Noua copertina prefabricata din beton Leier

Constructiile deschise Leier ofera un loc de parcare protejat pentru autoturisme

Odata cu cresterea numarului de autoturisme, creste si necesitatea realizarii locurilor de parcare sigure. Pentru cazurile in care acestea nu se pot asigura prin garaje - incluse in imobil sau construite separat fata de casa - copertinele prefabricate Leier ofera o solutie optima. Aceste constructii deschise ofera un loc de parcare protejat pentru autoturisme, dar pot fi folosite si in alte scopuri.
Sistemul de copertina cuprinde elemente de fundatii din beton, elemente de sustinere sub forma de grinzi curbe din beton armat prefabricat si acoperisul realizat din diferite materiale. Este potrivit pentru locuri de parcare protejate impotriva ploii si a zapezii, la cladiri de birouri, centre comerciale si sedii de societati, clientii fiind astfel feriti de intempeii in timpul coborarii si urcarii in autoturisme. In cazul locurilor de parcare pentru persoane cu handicap ofera protectie la urcarea respectiv coborarea mai lenta a acestora. De asemenea, sistemul de copertina este adecvat si pentru acoperirea tribunelor terenurilor de sport sau pentru organizare de diferite intruniri in gradini sau petreceri in aer liber, chiar si pe timp ploios.
Constructia poate fi montata in timp foarte scurt, deoarece componentele copertinei prefabricate se livreaza sub forma unor elemente finite. Invelitoarea se poate alege dintre mai multe materiale de acoperire: policarbonat, tabla plana, etc. Prin utilizarea unui numar corespunzator de elemente componente suplimentare, numarul minim de doua locuri de parcare acoperite se poate extinde dupa necesitati, cu costuri aferente reduse.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre cortinele prefabricate din beton Leier, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Leier Rom Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Copertina prefabricata din beton Leier
 
Copertina prefabricata din beton Leier

Sistemul de copertina cuprinde elemente de fundatii din beton, elemente de sustinere sub forma de grinzi curbe din beton armat prefabricat si acoperisul realizat din diferite materiale. Este potrivit pentru locuri de parcare protejate impotriva ploii si a zapezii, la cladiri de birouri, centre comerciale si sedii de societati, clientii fiind astfel feriti de intempeii in timpul coborarii si urcarii in autoturisme. Prin montarea unui numar corespunzator de cadre de beton si panouri de invelitori se pot crea locuri de parcare acoperite pentru doua sau mai multe autovehicule. De asemenea, sistemul de copertina este adecvat si pentru acoperirea tribunelor terenurilor de sport.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Constructie civila prefabricata
Constructie civila prefabricata
Constructie prefabricata, container
Constructie prefabricata, container
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...