proidea.ro catalog online de informatii produse

Tencuieli, gleturi si ipsosuri Siniat

Siniat pune la dispozitie clientilor sai o gama variata de produse pe baza de ipsos menita sa satisfaca orice exigenta in domeniul finisarilor interioare.
Firma
Sediu: RO-030857 sector 3, Bucuresti, str. Vulturilor, nr. 98, etaj 5
Telefon: +40 31 224 0100
Fax: +40 31 224 0101
E-mail:
Web: www.siniat.ro
Bogdan Tulbure  
manager tehnic si marketing  
Ana Maria Codre
trade marketing specialist +40 74 577 9957
   
Cerere de informatii si oferta de pret

Bifati produsul, apoi apasati pe butonul potrivit. Cererea dumneavoastra este expediata direct la adresa firmei producatoare / distribuitoare.

produse
Ipsos de modelaj ADERA Stucco

ADERA Stucco de la Siniat este un ipsos sub forma de pulbere foarte fina, de culoare alba. Componentul principal este sulfatul de calciu semihidrat. Produsul este obtinut dintr-o materie prima selectata adecvat. Prin presarare in apa, se formeaza o pasta omogena cu timp de priza optim si lucrabilitate ideala. Dupa uscare suprafata obtinuta va fi rezistenta si durabila. Domenii de utilizare: turnarea de forme, ornamente, stucaturi folosite ca decoratiuni interioare: scafe, frize, galerii, baghete, coltare, plafoniere, coloane, frontoane etc.; materialul se preteaza si pentru finisarea tencuielilor interioare pe baza de ciment, ciment-var, ipsos ca glet de prima mana; suportul trebuie sa fie uscat, desprafuit si sa nu prezinte pete de ulei, eflorescente sau zone friabile.

Glet de finisare ADERA Finna

ADERA Finna este un glet pe baza de ipsos produs de Siniat, de culoare alba, predozat cu aditivi speciali pentru a constitui un fundament durabil pentru finisarea peretilor. In combinatie cu apa, se formeaza o pasta omogena cu timp de lucru extins si lucrabilitate superioara. Dupa uscare se obtine o suprafata finala neteda, uniforma, sticloasa, reprezentand stratul ultim de finisare. Domenii de utilizare: incarcarea, egalizarea, nivelarea si finisarea unor tipuri variate de suprafete, cum ar fi: beton, tencuiala (ciment, var-ciment, ipsos), placi din gips-carton. Suportul trebuie sa fie uscat, desprafuit si sa nu prezinte pete de ulei, eflorescente sau zone friabile. Daca suprafata este puternic absorbanta, se va amorsa pentru o uniformizare a absorbtiei de apa cu Adera Primer Universal, inainte de aplicarea pastei.

Mortar universal ADERA Strato

ADERA Strato de la Siniat este un mortar unistrat pe baza de ipsos, cu aplicare mecanizata sau manuala, pentru interior. Este predozat cu aditivi speciali si perlit pentru a constitui un fundament durabil pentru finisarea peretilor si un consum redus de material. In combinatie cu apa, se formeaza o pasta omogena cu timp de lucru extins. Materialul are lucrabilitate buna si duce la o suprafata finala la nivel de glet de un alb deosebit, gata de vopsit. Domenii de utilizare: se utilizeaza pentru tencuieli interioare aplicate pe suport de caramida, BCA si beton; poate fi utilizat si pentru reparatii ale tencuielilor vechi, deteriorate; suportul trebuie sa fie uscat, desprafuit si sa nu prezinte pete de ulei, eflorescente sau zone friabile; tencuiala aplicata trebuie protejata de inghet, raze solare directe, si curenti puternici.

Cerere de informatii si oferta de pret

Bifati produsul, apoi apasati pe butonul potrivit. Cererea dumneavoastra este expediata direct la adresa firmei producatoare / distribuitoare.

Stire
Suport tehnic pentru gips-carton, tencuieli, gleturi Siniat
2017.06.15    
Noua pagina de Ghiduri din cadrul website-ului Siniat
2017.05.11    
Etex Building Performance SA si-a actualizat continutul pe ProIDEA
2017.03.28    
Descarca brosura "Sisteme gips-carton rezistente la foc"
2016.10.24    
Descopera noul website Siniat
2016.07.11    
Montajul plafoanelor Siniat din gips-carton perforat
2015.03.27    
Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Siniat SA
2013.03.22    
 
Alte produse in grupa de catalogare Glet
Cuvinte cheie:  tencuiala  tencuieli  glet  gleturi  ipsos  ipsosuri  siniat  adera  etex
Cerere de informatii si oferta de pret

Bifati produsul, apoi apasati pe butonul potrivit. Cererea dumneavoastra este expediata direct la adresa firmei producatoare / distribuitoare.