Panasonic Marketing Europe GmbH<br>Reprezentanta South-East Europe

Aquarea generatia H All in One Compact High Performance, monofazic, pompa de caldura pentru incalzire si racire (R410A)

Eficienta energetica: A+++ pentru incalzire la 35°C si A+ pentru apa calda menajera. Pompa de apa „A” cu viteza variabila. Rezervor de apa calda menajera din otel inoxidabil cu panou de izolare U-Vacua™. Debitmetru incorporat. Flexibilitate: amprenta la sol 568×600. Filtru de apa magnetic incorporat. Confort: interval de functionare pana la -20°C. Control: functii suplimentare cu PCB optional (2 zone de control, control bivalent, contact Smart Grid si altele). Conectivitate: optional Aquarea Smart si Service Cloud si integrare in proiecte BMS.

  • eficienta energetica A+++ pentru incalzire la 35°C
  • eficienta energetica A+ pentru apa calda menajera
  • interval de functionare pana la -20°C

Documente

Aquarea generatia H All in One Compact High Performance, monofazic, pompa de caldura pentru incalzire si racire (R410A) - fisa tehnica

fisa tehnica

pdf 161.6 kB
Aquarea generatia H All in One Compact High Performance, monofazic, pompa de caldura pentru incalzire si racire (R410A)
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Alte produse ale companiei
Caseta tetradirectionala Panasonic 90x90 tip U2 Schimbator de caldura Panasonic ECOi pentru productia de apa rece si calda Seria Panasonic Mini ECOi LE1 Seria Panasonic cu gaz ECO G GE3 cu 2 conducte
 
Sisteme comerciale Panasonic VRF
19 produse

Unitati exterioare electrice VRF, sistem hibrid VRF, schimbatoare de caldura pentru productia de apa rece si calda, unitati pentru detectarea scurgerii de agent frigorific, unitati interioare pentru sisteme VRF, hydrokit pentru furnizarea apei calde (la 45°C, boilere pentru modele ECOi, perdea de aer cald pentru sisteme VRF, controllere si software VRF Designer.

19 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Unitate Panasonic PACi Elite cu montaj pe perete, Invertor+ (R32)
 
Unitate Panasonic PACi Elite cu montaj pe perete, Invertor+ (R32)

Unitatile PACi Elite cu montaj pe perete, cu o culoare mata eleganta, pot fi furnizate pentru numeroase utilizari, cum ar fi in studiouri, sali de sport, zone cu tavan inalt si chiar incaperi de servere. Modelul compact si suprafata plata asigura o instalare discreta, chiar intr-un spatiu mic. Aceste unitati sunt printre cele mai silentioase din domeniu, fiind astfel ideale pentru hoteluri si spitale. Culoarea mata eleganta se potriveste in interioarele moderne. Modelul atractiv, compact asigura o instalare discreta - chiar daca spatiul este limitat. Evacuarea conductelor este posibila in sase directii: dreapta, dreapta spate, dreapta jos, stanga, stanga spate si stanga jos, pentru a facilita instalarea.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de aer conditionat Panasonic TKEA (R32)
 
Sistem de aer conditionat Panasonic TKEA (R32)

Produse de inalta eficienta pentru functionare non-stop. Panasonic a elaborat o gama completa de solutii pentru incaperile de servere, care va protejeaza in mod eficient serverele, mentinandu-le la o temperatura adecvata, chiar si cand temperatura exterioara este sub -20°C. Eficienta ridicata tot anul. Acest aparat de aer conditionat cu montaj pe perete este special proiectat pentru aplicatii profesionale, critice, precum salile de calculator, unde racirea in interiorul camerei este necesara chiar si atunci cand temperatura exterioara este scazuta. Ventilator interior. Ventilator flux incrucisat: rulmenti cu role foarte rezistenti, ventilator cu dimensiuni mari (105 mm). Paleta de inalta eficienta. Paleta cu pas aleatoriu (sunet redus). Compresor DC2P Panasonic original, cu eficienta si fiabilitate ridicate. Cea mai inalta clasa de eficienta energetica: A+++ (unitati de 2,5 pana la 5,0 kW). Eficienta ridicata chiar si la -20°C in exterior. Utilizeaza noul agent frigorific R32.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Seria Panasonic cu gaz ECO G GF3 cu 3 conducte
 
Seria Panasonic cu gaz ECO G GF3 cu 3 conducte

Sistemul VRF cu gaz ECO G este conceput special pentru cladiri unde energia electrica este restrictionata sau emisiile de CO2 trebuie reduse. Rata de eficienta energetica primara foarte ridicata. Consum electric foarte scazut. Compatibil cu toate unitatile de interior si telecomenzile ECOi. Apa calda menajera este produsa liber vara si iarna (temperatura exterioara >7°C). Interval de functionare extins pentru a furniza capacitate de incalzire continua la 100%, chiar si la temperaturi exterioare de pana la -20°C. Exemple de utilizari: complexuri, cladiri inalte, cladiri comerciale, hoteluri.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Boilere de super-inalta eficienta Aquarea
 
Boilere de super-inalta eficienta Aquarea

Cea mai buna optiune pentru combinarea cu unitatile mono-bloc. Rezervor de apa calda menajera cu rezervor-tampon. Conceput pentru aplicatii de reamenajare, rezervorul de apa calda menajera cu rezervor-tampon este adecvat mai ales pentru integrarea rapida pe o instalatie existenta. Acest rezervor include o supapa cu 3 cai si o pompa de clasa A. Usor de instalat, cu aspect placut, randament ridicat pentru producerea apei calde menajere si pentru incalzire.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Pompa de caldura
Pompa de caldura
Cazan de pardoseala pe combustibil lichid si gaz
Cazan de pardoseala pe combustibil lichid si gaz
Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...