupului ETEX, unul dintre cei mai mari producatori si furnizori mondiali de materiale de calitate si solutii pentru constructii.

Siniat este unul dintre liderii locali in solutii pentru constructii, iar in Romania detine doua fabrici, in care produce placi de gips-carton (la Turceni, judetul Gorj) si ipsos (la Aghiresu, judetul Cluj).

Fabrica de la Turceni a fost deschisa oficial in luna octombrie 2015, in urma unei investitii de 50 milioane de euro, si este cea mai mare fabrica de placi de gips-carton din Romania. Deschiderea acestei fabrici pozitioneaza Siniat Romania drept singura companie care foloseste gipsul rezultat din procesul de desulfurare a gazelor de la o centrala termoelectrica, in acest fel ajutand la protejarea mediului inconjurator si contribuind la sustenabilitatea pe termen lung a propriilor operatiuni.

Compania furnizeaza produse si sisteme de gips-carton pentru numeroase proiecte, precum: sali de cinema, industria hoteliera, cladiri de birouri, spitale, institutii de invatamant si facilitati sportive, centre comerciale si rezidentiale.
Denumiri marca: Siniat
Cuvinte cheie:  etex  building  performance  sa  siniat  actualizat  continutul  continut  catalog  catalogul  proidea  material  materiale  contructii  calitate  solutii  grup  grupul  placi  placa  gips  carton  gips-carton  interior  exterior  fatada  fatade  tencuieli  gleturi  ipsos  ipsosuri  produs  produse  finisare  profile  metalice  accesorii