proidea.ro catalog online de informatii produse

Inchiriaza dezumidificatorul/umidificatorul Soldec doar cat timp ai nevoie


2019. mai 03.

Pentru fiecare comanda primesti un voucher de 10% reducere  • Platesti doar in perioada inchirierii, economisesti banii pe care i-ai fi cheltuit achizitionand produsul
  • Iti putem oferim consiliere pentru a alege dezumidificatorul perfect pentru tine
  • Daca ai mai inchiriat de la noi, primesti pentru fiecare comanda 10% reducere sau poti face cadou cui doresti voucher-ul cu reducerea de 10%.*
*Ai mai inchiriat de la noi? Ai din start 10% discount!

Discount-ul se aplica pentru inchirierea dezumidificatoarelor/umidificatoarelor, la prezentarea cuponului de reducere in original. Cuponul de reducere se primeste la prima inchiriere si, succesiv, la urmatoarele.

Inchirierea unui dezumidificator se face luand in calcul volumul fiecarei incaperi pe care dorim sa o uscam. Procedeul de uscare se desfasoara cu cate un dezumidificator profesional pe incapere, corect ales in functie de volumul, umiditatea si temperatura aerului din spatiu. Temperatura recomandata in timpul uscarii este de cel putin 18 grade pentru a asigura functionarea optima a echipamentelor de dezumidificare. Pretul pentru inchirierea unui dezumidificator variaza in functie de capacitatea echipamentului. Ne puteti solicita o evaluare a pretului in functie de proiectul dvs, masuratori la fata locului si recomandari in functie de vizita pe santier.

Transportul dezumidificatoarelor este gratuit in Cluj Napoca* si in Bucuresti*, in restul zonelor aparatele sunt expediate prin curierat rapid, contra cost, oriunde in tara.
* in functie de perioada de inchiriere.

Contacteaza echipa Soldec AICI pentru consiliere personalizata.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre umidificatoarele si dezumidificatoarele Soldec, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Soldec Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-400686 Cluj, Cluj-Napoca, str. Campului nr. 230
Sediu: RO-040697 sector 4, Bucuresti, str.Frunzisului nr.4
Telefon: +40 21 225 8322
Fax: +40 21 225 8322
E-mail:
Web: www.dezumidificare.ro
Madalina Ciotlaus
director tehnic +40 74 077 5696
   
   
   
   
Serviciile, pe care compania Soldec le pune la dispozitia clientilor, includ vanzarea si inchirierea dezumidificatoarelor profesionale WOODS AUSTRIA, special concepute pentru o utilizare luni de zile fara oprire; dezumidificatoare speciale pentru piscine, utilaje certificate din punct de vedere a igienei ideale pentru industria alimentara sau farmaceutica, dezumidificatoare pentru muzee, crame, arhive, depozite, hale de productie, pivnite sau subsoluri precum si umidificatoare profesionale.
Denumiri marca: Woods Cananda, Hidros Italia, Munters Italia, Hace
Cuvinte cheie:  soldec  inchiriere  inchirieri  dezumidificator  umidificator  dezumidificatoare  umidificatoare  aer  conditionat