Inchiriaza dezumidificatorul/umidificatorul Soldec doar cat timp ai nevoie

Stire arhivata
Continutul acestei stiri nu mai este de actualitate.

Pentru fiecare comanda primesti un voucher de 10% reducere  • Platesti doar in perioada inchirierii, economisesti banii pe care i-ai fi cheltuit achizitionand produsul
  • Iti putem oferim consiliere pentru a alege dezumidificatorul perfect pentru tine
  • Daca ai mai inchiriat de la noi, primesti pentru fiecare comanda 10% reducere sau poti face cadou cui doresti voucher-ul cu reducerea de 10%.*
*Ai mai inchiriat de la noi? Ai din start 10% discount!

Discount-ul se aplica pentru inchirierea dezumidificatoarelor/umidificatoarelor, la prezentarea cuponului de reducere in original. Cuponul de reducere se primeste la prima inchiriere si, succesiv, la urmatoarele.

Inchirierea unui dezumidificator se face luand in calcul volumul fiecarei incaperi pe care dorim sa o uscam. Procedeul de uscare se desfasoara cu cate un dezumidificator profesional pe incapere, corect ales in functie de volumul, umiditatea si temperatura aerului din spatiu. Temperatura recomandata in timpul uscarii este de cel putin 18 grade pentru a asigura functionarea optima a echipamentelor de dezumidificare. Pretul pentru inchirierea unui dezumidificator variaza in functie de capacitatea echipamentului. Ne puteti solicita o evaluare a pretului in functie de proiectul dvs, masuratori la fata locului si recomandari in functie de vizita pe santier.

Transportul dezumidificatoarelor este gratuit in Cluj Napoca* si in Bucuresti*, in restul zonelor aparatele sunt expediate prin curierat rapid, contra cost, oriunde in tara.
* in functie de perioada de inchiriere.

Contacteaza echipa Soldec AICI pentru consiliere personalizata.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre umidificatoarele si dezumidificatoarele Soldec, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Soldec Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Aer conditionat mobil Hace Cortina Aer conditionat mobil Hace CB17 Aer conditionat mobil Woods Venezia
 
Aer conditionat mobil Soldec
3 produse

Aparatele de aer conditionat mobil Hace Cortina si Hace CB17 sunt necesare intr-o lume dinamica, practica si orientata spre reducerea risipei de energie si a costurilor inutile. Un apartament, un hotel, un spatiu de birouri sau un spatiu comercial isi poate micsora semnificativ atat costurile lunare, cat si investitiile pe timp de vara cu ajutorul unui aparat de aer conditionat mobil.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Dezumidificator si purificator Woods Canada DS12F Dezumidificator si purificator Woods Canada DS15F Dezumidificator si purificator Woods Canada DS28F Dezumidificator si purificator Woods Canada DS36F
 
Dezumidificatoare Soldec
14 produse

Dezumidificatoare profesionale Woods Canada destinate locuintelor, muzeelor, arhivelor, spatiilor de depozitare, demisolurilor, oriunde se doreste o umiditate controlata. Capacitatea echipamentelor se aleg in functie de spatiul unde se doreste eliminarea umiditatii in exces din aer si elementele constructiei, avantajele fiind: reducerea umiditatii, zgomot scazut, eficienta energetica ridicata, filtre lavabile, mobilitate si nu in ultimul rand durabilitate.

14 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Umidificator evaporare - WD B 450 Umidificator evaporare - WD B 600 Umidificator ultrasunete Hace PCM H 45
 
Umidificatoare Soldec
3 produse

Umidificatoarele Soldec permit controlul nivelului umiditatii incaperilor, iar in anumite cazuri, filtrarea aerului.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Instalatie de uscare si umidificare a aerului
Instalatie de uscare si umidificare a aerului
Instalatie de climatizare mobila
Instalatie de climatizare mobila
Instalatie de conditionare si de racire a aerului
Instalatie de conditionare si de racire a aerului
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...