Documente
Specificatii
Folosind programul, puteti verifica usor si rapid daca sistemele VRF R32 din proiectul dvs. indeplinesc cerintele standard.
Aceasta gama de produse este potrivita pentru instalatii noi si locuinte cu consum redus de energie, pentru o gama larga de proprietati care necesita o eficienta exceptionala si economii mari de energie. Cu o valoare COP de pana la 5,08 (modele din seria J - 5 kW) si o temperatura a apei la iesire de 75°C (seria L), aceasta solutie este perfecta pentru incalzirea in pardoseala, calorifere, ventiloconvector si producerea de apa calda menajera.
Gama chillerelor Panasonic ECOi-W R32 ofera capacitati de la 50-176 kW in racire si 53-182 kW in modul de incalzire si sunt ideale pentru aplicatii rezidentiale, comerciale si industriale la scara larga, cum ar fi hoteluri, birouri si spitale. Noile chillere permit un design personalizabil cu diverse configuratii pentru a se potrivi unei varietati de nevoi de instalare.
O solutie monobloc completa pentru cladiri mari. Cu unitatile de pe acoperis, obtineti o solutie completa, compacta si monobloc pentru incalzirea si racirea cladirilor mari cum ar fi centrele comerciale, industriile sau aeroporturile care au nevoie de capacitati mari. Este o solutie usor de instalat, de spatiu solutie de economisire a spatiului, direct pe acoperis sau in apropierea unei cladiri.
Solutiile de refrigerare comerciala Panasonic sunt ideale pentru industria alimentara si servicii de sanatate, camere frigorifice de vanzare cu amanuntul, dulapuri frigorifice, depozite frigorifice, congelatoare, pivnite si depozite. Acestea sunt ideale pentru utilizarea in hoteluri, magazine de proximitate, benzinarii, laboratoare farmaceutice, farmacii, precum si intr-o gama larga de sectoare industriale (procesarea alimentelor etc.) si in centre logistice si depozite. Panasonic ofera solutii ecologice cu capacitati de racire cuprinse intre 2 si 22 kW la temperatura ridicata (HT: umiditatea camerei intre +8 si +24°C), temperatura medie (MT: temperatura de evaporare intre -20°C si -5°C) si temperatura de inghet (LT: temperatura de evaporare intre -45°C si -5°C).