Un nou ghid de alegere a produselor pentru impermeabilizari de la Mapei

Mapei ofera clientilor sai diferite sisteme de impermeabilizare adaptate la specificul fiecarei situatii

Odata cu inceperea unui nou santier, una dintre problemele initiale o reprezinta realizarea si impermeabilizarea fundatiilor, astfel incat incaperile situate sub nivelul solului sa ramana uscate si sa poata fi utilizate.
Impermeabilizarea este cu atat mai importanta cu cat structura necesita o hidroizolare completa impotriva infiltratiilor de apa.
Mapei ofera o gama completa de solutii pentru impermeabilizarea structurilor construite sub nivelul solului, de la membrane bentonitice pana la produse pe baza de ciment si emulsii bituminoase. Gama de produse include toate materialele auxiliare necesare, precum materiale pentru tratarea rosturilor de lucru sau a rosturilor structurale, pentru a asigura o etansare perfecta a sistemului, chiar si in jurul unor detalii speciale ale constructiei.
De cate ori nu s-a intamplat sa ne aflam intr-un spatiu la subsol, un loc destul de neplacut, unde din cauza infiltratiilor de apa si a umezelii se dezvolta igrasia si lasa un miros neplacut? Pentru toate structurile existente cu probleme cauzate de infiltratii, in camerele de subsol, chiar daca ele au fost recent construite sau sunt mai vechi, Mapei a dezvoltat sisteme variate de restaurare care garanteaza confortul in astfel de incaperi.
In cazul in care doriti sa aflati mai multe informatii despre noile ghiduri sau despre produsele pentru impermeabilizare Mapei, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei MAPEI Romania Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Mortar pe baza de ciment si latex Mapelastic Mortar bicomponent pe baza de ciment Mapelastic Turbo Plasa din fibra de sticla Mapenet 150 Mortar bicomponent elastic Mapelastic Foundation
 
Hidroizolatii MAPEI pentru fundatii, bazine, suprafete exterioare si interioare
13 produse

Impermeabilizarea la interior si exterior a structurilor subterane, barajelor si podurilor, acoperisurilor, balcoanelor si teraselor, centrelor spa, piscinelor, bailor.

13 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Pasta hidroizolatoare, mortar de etansare
Pasta hidroizolatoare, mortar de etansare
Izolatie
Izolatie
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...