Leier Rom Srl

Leier Rom Srl

Elemente din beton pentru pereti de sustinere Leier Elemente din beton pentru pereti despartitori Leier Elemente de cofraj din beton Leier Elemente de cofraj din beton pentru piloni Leier
 
Elemente de zidarie din beton si ceramica Leier
4 produse

Elementele de zidarie din beton Leier sunt alcatuite din urmatoarele (grupuri de) produse: element pentru zid de sustinere; element pentru perete despartitor; element de zidarie pentru pivnite; element de cofraj; element de cofraj pentru piloni; elemente mici de zidarie. Datorita acestei game largi de produse putem alege un boltar perfect indiferent de structura de perete. Fiecare grup de produse este caracterizat de un domeniu larg de utilizare, de aceea in cazul unei structuri de perete (de ex. perete de pivnita) putem alege elemente de zidarie din mai multe grupe de produse.

4 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Caramida Leier Brikston BKS 25 NF Caramida Leier Brikston BKS 20 Caramida Leier Brikston BKS 25 Caramida Leier Termobloc T12
 
Blocuri ceramice si caramizi Leier
33 produse

Blocuri ceramice si caramizi Leier Brikston si Leier Termobloc.

33 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Elemente de zidarie Durisol
 
Elemente de zidarie Durisol

Elementele de zidarie pentru constructii se utilizeaza la realizarea tuturor tipurilor de pereti, interiori sau exteriori, structurali sau de compartimentare, cu grosimi cuprinse intre 15-37,5 cm, incarcarile care actioneaza asupra lor fiind preluate de miezul de beton, simplu sau armat, turnat monolit in golurile blocurilor. Ele constau din pereti longitudinali si nervuri transversale, ce delimiteaza golurile interioare, elementele in ansamblu avand rol de cofrag pierdut. Datorita procesului de fabricatie, elementele finite Durisol, desi au un continut de 85% de aschii de lemn, sunt 100% rezistente la foc (REI 180, perete tencuit). Elementele sistemului Durisol, dintre care unele includ si un strat termoizolant din polistiren de 17,5 cm grosime, sunt de diferite forme si dimensiuni, si constituie componentele peretilor constructiilor de diferite tipuri si destinatii: case sau blocuri de locuinte, cladiri publice sau industriale.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Panouri fonoizolante din elemente Durisol
 
Panouri fonoizolante din elemente Durisol

Peretii de protectie impotriva zgomotului din elemente Durisol, produse din aschii de lemn mineralizat si ciment, ating valori ridicate de atenuare (minim 30 dB), respectiv de absorbtie a zgomotului (13-17 dB), datorita porozitatii si samburelui de beton de 13 cm grosime. Aceste bariere impotriva zgomotului pot fi executate la fata locului, prin umplerea cu beton monolit a golurilor elementelor Durisol sau pot fi alcatuite din panouri prefabricate de diferite inaltimi (0,5-1,50 m) si lungimi (0,5-6,00 m), la fabricarea carora se utilizeaza de asemeni elemente Durisol.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Buiandrug cu manta de ceramica Leier Buiandrug cu armatura tip grinda Leier Termobloc
 
Buiuandrugi Leier
2 produse

Buiandrugi Leier cu manta ceramica si buiandrugi Leier Termobloc cu armatura tip grinda.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Planseu ceramic TP 16 Planseu ceramic TP 20 Grinda planseu ceramic Termobloc
 
Elemente de planseu Leier Termobloc
3 produse

Planseul Ceramic este folosit pe scara larga in constructiile civile din Europa datorita avantajelor incontestabile. Planseul ceramic se utilizeaza atat ca planseu curent cat si ca planseu de acoperis (in panta). Acesta este compus dintr-un sistem de pregrinzi din beton armat, avand armatura sub forma de carcasa cu zabrele oblice sudate si talpa inferioara preturnata intr-un cofraj pierdut din corpuri ceramice, Blocuri Ceramice TP16 sau TP20 si beton turnat monolit in completarea grinzilor.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de cos de fum Leier LSK Sistem de cos de fum Leier Smart Sistem de cos de fum Leier Multikeram Sistem de cos de fum Leier Multikeram LAS P1
 
