MAPEI Romania Srl Hidroizolatii MAPEI pentru fundatii, bazine, suprafete exterioare si interioare

Impermeabilizarea la interior si exterior a structurilor subterane, barajelor si podurilor, acoperisurilor, balcoanelor si teraselor, centrelor spa, piscinelor, bailor.

Produse din aceasta familie

Mortar pe baza de ciment si latex Mapelastic
 
Mortar pe baza de ciment si latex Mapelastic

Mortar pe baza de ciment si latex in dispersie apoasa, flexibil dupa intarire, cu rol de hidroizolatie sub placari pentru spatii umede sau in contact permanent cu apa (piscine, bazine de inot, terase, balcoane, jacuzzi, bazine de incendiu, etc). Se utilizeaza la spatii de exterior sau interior. Dupa intarire, Mapelastic se transforma intr-un strat hidroizolant flexibil. Peste suprafata hidroizolata se aplica direct, utilizand adezivi imbunatatiti tip C2 sau R2, acoperiri ceramice tip gresie portelanata, klinker, mozaic vitroceramic sau din piatra naturala. Exemple de aplicare: protectia la apa a betonului, tencuielilor, sapelor de ciment, etc. Mapelastic este si o protectie anticoroziva a elementelor din beton la poduri, viaducte, turnuri de racire si elemente din beton supuse la vibratii sau deformari sub sarcina. Mapelastic rezista la cloruri, sulfati, la sarurile pentru dezghet si la anhidrida carbonica. Timp de uscare: intre straturi 4-5 ore. Timp de asteptare pana la placare: 4-5 zile in functie de temperatura.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Mortar bicomponent pe baza de ciment Mapelastic Turbo
 
Mortar bicomponent pe baza de ciment Mapelastic Turbo

Mortar bicomponent pe baza de ciment, elastic, cu uscare rapida, pentru hidroizolarea teraselor, balcoanelor, piscinelor sau a placarilor ceramice existente din gresie sau faianta, cu aplicare la temperaturi joase si/sau pe suprafete incomplet uscate. Utilizat in lucrari de constructie, la amenajari sau renovari, la interior si exterior. Se foloseste complementar cu armatura Mapetex SEL (impaslitura din tesut netesut).

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Plasa din fibra de sticla Mapenet 150
 
Plasa din fibra de sticla Mapenet 150

Plasa din fibra de sticla rezistenta la substante alcaline, cu rol de armatura pentru produsele impermeabilizante, membranelor anti-fisura si mortarelor de spacluire la aplicarea produselor de hidroizolare Mapelastic, Mapelastic Smart, Mapegum WPS, Plastimul etc.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Mortar bicomponent elastic Mapelastic Foundation
 
Mortar bicomponent elastic Mapelastic Foundation

Mortar bicomponent elastic, pe baza de ciment si latex, pentru impermeabilizarea betoanelor supuse la presiune pozitiva sau negativa. Pentru presiune pozitiva si negativa (1,5 bar). Grosimea de aplicare minim 2 mm in doua straturi. Exemple de aplicare: impermeabilizarea elementelor din zidarie cu tencuiala sau beton, aflate sub nivelul solului, pivnite, beciuri, etc., impermeabilizarea suprafetelor reparate cu mortare din linia Mapegrout; protectia anticoroziva a structurilor de beton la poduri, viaducte, turnuri de racire impotriva gazelor agresive CO2, SO2, oxid de azot si a solutiilor agresive de NaCl sau a sulfatilor, etc. in zone industriale sau marine. Se foloseste la hidroizolarea bazinelor, a rezervoarelor de incendiu, a piscinelor, a teraselor sau balcoanelor pe care ulterior se monteaza placi ceramice. Timp de lucrabilitate: 1 ora. Ambalaj: set format din sac vidat de polietilena de 22 kg si bidon 10 polimer lichid.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Mortar monocomponent Planiseal 88 (ex Idrosilex Pronto)
 
Mortar monocomponent Planiseal 88 (ex Idrosilex Pronto)

Mortar monocomponent pe baza de ciment osmotic adecvat in contactul direct cu apa potabila si pentru hidroizolarea zidariilor sau a structurilor din beton. Exemple: hidroizolatie impotriva apei cu presiune pozitiva sau negativa de maxim 1 atm, aplicata la ziduri de sprijin, fundatii, bazine de apa potabila sau de incendiu; hidroizolatie utilizata la lucrari hidrotehnice, tunele, pivnite, sahturi si la suprafetele de beton expuse umiditatii. Se aplica pe suport maturat, bine curatat mecanic, rugos, saturat cu apa, dar zvantat la suprafata. Are rezistenta mecanica la compresiune de 25 MPa. Marcat CE.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Emulsie bituminoasa hidroizolanta Plastimul
 
