Lindab Srl, Divizia Ventilatii Elemente de masurare si control Lindab Measuring Unit

Monitorizarea debitului si presiunii aerului vehiculat prin sistem se realizeaza prin piesele si accesoriile de masurare si control Measuring Unit montate in sistemul circular de ventilatie. Dispozitivele de masura sunt utilizate in toate instalatiile de ventilare si climatizare care nu transporta particule solide.

Documente

Alte produse ale companiei

Sistemul de tubulaturi si fitinguri circulare de distributie a aerului Lindab Safe Atenuatoare de zgomot Lindab Silencer Clapete de reglaj si inchidere Lindab Damper Elemente de masurare si control Lindab Measuring Unit
 
Lindab Air Duct Systems - Sisteme de distributie a aerului
6 produse

Sistemele de tubulaturi de ventilatie si accesorii pentru distributia aerului – Air Duct Systems sunt solutia sigura incepand cu faza de proiectare si continuand cu instalarea si functionarea sistemului de ventilatie.
Prin Air Duct Systems, Lindab va ofera sisteme circulare de ventilatie, de transport pneumatic, rectangulare, ovale, flexibile, sisteme de prindere si montare, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj si inchidere si piese de masurare, structurate in mai multe grupe de produse.
Tubulaturile si accesoriile pentru sisteme circulare de ventilatie Lindab sunt mai etanse decat cele rectangulare, asigurand astfel pierderi mici de aer (energie) si un montaj simplu si rapid,imbinarea pieselor facandu-se intr-o singura operatie. La montaj, nu sunt necesare materiale de etansare suplimentare. De asemenea, sistemul circular reduce valoarea investitiei in tubulatura, elemente de suspendare si izolatie cu pana la 25%.

6 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Grile de ventilatie Lindab
 
Grile de ventilatie Lindab

Grilele sunt acele elemente terminale ale sistemului de ventilatie care introduc aerul proaspat in incapere si il evacueaza pe cel viciat.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de ventilatie pentru transport pneumatic Lindab Transfer
 
Sisteme de ventilatie pentru transport pneumatic Lindab Transfer

In industria de prelucrare a lemnului si a productiei de mobila, alimentara, farmaceutica etc. unde este necesara vehicularea si transportul aerului incarcat cu diferite particule reziduale (rumegus, span, prafuri si pulberi, portlen etc) se impune folosirea unui sistem de ventilatie care sa reziste la efectele de coroziune mecanica ce apar in timpul vehicularii acestora. Lindab Transfer este sistemul de ventilatie special conceput pentru transportul aerului cu incarcare ridicata, prevazut cu diverse elemente de preluare, transport, distributie si reglaj. O caracteristica importanta pe care tubulaturile din gama Lindab Transfer o au este grosimea speciala, mai mare, a tablei din care sunt confectionate elementele componente. Acest lucru confera sistemului atat rezistenta mecanica superioara, cat si protectie sporita la coroziunea mecanica.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Difuzoare de perete Lindab
 
Difuzoare de perete Lindab

Difuzoare pentru montaj in perete, sunt confectionate din otel, vopsit standard RAL 9010. Fiecare difuzor de perete are prevazut un plenum de racord cu damper, prevazut cu stut de racord la tubulatura de ventilatie, prin intermediul unei garnituri de cauciuc ce asigura clasa de etanseitate D.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Tubulatura circulara perforata Lindab
 
Tubulatura circulara perforata Lindab

Acest produs este destinat aplicatiilor unde spatiul de montaj este foarte redus si unde exista necesitatea introducerii unei cantitati de aer. Tubul are perforatii ce acopera suprafata acestuia pe diferite unghiuri, lucru ce faciliteaza introducerea sub diverse unghiuri.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Dispozitiv de masurare si control ventilatie
Dispozitiv de masurare si control ventilatie
Tub de ventilatie
Tub de ventilatie
Element de introducere si de evacuare a aerului
Element de introducere si de evacuare a aerului

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...