a_39_d_5_1286267193908_lindab_logo.jpg Atenuatoare de zgomot Lindab Silencer

Pentru mentinerea unui nivel de zgomot impus intr-o aplicatie de ventilare si climatizare. Selectarea si proiectarea atenuatoarelor de zgomot se face cu DIMsilencer, softul Lindab ce faciliteaza selectia acestora in functie de particularitatile acustice ale sistemului.

Documente

Alte produse ale companiei

 
Lindab Air Duct Systems - Sisteme de distributie a aerului
6 produse

Sistemele de tubulaturi de ventilatie si accesorii pentru distributia aerului – Air Duct Systems sunt solutia sigura incepand cu faza de proiectare si continuand cu instalarea si functionarea sistemului de ventilatie.
Prin Air Duct Systems, Lindab va ofera sisteme circulare de ventilatie, de transport pneumatic, rectangulare, ovale, flexibile, sisteme de prindere si montare, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj si inchidere si piese de masurare, structurate in mai multe grupe de produse.
Tubulaturile si accesoriile pentru sisteme circulare de ventilatie Lindab sunt mai etanse decat cele rectangulare, asigurand astfel pierderi mici de aer (energie) si un montaj simplu si rapid,imbinarea pieselor facandu-se intr-o singura operatie. La montaj, nu sunt necesare materiale de etansare suplimentare. De asemenea, sistemul circular reduce valoarea investitiei in tubulatura, elemente de suspendare si izolatie cu pana la 25%.

6 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Sistemul de tubulaturi si fitinguri circulare de distributie a aerului Lindab Safe

Sistemul de tubulaturi si fitinguri circulare de distributie a aerului ce garanteaza cea mai mare clasa de etanseitate, clasa D. Sistemul Lindab Safe este eficient energetic, se monteaza simplu si rapid si se proiecteaza usor datorita softului CADvent de dimensionare si proiectare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Clapete de reglaj si inchidere Lindab Damper

Se pot aplica direct in sistemul de ventilatie, fara a schimba configuratia constructiva a acestuia, in vederea atingerii parametrilor optimi de curgere prin inchiderea totala sau partiala a circulatiei aerului pe anumite sectoare sau pentru mentinerea unui debit constant, indiferent de caracteristicile aerului la intrare. Desenarea si dimensionarea elementelor Damper se poate face de asemenea prin CADvent.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Elemente de masurare si control Lindab Measuring Unit

Monitorizarea debitului si presiunii aerului vehiculat prin sistem se realizeaza prin piesele si accesoriile de masurare si control Measuring Unit montate in sistemul circular de ventilatie. Dispozitivele de masura sunt utilizate in toate instalatiile de ventilare si climatizare care nu transporta particule solide.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Sisteme de ventilatie pentru transport pneumatic Lindab Transfer

In industria de prelucrare a lemnului si a productiei de mobila, alimentara, farmaceutica etc. unde este necesara vehicularea si transportul aerului incarcat cu diferite particule reziduale (rumegus, span, prafuri si pulberi, portlen etc) se impune folosirea unui sistem de ventilatie care sa reziste la efectele de coroziune mecanica ce apar in timpul vehicularii acestora. Lindab Transfer este sistemul de ventilatie special conceput pentru transportul aerului cu incarcare ridicata, prevazut cu diverse elemente de preluare, transport, distributie si reglaj. O caracteristica importanta pe care tubulaturile din gama Lindab Transfer o au este grosimea speciala, mai mare, a tablei din care sunt confectionate elementele componente. Acest lucru confera sistemului atat rezistenta mecanica superioara, cat si protectie sporita la coroziunea mecanica.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Element de atenuare sunet
Element de atenuare sunet
Tub de ventilatie
Tub de ventilatie
Element de introducere si de evacuare a aerului
Element de introducere si de evacuare a aerului
Centrala modulara de tratare a aerului
Centrala modulara de tratare a aerului

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...