Emulsie bituminoasa hidroizolanta Plastimul

Plastimul, emulsie bituminoasa hidroizolanta de uz general. Domenii de aplicare: hidroizolarea cu aplicare la rece a fundatiilor, a zidurilor de sprijin, hidroizolarea bazinelor si a caminelor tehnice, hidroizolarea pe interior a rezervoarelor sau a tancurilor din beton care trebuie sa contina apa industriala inclusiv apa cu caracter usor acid sau bazic, imbracaminte hidroizolanta aplicata pe acoperisuri plane sau curbe si terase fara trafic pietonal.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Membrana lichida pe baza de rasini sintetice Mapegum WPS
 
Membrana lichida pe baza de rasini sintetice Mapegum WPS

Membrana lichida pe baza de rasini sintetice in dispersie apoasa, cu aplicare la rece, cu uscare rapida, elastica dupa intarire, cu rol de hidroizolatie sub placari pentru spatii umede fara contact permanent cu apa (grupuri sanitare, bai, dusuri, bucatarii, uscatorii, etc). Se utilizeaza numai la spatii de interior. Dupa uscare, Mapegum WPS se transforma intr-un strat hidroizolant elastic. Peste suprafata hidroizolata se aplica direct, utilizand adezivi imbunatatiti tip C2 sau D2, acoperiri ceramice sau din piatra naturala. Exemple de aplicare: protectia la apa a placilor de gips carton, fibrociment, glet de ciment sau ipsos, beton, tencuiala sau sapa de ciment, placi de OSB, etc. Se aplica in doua straturi, grosimea finala a hidroizolatiei trebuie sa fie de minim 1 mm. Daca suportul are micro sau fisuri care lucreaza, hidroizolatia se armeaza cu plasa de fibra de sticla sau tesut netesut tip Mapetex Sel. Mapegum WPS se utilizeaza complementar cu benzile elastice Mapeband PE 120. Consum: 1,5 kg/m²/mm grosime. Aplicare: trafalet cu par scurt, bidinea sau fier de glet. Timp de uscare: intre straturi 60-120 minute. Timp de asteptare pana la placare: minim 24 ore in functie de suport. Agrement tehnic ICECON SA Bucuresti.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Banda de etansare din cauciuc armat Mapeband
 
Banda de etansare din cauciuc armat Mapeband

Banda pentru etansarea imbinarilor intre suprafetele pe care se aplica hidroizolatii care vor fi in contact permanent cu apa. Banda este din cauciuc armat cu tesut netesut rezistent la alcali. Se utilizeaza la etansarea elastica a imbinarilor intre diferite suprafete sau elemente de constructie la spatii de exterior/ interior, pentru suprafete ce vor fi in contact permanent cu apa (piscine, balcoane, terase, bazine de incendiu, jardiniere, etc). Banda are rol de racord elastic si impermeabil, in zonele de imbinare pereti/pereti, pereti/pardoseala, la schimbarea cotelor de nivel (sectiune), la strapungeri in zidarie, la pereti sau sapa, in cazul montarii tevilor de apa sau a sifoanelor de pardoseala si pentru hidroizolarea elastica a rosturilor de dilatare pe care se aplica o hidroizolatie elastica pe baza de ciment sau o hidroizolatie lichida. Banda cauciucata Mapeband se utilizeaza cu precadere cu hidroizolatia elastica pe baza de ciment tip Mapelastic, Mapelastic Smart sau Monolastic. Culoarea albastra, rezistenta la tractiune este >2N/mm2, alungirea la rupere este >400%, temperatura de lucru de la -30°C la + 60°C.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Banda cauciucata autoadeziva Mapeband SA
 
Banda cauciucata autoadeziva Mapeband SA

Banda cauciucata autoadeziva, rezistenta la alcali, utilizata in cadrul sistemelor de impermeabilizare a imbinarilor dintre suprafetele orizontale si verticale la terase, balcoane, bai si cabine de dus. Aderenta ridicata pe orice tip de materiale: membrana bituminoasa, metal, plastic, ceramica, sapa pe baza de ciment.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Banda elastica pentru etansare din PVC Mapeband PE 120
 
Banda elastica pentru etansare din PVC Mapeband PE 120

Banda elastica din PVC armat cu tesatura de poliester, pentru etansarea elastica a imbinarilor intre diferite suprafete sau elemente de constructie. Se foloseste numai la spatii de interior, pentru suprafete ce vor fi in contact intermitent cu apa. Banda se aplica ca racord elastic si impermeabil, in zonele de imbinare pereti/pereti, pereti/pardoseala, strapungeri in zidarie, la pereti sau sapa, in cazul tevilor de apa sau a sifoanelor de pardoseala si pentru hidroizolarea elastica a rosturilor de dilatare pe care se aplica hidroizolatia lichida. Mapeband PE 120 se utilizeaza numai cu membrana lichida Mapegum WPS. Culoarea gri, grosime banda de 0,7 mm, rezistenta la apa cu presiune de pana la 1,5 bari, alungirea la rupere >135%, temperatura de lucru de la -5°C la + 30°C.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Mortar pe baza de ciment bicomponent Mapelastic Smart
 
