MAPEI prezinta o noua brosura tehnica cu detalii ale materialelor utilizate in realizarea piscinelor din beton armat placate cu finisaj ceramic si mozaic vitroceramic

Sistemele MAPEI reprezinta garantia unei lucrari durabile si sigure, incredere castigata de-a lungul timpului

Prin intermediul acestei brosuri, MAPEI prezinta un ghid tehnic complet ce contine descrierea in detaliu a sistemelor si caracteristicilor tehnice ale materialelor utilizate in realizarea piscinelor din beton armat placate cu finisaj ceramic, recomandari si lucrari de referinta realizate de-a lungul timpului pe piata locala. Acest material se adreseaza proiectantilor, arhitectilor si profesionistilor din domeniu care sunt implicati in realizarea piscinelor de orice tip: rezidentiale, bazine olimpice, complexe de agrement, aqua-park-uri si de tratament.

MAPEI ofera o gama completa de materiale: aditivi si produse pentru cresterea impermeabilitatii betonului folosit la turnarea structurii bazinului; hidroizolatii speciale pentru impermeabilizarea cuvei interioare, mortare colorate pe baza de ciment sau pe baza de rasini epoxidice pentru chituirea rosturilor si etansanti pentru rosturile elastice.

MAPEI, unul din liderii mondiali in productia de adezivi si produse chimice pentru constructii, are o vasta experienta, atat in realizarea piscinelor noi, cat si in renovarea celor existente. Incepand cu anul 1950, produsele MAPEI au fost utilizate in majoritatea lucrarilor de realizarea a piscinelor din cadrul Jocurilor Olimpice sau a diverselor concursuri internationale. Odata cu trecerea timpului a fost posibila observarea si verificarea comportarii in timp a materialelor utilizate, unde atat beneficiarii, cat si constructorii, au avut pretentii ridicate in ceea ce priveste durabilitatea lucrarilor.
In cazul in care doriti sa aflati mai multe informatii despre noul ghid sau despre produsele pentru impermeabilizare MAPEI, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei MAPEI Romania Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Mortar pe baza de ciment si latex Mapelastic Mortar bicomponent pe baza de ciment Mapelastic Turbo Plasa din fibra de sticla Mapenet 150 Mortar bicomponent elastic Mapelastic Foundation
 
Hidroizolatii MAPEI pentru fundatii, bazine, suprafete exterioare si interioare
13 produse

Impermeabilizarea la interior si exterior a structurilor subterane, barajelor si podurilor, acoperisurilor, balcoanelor si teraselor, centrelor spa, piscinelor, bailor.

13 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Pasta hidroizolatoare, mortar de etansare
Pasta hidroizolatoare, mortar de etansare
Izolatie
Izolatie
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...