Hidros

Centrala dezumidificare pentru piscine Hidros SDA

Seria de dezumidificatoare SDA este conceputa in mod special pentru utilizarea in piscine unde umiditatea trebuie controlata indeaproape pentru a garanta un confort optim. Aceste unitati sunt destinate a fi instalate intr-o incapere tehnica apropiata de piscina. Un ventilator centrifugal cu o presiune statica mare disponibila permite conectarea unitatii la conducte, pentru aspirarea si evacuarea aerului. Aceasta serie cuprinde 5 modele de baza care acopera un interval de capacitate de la 73 la 250 l / 24h.

Documente

Centrala dezumidificare pentru piscine Hidros SDA - prezentare detaliata

prezentare detaliata

pdf 852.9 kB Engleza
Centrala dezumidificare pentru piscine Hidros SDA
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Alte produse ale companiei
Unitati de tratare a aerului cu recuperare de caldura si umiditate DP Home 400RV / 600RV Unitati verticale compacte de tratare a aerului si schimbatoare de caldura in contracurent DP CF Compact V Unitati de tratare a aerului compacte suspendate cu schimbatoare de caldura in contracurent DP CF Compact H
 
Centrale de tratare aer comerciale si rezidentiale Dan-Poltherm
3 produse

Unitatile de tratare aer DP pot fi folosite pentru locuinte unifamiliale, precum si pentru cladiri publice ca hoteluri, restaurante, birouri, sali de conferinte, spatii comerciale, spatii sportive, etc.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Centrala dezumidificare pentru piscine cu recuperare de caldura Hidros UTA
 
Centrala dezumidificare pentru piscine cu recuperare de caldura Hidros UTA

Reglajul UTA de dezumidificare de inalta eficienta a energiei a fost proiectat pentru a permite controlul complet al temperaturii, umiditatii, recuperarii energiei si tratarii cu aer proaspat in piscinele acoperite sau in alte aplicatii cu incarcaturi interne foarte mari. Unitatile UTA pot functiona in medii de pana la 36 grade C si pot gestiona pana la 30% din aerul proaspat. Gama cuprinde 7 modele care acopera debitul de aer de la 1500 la 6000 m³ / h. Utilizarea recuperarii energiei incrucisate cu dubla trecere permite cresterea pana la 30% a capacitatii de dezumidificare in comparatie cu dezumidificatoarele traditionale. Folosirea trecerii duble in recuperarea energiei permite, de fapt, o racire prealabila sensibila a aerului aproape de punctul de saturatie, oferind astfel posibilitatea ca unitatea sa functioneze, in principiu, in sarcina latenta.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Tubulatura textila FabricAir® Difuzoare de tavan pentru tubulatura FabricAir®
 
Tubulatura textila si accesorii FabricAir®
2 produse

Tubulatura textila FabricAir®este foarte simplu de instalat, economisind timp si forta de munca; este foarte usoara si usor de fixat, dispersia aerului este uniforma, datorita microperforatiilor sau duzelor directionale, ignifuga, antiseptica, lavabila si nu genereaza condens (varianta permeabila).

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Dezumidificatoare industriale TFT
 
Dezumidificatoare industriale TFT

Controlul umiditatii si al temperaturii este esential pentru depozitele frigorifice si produsele congelate, in cazul laboratoarelor, industriei producatoare de electronice, farmaceutice sau depozitelor de orice alt tip. Dezumidificatoarele industriale oferite de Soldec pot lucra in intervalul de temperatura -40°C…+40°C putand atinge umiditati de pana la 5%. Avand capacitati de ventilare intre 150 si 25000 mc/h, pot fi pliate pentru orice aplicatie dorita.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pompe de caldura pentru piscine Microwell HP
 
Pompe de caldura pentru piscine Microwell HP

Pompele de caldura din gama Microwell HP sunt echipamente care functioneaza pe principiul regenerarii energiei, fiind proiectate pentru a asigura, in mod continuu, apa incalzita sau racita pentru orice piscina exterioara. Pompele de caldura Microwell sunt capabile sa extraga caldura din aer si sa o transforme in apa calda sau rece, generand energie cu un randament ridicat, producand de 6 ori mai multa energie decat consuma. HP Compact si HP Split sunt disponibile in 5 capacitati, potrivite pentru orice piscina sau alte aplicatii similare.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Echipamente pentru piscina
Echipamente pentru piscina
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...