proidea.ro catalog online de informatii produse

Montaj perete din gips-carton cu inaltime foarte mare si rezistenta la foc - Siniat


2018. iulie 19.

Demonstratie de montaj corect pentru un perete din gips-carton tip SL triplu placat

Demonstratie de montaj corect pentru un perete din gips-carton tip SL triplu placat (inaltime maxima de 12.85 m) de la Siniat. Acest tip de perete din gips-carton este destinat amenajarilor interioare in spatii comerciale, logistice sau de productie cu inaltimi foarte mari si cu cerinte de protectie la foc ridicata (EI180).Construirea unui perete separativ legat (tip SL) triplu placat presupune:
  • doua structuri metalice separate, formate din profile metalice UW si CW, si legate intre ele cu ajutorul unui "straif" de placa
  • placarea cu cate trei randuri de placi pe fiecare parte a ansamblului structurii metalice.
Inaltimile maxime difera in functie de:
  • pasul de dispunere al montantilor CW (30, 40 sau 60 cm)
  • latimea profilelor metalice UW si CW (75 sau 100 mm)
  • tipul de montant CW (simplu sau dublat)
  • tipul de placa NIDA de 12.5mm (Standard, Flam, FlamPlus)
  • conditiile de exploatare (presiunea maxima care poate aparea pe suprafata peretelui).

In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Siniat folosite la demonstratia de montaj corect, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Etex Building Performance SA, folosind butonul corespunzator.
 

produse
Ipsos de imbinare NIDA Profesional

NIDA Profesional este o pulbere minerala pe baza de ipsos, de culoare alba, produsa de Siniat. Este pre-amestecat cu adaosuri minerale si aditivi de calitate profesionala pentru a-i asigura o aderenta si plasticitate crescuta. In combinatie cu apa, se formeaza o pasta omogena cu timp de lucru extins si lucrabilitate superioara. Domenii de utilizare: NIDA Profesional se utilizeaza pentru nivelarea si finisarea imbinarilor dintre placile din gips-carton. Acest material se aplica utilizand banda de hartie microforata pentru incintele cu umiditate redusa sau cu banda din impaslitura de fibra de sticla pentru zonele cu cerinte de rezistenta la foc sau umiditate crescuta. Datorita timpului de priza prelungit este solutia perfecta in cadrul aplicarilor in santierele de dimensiuni mari.

Ipsos adeziv pentru lipire NIDA BoardFix

NIDA Boardfix este un adeziv produs de Siniat, in forma de pulbere, predozat cu adaosuri minerale pe baza de ipsos si aditivi de calitate profesionala. Are o aderenta si plasticitate crescuta. In combinatie cu apa, se formeaza o pasta omogena, de culoare roz, cu timp de lucru extins si posibilitate de corectie a planeitatii prelungita. Reprezinta solutia cea mai sigura pentru aplicarea placilor din gips-carton in montajul direct prin lipire pe suport. Domenii de utilizare: NIDA Boardfix se utilizeaza in vederea realizarii placarilor de gips-carton, pe suprafete de BCA, caramida, beton, tencuieli (ciment, var-ciment, ipsos) si pentru lipirea panourilor izolante, reparatii de fisuri, sau umplerea rosturilor cu grosimi mai mari de 3 mm. Suportul trebuie sa fie uscat, desprafuit si sa nu prezinte pete de ulei, eflorescente sau zone friabile. Suportul se amorseaza in punctele de lipire.

Firma
Sediu: RO-030857 sector 3, Bucuresti, str. Vulturilor, nr. 98, etaj 5
Telefon: +40 31 224 0100
Fax: +40 31 224 0101
E-mail:
Web: www.siniat.ro
Bogdan Tulbure  
manager tehnic si marketing  
Ana Maria Codre
trade marketing specialist +40 74 577 9957
   
Siniat Romania este membra a grupului ETEX, unul dintre cei mai mari producatori si furnizori mondiali de materiale de calitate si solutii pentru constructii.

Siniat este unul dintre liderii locali in solutii pentru constructii, iar in Romania detine doua fabrici, in care produce placi de gips-carton (la Turceni, judetul Gorj) si ipsos (la Aghiresu, judetul Cluj).

Fabrica de la Turceni a fost deschisa oficial in luna octombrie 2015, in urma unei investitii de 50 milioane de euro, si este cea mai mare fabrica de placi de gips-carton din Romania. Deschiderea acestei fabrici pozitioneaza Siniat Romania drept singura companie care foloseste gipsul rezultat din procesul de desulfurare a gazelor de la o centrala termoelectrica, in acest fel ajutand la protejarea mediului inconjurator si contribuind la sustenabilitatea pe termen lung a propriilor operatiuni.

Compania furnizeaza produse si sisteme de gips-carton pentru numeroase proiecte, precum: sali de cinema, industria hoteliera, cladiri de birouri, spitale, institutii de invatamant si facilitati sportive, centre comerciale si rezidentiale.
Denumiri marca: Siniat
Stire
Montaj perete din gips-carton cu inaltime foarte mare - Siniat
2018.08.20    
Montaj perete din gips-carton pentru spatii comerciale si logistice - Siniat
2018.07.31    
Montaj perete despartitor din gips-carton pentru locuinte, birouri, hoteluri - Siniat
2018.07.04    
Montaj perete despartitor din gips-carton pentru spatii tehnice si anexe - Siniat
2018.06.20    
Cuvinte cheie:  montaj  montare  corect  corecta  video  perete  pereti  gipscarton  gips  carton  inaltime  inaltimi  foarte  mare  mari  rezistent  rezistenta  rezistente  foc  incendiu  siniat  etex  building  performance  demonstratie  montaj  tip  sl  dublu  triplu  placat