MAPEI pune la dispozitia clientilor ghidul de proiectare pentru impermeabilizari

Documentul se doreste a fi un ghid ce ofera suport proiectantilor si arhitectilor in stabilirea cat mai corecta a specificatiilor tehnice, a detaliilor de proiectare si reducerea erorilor de aplicare

MAPEI, unul din cei mai mari producatori la nivel mondial de adezivi si produse chimice pentru constructii, investeste continuu resurse in cercetarea si dezvoltarea de noi solutii tehnologice ce pot fi integrate si aplicate in cadrul oricaror tipuri de proiecte, oricat de dificile sau indraznete ar fi ele. MAPEI pune la dispozitia clientilor sai „know-how-ul” dobandit in cei peste 75 de ani de experienta in domeniu, prin prezentarea gamelor de produs, a caracteristicilor si metodelor de aplicare intr-un format foarte simplu de parcurs si de inteles. Documentul de fata se doreste a fi un ghid cu adevarat de ajutor, ce ofera suport proiectantilor si arhitectilor in stabilirea cat mai corecta a specificatiilor tehnice, a detaliilor de proiectare si reducerea erorilor de aplicare. Pentru o cat mai usoara intelegere a acestui ghid, la inceputul documentului sunt prezentate doua imagini cu diverse zone de interventie, fiecare avand un cod pentru detaliul tehnic respectiv. Apoi, ghidul este impartit in doua sectiuni: prima, cea marcata cu rosu, prezinta detaliile de constructie la impermeabilizarea noilor constructii, iar cea de a doua, cea marcata cu galben, acopera zona de reamenajari, reparatii. La sfarsit, va este prezentata o imagine de ansamblu a tuturor produselor din gama de impermeabilizari, utilizate in cadrul acestor lucrari.
In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre noul ghid sau despre produsele pentru impermeabilizare MAPEI, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei MAPEI Romania Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Mortar pe baza de ciment si latex Mapelastic Mortar bicomponent pe baza de ciment Mapelastic Turbo Plasa din fibra de sticla Mapenet 150 Mortar bicomponent elastic Mapelastic Foundation
 
Hidroizolatii MAPEI pentru fundatii, bazine, suprafete exterioare si interioare
13 produse

Impermeabilizarea la interior si exterior a structurilor subterane, barajelor si podurilor, acoperisurilor, balcoanelor si teraselor, centrelor spa, piscinelor, bailor.

13 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Pasta hidroizolatoare, mortar de etansare
Pasta hidroizolatoare, mortar de etansare
Izolatie
Izolatie
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...