Documente
Prezentare

Eficienta energetica: pompa de apa „A” cu viteza variabila. Confort: interval de functionare la o temperatura exterioara de -20°C; temperatura de iesire a apei 65°C. Control eficient al temperaturii interioare bazat pe temperatura exterioara, cu ajutorul Aquarea Manager. Conectivitate: optional integrare in proiecte BMS.

Are clasa energetica A+++ si asigura confort si economie de energie maxime. Aceasta pompa de caldura cu aer puternica este conceputa pentru climatizare in spatii comerciale si rezidentiale, unde sistemul de incalzire este foarte solicitat. In timpul functionarii aparatului de aer conditionat, compresorul, care constituie sursa de alimentare a unitatii, regenereaza caldura. Sistem de incarcare de energie. Unitate de stocarea caldurii care utilizeaza non-stop functia de incalzire si de incalzire rapida; senzor Econavi pentru detectarea luminii solare: eficienta si mai mare si confort optim. Tehnologie nanoe™ pentru o protectie crescuta 24/7. Super-silentios, numai 18 dB(A), echivalent cu noaptea la tara. Performante testate la temperaturi exterioare de -35℃.


Schimbator de caldura in placi din otel inoxidabil si control de protectie cu antigel. Schimbare intre incalzire si racire.

Senzor cu Econavi pentru economie de energie. Detecteaza prezenta umana din incapere si ajusteaza temperatura cu 2°C (mai mare sau mai mica) pentru a optimiza confortul si eficienta.

Solutie inovatoare de detectare a scurgerilor de agent frigorific care ofera siguranta completa si protectie pentru utilizatorii finali, locuitorii cladirilor si mediu inconjurator. Sistemul Pump Down de la Panasonic este ideal pentru hoteluri, birouri si cladiri publice in care siguranta pentru locuitorii si proprietarii de cladiri este extrem de importanta. Sistemul monitorizeaza continuu scurgerile de agent frigorific si ofera un avertisment inainte de scurgerile de agent frigorific, prevenind pierderile majore de agent frigorific si potentiala deteriorare a eficientei sistemului. Sistemul poate preveni potentialul de pierderi de agent frigorific la aproximativ 90%.