Aer conditionat mobil Woods pentru un smart home eficient

Tech Trends: Aer conditionat mobil Woods pentru un smart home eficient

Conceptul de Smart Home a castigat tot mai mult teren, in ultimii ani, in Romania.

Aducand in prim plan eficientizarea costurilor dar, poate chiar mai important, managementul si economisirea timpului, casele inteligente folosesc sisteme conectate la internet pe care proprietatul le poate controla si de la distanta prin aplicatiile instalate pe smartphone.

Compania romaneasca Soldec vine in completarea gamei de sisteme smart pentru casele inteligente, aducand pe piata interna aparatele mobile de aer conditionat Smart.

Tech Trends: Aer conditionat mobil Woods pentru un smart home eficient
Tech Trends: Aer conditionat mobil Woods pentru un smart home eficient

Aparatele de aer conditionat portabile sunt deosebit de utile pentru ca pot fi mutate usor fie dintr-o incapere in alta, fie in interiorul aceleiasi incaperi. In felul acesta, directionarea fluxului de aer rece este controlata si eficienta. Mai mult, aparatele mobile de aer conditionat oferite de Soldec nu necesita spargerea peretilor. Pachetul de instalare contine kitul special pentru montarea furtunului de evacuare a aerului cald.

In ceea ce priveste integrarea conceptului Smart, Soldec propune pietei romanesti aparatele de aer conditionat portabile Woods Smart Home. Aceste aparate de aer conditionat beneficiaza de cele mai noi functii inteligente care pot fi programate si urmarite de la distanta.

Aparatele Woods Smart Home dispun de 4 functii de baza: racirea aerului, dezumidificarea aerului, ventilarea aerului si modul economic.

Cu ajutorul tehnologiei Smart, proprietarul poate verifica de la distanta si in timp real, de exemplu temperatura sau umiditatea inregistrata in camera. Aparatele de aer conditionat Woods Smart Home pot fi conectate atat la sistemul iOS, cat si Android.

Multumita acestor functii Smart, beneficiarul se bucura de cel putin doua avantaje: eficientizeaza costurile si seteaza mediul ambiental pe care sa il gaseasca atunci cand ajunge acasa. In plus, Woods Smart Home este prevazut si functia Sleep care il transforma intr-un aparat de aer conditionat super silentios care nu il va deranja in timpul somnului.

Categorii
Instalatie de conditionare si de racire a aerului
Instalatie de conditionare si de racire a aerului
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...