Noul Catalog General MAPEI 2015

Sape, grunduri, adezivi, hidroizolatii, mortare speciale, rasini, aditivi MAPEI

Catalogul General MAPEI cuprinde prezentarea produselor comercializate pe piata locala cu informatii despre domeniile de utilizare, certificari, caracteristici tehnice privind rezistentele masurate, timpii de punere in opera, depozitare si ambalare.

Produsele cuprinse in catalog sunt prezentate in functie de domeniile de aplicare, iar principalele capitole se impart in:
1. Produse pentru realizarea pardoselilor si nivelarea substratului
2. Amorse, promotori de aderenta, produse pentru consolidare
    si impermeabilizare
3. Produse pentru placari ceramice si din piatra naturala
4. Produse pentru acoperiri elastice, textile si din lemn
5. Produse pentru impermeabilizarea si protejarea suprafetelor
6. Produse pentru pardoseli industriale
7. Mortare pentru repararea betonului, subturnari, ancorari
8. Etansanti elastici si adezivi
9. Produse pentru restaurarea cladirilor istorice
10. Sisteme compozite pentru consolidari structurale
11. Aditivi pentru betoane
12. Unelte si accesorii
13. Tabele de selectiePentru a rasfoi noul catalog general MAPEI 2015, faceti clic pe poza alaturata!


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele MAPEI, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei MAPEI Romania Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Mortar pe baza de ciment si latex Mapelastic Mortar bicomponent pe baza de ciment Mapelastic Turbo Plasa din fibra de sticla Mapenet 150 Mortar bicomponent elastic Mapelastic Foundation
 
Hidroizolatii MAPEI pentru fundatii, bazine, suprafete exterioare si interioare
13 produse

Impermeabilizarea la interior si exterior a structurilor subterane, barajelor si podurilor, acoperisurilor, balcoanelor si teraselor, centrelor spa, piscinelor, bailor.

13 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Mortar epoxidic bicomponent Kerapoxy Mortar epoxidic bicomponent Kerapoxy Design Chit de rosturi epoxidic bicomponent Kerapoxy CQ Chit de rosturi epoxidic bicomponent Kerapoxy IEG
 
Chituri epoxidice antiacide si impermeabile MAPEI
7 produse

Chituri epoxidice dezvoltate pentru sectorul rezidential si industrial, pentru uz intern si extern, impermeabile, cu rezistenta ridicata la acizi, uleiuri, murdarie, cu emisii scazute de compusi organici volatili.

7 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Chit de rosturi Ultracolor Plus pentru interior si exterior
 
Chit de rosturi Ultracolor Plus pentru interior si exterior

Ultracolor Plus este un mortar pe baza de lianti hidraulici speciali, agregate cu granulometrie calibrata, polimeri speciali, aditivi de hidrofobizare, particule si pigmenti organici. Ultracolo Plus inglobeaza tehnologia de preparare a mortarului ultracolor, bazata pe un liant hidraulic autohidratant, ce garanteaza uniformitatea culorii, dar la care s-au mai adaugat doua tipuri de materiale inovative a Laboratoarelor MAPEI: BioBlock si DropEffect. Tehnologia BioBlock consta in introducerea a unor particule de natura organica distribuite omogen in microstructura mortarului, ce impiedica dezvoltarea microorganismelor responsabile de aparitia mucegaiului. Tehnologia DropEffect consta in utilizarea la prepararea mortarului, a unor substante ce reduc absorbtia de apa pe suprafata materialului de chituire intarit.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Adeziv pe baza de ciment Kerabond T-R Adeziv pe baza de ciment Keraquick S1 Latex Isolastic pentru flexibilizarea adezivilor Adeziv pe baza de ciment Keraflex Maxi S1
 
Adezivi MAPEI pentru placari ceramice la interior si exterior
8 produse

Montarea la interior si exterior a placilor ceramice tip gresie portelanata, placi de klinker, mozaic vitroceramic, placi din piatra recompusa etc., pe o multitudine de straturi suport.

