Met Mann

Racitoare adiabatice Met Mann

Utilizate pentru racirea spatiilor industriale, sali de expozitie, depozite, fabrici, aplicatii in agricultura (sere). Posibilitate de amplasare pe acoperisul cladirilor, cu sau fara aport de aer proaspat. Pot fi utilizate si pe terase, rezultatul fiind un aer proaspat, racoros, extrem de placut.

  • panouri cu eficienta ridicata la racire
  • sistem de drenare apa automat
  • sistem circulare apa continuu pentru a preveni depunerile de saruri

Documente

Racitoare adiabatice Met Mann - prezentare generala

Racitoare adiabatice Met Mann

pdf 546.7 kB Engleza
prezentare generala
 
Racitoare adiabatice Met Mann pentru sere - prezentare generala

Racitoare adiabatice Met Mann pentru sere

pdf 523.9 kB Engleza
prezentare generala
 
Racitoare adiabatice Met Mann Ad Small Premium - prezentare detaliata

Racitoare adiabatice Met Mann Ad Small Premium

pdf 1.5 MB Engleza, Franceza, Spaniola
prezentare detaliata
 
Racitoare adiabatice Met Mann Ad Big Premium - prezentare detaliata

Racitoare adiabatice Met Mann Ad Big Premium

pdf 1.3 MB Engleza, Franceza, Spaniola
prezentare detaliata
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Alte produse ale companiei
Boiler cu pompa de caldura All in One Soldec SE 300 WT-300L
 
Boiler cu pompa de caldura All in One Soldec SE 300 WT-300L

Pompa de caldura integrata Soldec cu agent frigorific ecologic R290 si sistem de injectie EVI cu posibilitatea de a incalzi turul cu o temperatura de pana la 75°C. Model echipat cu WiFi. Rezervor boiler 300 de litri.

Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Unitati de tratare a aerului compacte suspendate cu schimbatoare de caldura in contracurent DP CF Compact H
 
Unitati de tratare a aerului compacte suspendate cu schimbatoare de caldura in contracurent DP CF Compact H

Unitatile suspendate de tratare a aerului DP CF Compact H produse de Dan-Poltherm au un recuperator de caldura in contracurent de inalta eficienta, care transfera caldura aerului introdus. Eficienta recuperarii de caldura de peste 90% garanteaza costuri scazute de exploatare si conformitatea cu ultimele directive Ecodesign. Este o unitate ultra-compacta avand incorporat un sistem complet de control si automatizare. Este gata de functionare imediat dupa conectarea la energie electrica. Este o unitate de tip PLUG & PLAY fara a fi nevoie de cablari sau alte lucrari de punere in functiune la locul de montaj. Unitatile de tratare a aerului DP CF Compact H sunt echipate cu ventilatoare de tip EC cu reglaj fin al fluxului de aer, incalzitor electric incorporat si filtre de aer de tip MINI-PLEAT de inalta eficienta. Panourile de vizitare permit o intretinere usoara si service prin parte de jos a unitatii. Unitatile de tip DP CF Compact H sunt folosite in cladiri de utilitate publica cum ar fi hoteluri, restaurante, birouri, sali de conferinte, spatii comerciale, sportive, etc.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pompe de caldura aer-apa SE AW Soldec
 
Pompe de caldura aer-apa SE AW Soldec

Pompele de caldura SE AW R290 sunt un sistem monobloc de pompe de caldura cu inverter de inalta temperatura pentru incalzire, racire si furnizare de apa calda menajera pentru apartamente si case. Sunt echipate cu o pompa de circulatie fiabila si un schimbator de caldura in placi, asigurand incalzirea fluidului pana la 70°C. Datorita agentului frigorific R290, pompele de caldura Soldec sunt o solutie excelenta pentru sistemele de incalzire cu radiatoare, folosind in acelasi timp cele mai moderne compresoare si o supapa cu tehnologie EVI si grup de protectie de supape care asigura functionarea fara probleme la temperaturi scazute, chiar si la -25°C, cu COP ridicat si costuri reduse la electricitate.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Unitati de tratare a aerului cu recuperare de caldura si umiditate DP Home 400RV / 600RV Unitati verticale compacte de tratare a aerului si schimbatoare de caldura in contracurent DP CF Compact V Unitati de tratare a aerului compacte suspendate cu schimbatoare de caldura in contracurent DP CF Compact H
 
Centrale de tratare aer comerciale si rezidentiale Dan-Poltherm
3 produse

Unitatile de tratare aer DP pot fi folosite pentru locuinte unifamiliale, precum si pentru cladiri publice ca hoteluri, restaurante, birouri, sali de conferinte, spatii comerciale, spatii sportive, etc.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Unitati verticale compacte de tratare a aerului si schimbatoare de caldura in contracurent DP CF Compact V
 
Unitati verticale compacte de tratare a aerului si schimbatoare de caldura in contracurent DP CF Compact V

Unitatea verticala de tratare a aerului DP CF Compact V produsa de Dan-Poltherm este echipata cu un recuperator de caldura in contracurent foarte eficient, care transfera caldura aerului proaspat. Eficienta de peste 90% a recuperatorului de caldura garanteaza costuri scazute de exploatare si conformitatea cu cele mai noi directive Ecodesign. Este o unitate ultracompacta avand incorporat un sistem complet de control si automatizare. Este gata de functionare imediat dupa conectarea la energie electrica. Este o unitate de tip PLUG & PLAY fara a fi nevoie de alte cablari sau alte lucrari de punere in functiune la locul de montaj. Unitatile DP CF Compact V sunt echipate cu ventilatoare EC cu reglaj lin al debitului de aer, incalzitor electric incorporat si filtre de inalta eficienta de tip MINI-PLEAT. Panourile de inspectie permit intretinere usoara si service din partea din fata a unitatii. Unitatile DP CF Compact V pot fi folosite pentru locuinte unifamiliale, precum si pentru cladiri publice ca hoteluri, restaurante, birouri, sali de conferinte, spatii comerciale, spatii sportive, etc.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Instalatie cu racire adiabatica
Instalatie cu racire adiabatica
Tub de ventilatie
Tub de ventilatie
Element de introducere si de evacuare a aerului
Element de introducere si de evacuare a aerului
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...