Mortar pe baza de ciment bicomponent Mapelastic Smart

Mortar pe baza de ciment bicomponent, foarte flexibil, aplicabil cu bidineaua sau cu trafaletul, pentru impermeabilizarea suprafetelor din beton, a balcoanelor, a teraselor, bazinelor si a piscinelor si pentru protectia impotriva agentilor chimici agresivi. Mapelastic Smart este folosit pentru protectia structurilor noi din beton, a suprafetelor reparate cu mortare speciale din gama Mapegrout sau Planitop, a tencuielilor cu fisuri mici si in general a suprafetelor de beton care sunt supuse vibratiilor si pot suferi fisurari.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Liant hidraulic cu priza Lamposilex
 
Liant hidraulic cu priza Lamposilex

Lamposilex, liant hidraulic cu priza si intarire ultrarapida pentru blocarea infiltratiilor de apa. Exemple: oprirea scurgerilor sau infiltratiilor de apa chiar sub presiune la lucrari hidrotehnice sau subterane, blocarea scurgerilor de apa din rezervoare de beton; oprirea scurgerilor de apa la suprafetele din beton sau din roci cand se executa hidroizolari cu mortar osmotic. Are rezistenta mecanica la compresiune de 46 MPa.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Adeziv epoxidic bicomponent Adesilex PG2
 
Adeziv epoxidic bicomponent Adesilex PG2

Adeziv epoxidic bicomponent, fara alunecare pe verticala, pentru reparatii, consolidari si lipiri structurale. Exemple: lipirea elementelor de consolidare din fibre de carbon tip Carboplate pe elemente din beton; lipirea tolelor din otel pe suprafata betonului care se consolideaza si pozitionarea gurilor de injectare a rasinii epoxidice superfluida Epojet; refacerea etanseitatii prin inchiderea fisurilor si pentru reparatii localizate la bazine sau rezervoare de apa; reparatii localizate pentru suprafata si refacerea marginilor rosturilor degradate la pardoseli industriale de trafic intens; refaceri de nivel ale suprafetelor la elemente prefabricate; fixarea packerelor si matarea traiectului fisurilor care se vor injecta cu rasina epoxidica Epojet sau Epojet LV.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Documente

Stiri conexe

Mapei a lansat versiunea mobila a site-ului www.mapei.ro
Mapei a lansat versiunea mobila a site-ului www.mapei.ro
Interfata noua, adaptata pentru toate dispozitivele mobile, cu iOS sau Android
Mapei a lansat versiunea mobila a site-ului www.mapei.ro
Noul Catalog General MAPEI 2015
Noul Catalog General MAPEI 2015
Sape, grunduri, adezivi, hidroizolatii, mortare speciale, rasini, aditivi MAPEI
Noul Catalog General MAPEI 2015
MAPEI prezinta o noua brosura tehnica cu detalii ale materialelor utilizate in realizarea piscinelor din beton armat placate cu finisaj ceramic si mozaic vitroceramic
MAPEI prezinta o noua brosura tehnica cu detalii ale materialelor utilizate in realizarea piscinelor din beton armat placate cu finisaj ceramic si mozaic vitroceramic
Sistemele MAPEI reprezinta garantia unei lucrari durabile si sigure, incredere castigata de-a lungul timpului
MAPEI prezinta o noua brosura tehnica cu detalii ale materialelor utilizate in realizarea piscinelor din beton armat placate cu finisaj ceramic si mozaic vitroceramic
Un nou ghid de alegere a produselor pentru impermeabilizari de la Mapei
Un nou ghid de alegere a produselor pentru impermeabilizari de la Mapei
Mapei ofera clientilor sai diferite sisteme de impermeabilizare adaptate la specificul fiecarei situatii
Un nou ghid de alegere a produselor pentru impermeabilizari de la Mapei
MAPEI pune la dispozitia clientilor ghidul de proiectare pentru impermeabilizari
MAPEI pune la dispozitia clientilor ghidul de proiectare pentru impermeabilizari
Documentul se doreste a fi un ghid ce ofera suport proiectantilor si arhitectilor in stabilirea cat mai corecta a specificatiilor tehnice, a detaliilor de proiectare si reducerea erorilor de aplicare
MAPEI pune la dispozitia clientilor ghidul de proiectare pentru impermeabilizari

Categorii recomandate

Pasta hidroizolatoare, mortar de etansare
Pasta hidroizolatoare, mortar de etansare
Placa ceramica colorata
Placa ceramica colorata
Cada, paravan pentru cada
Cada, paravan pentru cada
Sifon, rigola, trapa in pardoseala
Sifon, rigola, trapa in pardoseala
Sistem de dus, cadita de dus, cabina de dus
Sistem de dus, cadita de dus, cabina de dus

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...