DESSO

Mocheta comerciala la rola DESSO Shades

Designul clasic al colectiei DESSO Shades creeaza un aspect vintage luxos si poate fi combinat perfect cu modelul DESSO Patterns, care aminteste de betonul uzat. Colectia aduce la viata un amestec subtil de trecut si prezent, ce creeaza un interior modern, cu note nostalgice si clasice sau unul robust si industrial. Produs disponibil sub forma de rola sau in varianta personalizata.

  • aspect vintage luxos
  • suport din pasla pentru confort
  • izolare termica si fonica

Documente

Mocheta comerciala la rola DESSO Shades - fisa tehnica

fisa tehnica

pdf 355.0 kB Engleza
Mocheta comerciala la rola DESSO Shades
 
Mocheta comerciala la rola DESSO Shades - declaratie de performanta

declaratie de performanta

pdf 242.7 kB Engleza
Mocheta comerciala la rola DESSO Shades
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Alte produse ale companiei
Mocheta comerciala la rola DESSO Sense of Marble
 
Mocheta comerciala la rola DESSO Sense of Marble

Marmura este materialul care exprima luxul prin excelenta, in orice interior. DESSO Sense of Marble celebreaza aspectul clasic al marmurii, intr-o inedita combinatie, alaturi de caldura unui covor confortabil. Cu o varietate de zece designuri inspirate de marmura, fiecare in culori si modele unice, aceasta colectie are multe de oferit. Colectie disponibila sub forma de rola sau in varianta personalizata. Covoarele sunt disponibile intr-o gama larga de dimensiuni si forme geometrice puternice, ce includ cercuri, triunghiuri, dreptunghiuri si hexagoane.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Mocheta comerciala la rola DESSO Bonaparte Vintage
 
Mocheta comerciala la rola DESSO Bonaparte Vintage

Modelele clasice subtile din combinatiile de culori contemporane creeaza un aspect vintage care se potriveste tendintelor interioare moderne. Aceasta colectie cu designuri diverse poate fi asortata in diverse stiluri si constituie baza perfecta pentru un decor eclectic, cu un caracter indraznet si personal. Aceasta colectie imbina nuantele ton pe ton, care evoca un aspect clasic, natural. De asemenea, DESSO Vintage are modele intr-o varietate de culori pentru a crea un contrast interesant, care devine punctul de atractie intr-un interior industrial sau modern. Produs disponibil sub forma de rola sau in varianta personalizata.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pardoseli sportive din lemn elastice in arie Tarkett Multiflex M Pardoseli sportive din lemn elastice in arie Tarkett Reflex M Evolution Pardoseli sportive din lemn elastice in arie Tarkett Proflex M Pardoseli sportive din lemn elastice in punct si arie Tarkett Lumaflex Duo Linosport Classic
 
Pardoseli sportive din lemn Tarkett
4 produse

Pardoselile sportive din lemn Tarkett indeplinesc cele mai inalte standarde din industrie, pentru a oferi protectie atletica si performanta sporita, precum si durabilitate extrema si costuri reduse de intretinere. Cu o gama larga de culori si modele, victoria nu a aratat niciodata mai bine.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pardoseala LVT Tarkett iD Mixonomi
 
Pardoseala LVT Tarkett iD Mixonomi

Arta combinarii. Creata pentru arhitecti si designeri, iD Mixonomi este o noua colectie de pardoseli modulare din vinil. Acesta introduce un concept complet personalizabil, cu 11 forme si 34 de culori cu care sa va jucati. iD Mixonomi impinge limitele designului si le permite arhitectilor si designerilor sa isi exprime creativitatea si sa modeleze experientele unice ale clientilor prin intermediul pardoselii. In aprilie 2017, iD Mixonomi a fost onorat cu premiul Red Dot Award: Product Design.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Covor PVC eterogen Tarkett Acczent Excellence Genius 70 Covor PVC eterogen Tarkett Acczent Excellence 80 Covor PVC eterogen Tarkett Acczent Platinium 100
 
Pardoseli Tarkett din PVC eterogen
3 produse

Pardoseala din vinil eterogen este o solutie versatila pentru toate tipurile de utilizari. Aceasta vine in diverse moduri de realizare pentru a se potrivi utilizarii in spatii rezidentiale sau in zone cu trafic intens, cum ar fi scolile si spitalele. Acesta este realizat din mai multe straturi, inclusiv unul imprimat, pentru design nelimitat. Versiunea acustica dispune de un strat intermediar de spuma pentru a reduce transmiterea sunetului si pentru a absorbi socurile.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Mocheta
Mocheta
Agent de curatare, agent de intretinere
Agent de curatare, agent de intretinere
Profil pentru placaj si pardoseala, accesoriu
Profil pentru placaj si pardoseala, accesoriu
Mobila de birou
Mobila de birou
Aspirator profesional
Aspirator profesional
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...