8 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Mortar monocomponent Mapefer 1K Mortar de nivelare pe baza de ciment Nivoplan Mortar fibroranforsat tixotropic Mapegrout T40 Mortar monocomponent Mapegrout Rapido
 
Mortare speciale MAPEI pentru structuri din beton
20 produse

Materiale speciale (mortare anticorozive pentru pasivizarea armaturilor, rasini epoxidice pentru injectii fisuri, mortare de ciment sau epoxidice pentru ancorarea fierului beton, mortare pentru refacerea stratului de beton care acopera armaturile, tinciuri si protectii hidroizolante, vopsele speciale cu efect anticoroziv), pentru repararea si consolidarea structurilor degradate din beton.

20 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Mortar Mapetherm AR2 pentru lipirea si spacluirea la interior si exterior pentru orice tip de placa termoizolanta
 
Mortar Mapetherm AR2 pentru lipirea si spacluirea la interior si exterior pentru orice tip de placa termoizolanta

Mapetherm AR2 este o pulbere de culoare gri compusa din ciment, nisip fin, rasini sintetice si aditivi speciali, dupa o formula dezvoltata de Laboratoarele de Cercetare MAPEI. Lipeste toate tipurile de panouri termoizolante (polistiren expandat/extrudat, din spuma de polistiren, vata minerala, pluta etc.) pe pereti sau direct pe tencuieli, la tavane, zidarie sau beton. Pentru finisarea panourilor termoizolante ingloband in masa mortarului ca armatura, plasa de fibra de sticla, atat la peretii exteriori, cat si interiori (placare termoizolanta). Pentru lipirea si spacluirea placilor termoizolante si a sistemelor de termoizolare exterioare pe urmatoarele tipuri de strat suport: tencuieli pe baza de ciment sau ciment - var; beton; zidarie din boltari de beton. Se poate utiliza si pentru lipirea si finisarea urmatoarelor sisteme: izolare termica a niselor ce contin elemnte ce radiaza caldura; izolarea intradosului acoperisurilor; izolarea pardoselilor la mansarde; izolarea pe interior a peretilor la camere situate peste nivelul solului; izolarea pe interior a peretilor aflati sub nivelul solului si a subsolurilor; izolarea fetelor interioare ale peretilor la mansarde; izolarea fetelor exterioare in cazul fatadelor ventilate.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Liant hidraulic special Topcem Latex pe baza de cauciuc sintetic Planicrete Sapa autonivelanta Ultraplan cu intarire ultrarapida Sapa autonivelanta Ultraplan Eco cu intarire ultrarapida
 
Sape de egalizare si autonivelante cu intarire rapida MAPEI
6 produse

Materiale de egalizare aplicate pe stratul suport in aderenta sau flotant/materiale autonivelante, produse pentru reparatii sau corectare a suportului, cu intarire si uscare rapida.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Adeziv epoxi-poliuretanic bicomponent Lignobond pentru lipirea pardoselilor din lemn
 
Adeziv epoxi-poliuretanic bicomponent Lignobond pentru lipirea pardoselilor din lemn

Lignobond este un adeziv bicomponent compus dintr-un polimer epoxi-poliuretanic, componenta A si un intaritor sub forma de pasta, componenta B. Consistenta celor doua paste, face posibila o amestecare foarte usoara a componentelor, ducand la eliminarea posibilelor erori din partea utilizatorului. Lignobond se utilizeaza pentru lipirea lamelelor de mici, medii si mari dimensiuni din orice fel de parchet masic pe: sape clasice pe baza de ciment, sape realizate cu Mapecem, Mapecem Pronto, Topcem, Topcem Pronto sau materiale similare; pardoseli existente din lemn, pardoseli ceramice, din marmura, mozaic slefuit, sape anhidrice (sape pe baza de ipsos / sulfat de calciu) si pe supafete metalice. Este adecvat pentru pardoseli cu sistem de incalzire incorporat.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Chit
Chit
Chit de rosturi
Chit de rosturi
Adeziv pentru termoizolatii
Adeziv pentru termoizolatii
Adeziv pentru parchet si lemn
Adeziv pentru parchet si lemn
Adeziv pentru placari reci
Adeziv pentru placari reci

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...