RAVAK Rom Srl Chiuveta Formy 01

Forme minimaliste, margini subtile, aspect de ansamblu usor si placut, spatiu mare pentru spalare. Chiuveta este proiectata pentru a fi combinata cu blatul. Dimensiuni 50/60x39 cm (LxI), material compozit - mixt de dolomita si rasina, turnata. Accesorii: ventil, sifon, blat pentru chiuveta, baterie, oglinda.

  • lungime de 500 sau 600 mm
  • spatiu mare de spalare
  • garantie 5 ani
Documente
Specificatii

Alte produse ale companiei

Cada Formy 02
 
Cada Formy 02

Rotunjiri usoare, pentru o noua dinamica. Forma cunoscuta a cazii dreptunghiulare a capatat o noua dinamica, printr-o usoara deformare a marginii interioare a unei parti laterale. Astfel cada ofera o atmosfera mai placuta si chiar o mai mare bucurie la imbaiere. Cada Formy 02 a fost gandita a avea o interpretare individuala, putand fi folosite nu doar panourile acrilice frontale sau laterale ci si panouri din piatra artificiala, lemn sau placi de ceramica. Dimensiuni 180x80 cm, material acril turnat, volum 240 l. Accesorii: panou frontal si lateral, sistem scurgere complet.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Mobilier pentru baie Chrome
 
Mobilier pentru baie Chrome

Mobilierele si oglinzile de baie Chrome se disting prin design-ul grandios care se potriveste cu toate marimile si tipurile de chiuvete ale conceptului cu acelasi nume. Elementul unificator este stil pur si calitate necompromisa a materialelor folosite. Portofoliul de mobiliere de baie Chrome cuprinde corpuri de dimensiuni diferite, de la cele mari pentru chiuvetele duble, la cele trei dimensiuni clasice sau chiar la cele pentru chiuvetele mici, care salveaza spatiul si care sunt folosite in special in locurile mici cum ar fi . Chrome va fi mereu apreciat atunci cand se doreste un stil ordonat si curat. Avand in vedere ca seria Chrome include doua tipuri de modele de chiuvete (din ceramica si din material turnat), mobilierele trebuie sa raspunda stilistic la acestea. Poti alege astfel un mobilier minimalist, cu un spirit unic al colturilor rotunjite, sau un mobilier cu linii drepte rapide rafinate cu semi-cercuri specific intregului concept.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Baterii stative pentru chiuvete, Puri
 
Baterii stative pentru chiuvete Puri

Bateria pentru chiuvete Puri cu o inaltime extinsa de 19 cm este potrivita pentru fiecare chiuveta. Este potrivita in special pentru chiuvetele mai mari si mai adanci, unde de poate umple cu apa chiar si recipiente mai inalte. Bateria pentru chiuvete Puri cu o inaltime confortabila de 32 cm este destinata pentru chiuvetele de blat. Se poate instala o baterie inalta langa chiuveta, in orice loc ce se pare cel mai convenabil. Cartusele ceramice cu un diametru de 25 mm au fost testate pentru o perioada de functionare de 30 de ani.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Cada Vanda II Cada asimetrica LoveStory II Cada Magnolia Cada asimetrica Asymmetric
 
Cazi de baie RAVAK
12 produse

Studiourile de design din Europa folosesc cel mai bun material (Lucite) si technologie de virf in conceperea cazilor Ravak, in scopul de a avea parte de confort maxim si relaxare. Modelele estetice de cazi se potrivesc perfect la dotarile camerelor de baie.

12 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Cada acrilica stativa Solo
 
Cada acrilica stativa Solo

O combinatie exceptionala a doua forme geometrice de baza, ce creeaza un intreg armonios. Baza dreptunghiulara a cazii adauga stabilitate vizuala, partea superioara ovala, creste senzatia de pace si relaxare. Cada Solo atrage atentia cu expresia minimalista si independenta spatiului, dar in primul rand pentru stilul sau pur, sobru. Perfecta pentru doi. Forma cazii corespunde, de asemenea, unui lavoar din marmura compozita, creand o unitate echilibrata din punct de vedere estetic. Dimensiuni: 178 x 80 cm.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Linii complete de produse pentru baie si igiena
Linii complete de produse pentru baie si igiena
Baterie sanitara
Baterie sanitara
Cada, paravan pentru cada
Cada, paravan pentru cada
Sistem de dus, cadita de dus, cabina de dus
Sistem de dus, cadita de dus, cabina de dus
Chiuveta, bideu, WC, pisoar
Chiuveta, bideu, WC, pisoar

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...