Sisteme de cosuri de fum Leier
4 produse

Dezvoltarea continua a instalatiilor de incalzire necesita pentru evacuarea gazelor de ardere utilizarea de tehnologii si solutii constructive moderne. Cosurile traditionale, zidite, cu un singur strat nu corespund cerintelor actuale. Generatoarele de caldura performante, care se caracterizeaza prin temperaturi scazute ale gazelor de ardere, nu pot fi racordate la cosurile vechi, deoarece formarea condensatului acid, puternic coroziv, deterioreaza rapid structura cosului de fum. Pe langa instalatiile de incalzire moderne se folosesc desigur si surse de caldura traditionale, cum sunt semineele, sobele, metalice, zidite sau de teracota. In toate cazurile de aparate de incalzire si in situatiile in care ele se instaleaza in constructii noi, cosurile de fum trebuie sa fie certificate in conditiile legislatiei in vigoare. Pentru solutionarea problemelor legate de evacuarea gazelor de ardere, firma Leier ofera sisteme de cosuri de fum pentru toate tipurile de generatoare de caldura bazate pe arderea diferitelor tipuri de combustibili, sisteme inovative, caracterizate prin siguranta si eficienta energetica.

4 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Tigla Marsilia Tigla Toscana Leier Tigla Francia Tigla din beton Lux Leier
 
Sisteme de invelitori Leier
13 produse

Tigla de beton Leier si tigla ceramica Leier Terra Rosa.

13 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Dale premium Leier Patio Antik Pavele Leier Pavele industriale Leier Uni-Leier Pavele premium de beton Leier Taverna
 
Pavaje, amenajare gradini Leier
8 produse

Oferta de dale si pavele din beton variata si bogata in forme, culori si modele asigura o solutie estetica, economica, durabila si ecologica pentru pavare. Pavelele sunt executate in grosimi de 6, 8, respectiv 10 cm, in culorile gri, antracit, rosu, respectiv la pavelele cu efecte exclusive si in alte culori speciale. Suprafata are o executie frumoasa, structurata. Fac parte din oferta produse si pavelele tratate prin innobilarea suprafetei cu caracter antic, presarat cu nisip, spalat sau cioplit. Ca si forma exista pavele patrate, dreptunghiulare, hexagonale, poligonale, cu laturi drepte, arcuite si neregulate, conectate, cu efect de imbinare, respectiv fara conectare, fara efect de imbinare.

8 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Tuburi de canalizare din beton Leier
 
Tuburi de canalizare din beton Leier

Tuburile de beton pot fii: tub de beton circular cu talpa, tub de beton cu manson si tub de beton cu manson si talpa cu garnitura integrata de inel de cauciuc.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Elemente pentru puturi de curatare Leier Puturi de ridicare, rezervoare din beton Leier Elemente de puturi de scurgere Leier Puturi pentru apometre Leier
 
Puturi de canalizare Leier
5 produse

Elementele de constructii civile LEIER este denumirea generica a inelelor pentru puturi, elemente reductoare pentru puturi, elemente de fund pentru puturi. Elementele de constructii civile LEIER sunt adecvate in primul rand constructiei de canalizari subterane gravitationale (in conditii de operare fara suprapresiune) si de guri de vizitare ale canalelor. Betonul elementelor este fabricat din ciment rezistent la sulfati.

5 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Separator de ulei Leier Colectoare de namol Leier Colectoare de grasimi Leier
 
Separatoare de ulei si colectoare de namol si grasimi Leier
3 produse

Rezervoarele instalatiilor sunt rezervoare din beton armat prefabricate, impermeabile, montabile subteran, care pot fi supuse unor sarcini de pana la 400 kN, cu tehnologia corespunzatoare. Functionarea instalatiilor nu necesita energie externa sau aditivi. Eliminarea impuritatilor separate de instalatii si curatarea separatoarelor este simpla si usoara.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Instalatii mici speciale de epurare Leier
 
Instalatii mici speciale de epurare Leier

Instalatiile mici de epurare a apei uzate Leier sunt adecvate epurarii apelor uzate menajere prin metoda cu namol activat. Produsele din aceasta gama sunt dimensionate pentru valori de contaminare a apei pentru un efectiv de 5, 8 si 10, si pot fi aplicate ca solutii de epurare a apei in special in zonele fara canalizare, cum ar fi casele individuale sau separate, pensiuni, zone de camping etc..

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Caramida pentru canal de ventilatie Leier Brikston CV D210 Caramida pentru canal de ventilatie Leier Brikston CV D170 Racord pentru canal de ventilatie Leier Brikston CV D210 Racord pentru canal de ventilatie Leier Brikston CV D170
 
Canale de ventilatie Leier Brikston
4 produse

Canalul de ventilatie este un produs special gandit pentru aerisirea incaperilor si mentinerea calitatii aerului.

4 produse
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...