Alukönigstahl raporteaza afaceri de 21,5 milioane euro in 2018

Rezultatele pozitive se reflecta pentru afacerile din Romania, cat si din Republica Moldova

Alukönigstahl, specialistul in sisteme de aluminiu, otel si PVC de cea mai inalta calitate, anunta o cifra de afaceri de 21,5 milioane de euro pentru anul 2018, in crestere cu 20% comparativ cu anul precedent. Pentru anul in curs, compania estimeaza o crestere a business-ului cu aproximativ 10%.

Rezultatele pozitive se reflecta si pentru afacerile din Republica Moldova, unde Alukönigstahl este prezent din anul 2016, iar anul trecut a inregistrat afaceri in crestere cu 25% fata de anul 2017. Unul dintre cele mai reprezentative proiecte este sediul StarNet, din Chisinau.

"Am avut un ritm accelerat in 2018, cu multe livrari pentru birouri, dar si pentru zona rezidentiala, iar rezultatele reflecta astazi eforturile sustinute ale intregii echipe. Si anul acesta numarul proiectelor este in crestere, chiar daca primele luni au fost mai lente, fapt pentru care estimam ca vom depasi 23 milioane de euro. In plus, ne propunem sa atragem mai multi parteneri, sa ne imbunatatim logistica, sa investim in training-uri si specializari pentru angajati si parteneri, dar si sa lansam produse speciale", declara Attila Beer, Administrator Alukönigstahl Romania si Republica Moldova.Majoritatea proiectelor, aproximativ 75%, o reprezinta zona de office pentru care compania a livrat atat sisteme clasice, montant rigla: Schüco FWS 50, cat si pentru fatade modulare, mai ales la cladirile de mare anvergura. Observam ca, in prezent, se urmareste ca tot mai multe constructii sa aiba izolari termice de top, prin urmare si cererea pentru aceste materiale (seriile High Insulation si SuperInsulation) este in continua crestere.

Restul livrarilor de sisteme arhitecturale se indreapta catre segmentul rezidential si alte constructii precum: hoteluri, retail, spitale, cladiri culturale, printre care amintim: 102 The Adress, Nathex Work & Living si Vivido Cluj Napoca, Hotel Hilton Garden Inn, Hotel IBIS Arad, Hotel Moldova Bacau, Theodora Golf Club Alba Iulia etc. In 2019, solutiile tip Smart Building joaca un rol tot mai important atat pentru spatiile de locuit cat si pentru birouri.

Alaturi de partenerul sau strategic - Schüco, compania Alukönigstahl aduce pe piata locala solutii de avangarda: sistemul de ferestre AWS 75 PD.HI - un sistem de ferestre din aluminiu, cu adancime 75mm in constructie Panorama Design si caracteristici termice High Insulation, platforma de usi glisante ASE 60/80, cu profile cu izolatie termica foarte buna, cu adancime de 60 si 80 mm, solutiile de usi de balcon cu prag zero, solutii de ventilatie descentralizata cu recuperare de caldura, noi sisteme de tamplarie rezistente la foc.

Din portofoliul de noutati al partenerului sau Jansen, Alukönigstahl propune ca solutii pentru renovarea cladirilor de patrimoniu sistemele de profile din otel din seria Jansen Arte: Jansen Art'15, Jansen Art'System si Janisol Arte 66.

Printre cele mai reprezentative proiecte pentru care compania a oferit consultanta si a livrat sisteme de tamplarie si pereti cortina amintim: Orhideea Towers, The Bridge II, Bucharest Business Campus, Blue Rose Urban Office Parc, Timpuri Noi Square II, Coresi Business Park Brasov si altele. Un proiect nou este Ana Tower, pentru care s-a elaborat o solutie speciala de perete cortina modular, de tip "all glass".

Cladirea de birouri The Bridge, Bucuresti; ©Vlad Patru
Cladirea de birouri The Bridge, Bucuresti; ©Vlad Patru


Despre Alukönigstahl Romania si Republica Moldova
Alukönigstahl este o companie de succes, activa in Europa, care se afla la a patra generatie in proprietatea familiei König. Munca in echipa si dezvoltarea inovativa a produselor au propulsat Alukönigstahl in pozitia de lider de piata. De peste 60 de ani exista o alianta cu doi producatori internationali de sisteme: Schüco, leader mondial al sistemelor din aluminiu si experti in PVC si Jansen, specialist in profile din otel.

Din 1995 a fost infiintat si Alukönigstahl Romania, cu sediul central si depozitul in Bucuresti. Impreuna cu cei peste 3.000 de parteneri din domeniul investitiilor imobiliare, arhitecturii si constructiilor metalice, in ultimii 24 de ani Alukönigstahl Romania a realizat peste 5.000 de proiecte si constructii reprezentative, dintre care amintim: Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iasi, Cluj si Timisoara.

Filiala din Republica Moldova a fost infiintata in anul 2016, iar in 2018 a fost inaugurat, in Chisinau, un showroom modern, cu o suprafata de 120 de mp si care a atras o investitie de aproximativ 60.000 de euro.

Cladirea de birouri VOX Technology Park, Timisoara; ©Ovidiu Micsa
Cladirea de birouri VOX Technology Park, Timisoara; ©Ovidiu Micsa
In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Alukönigstahl, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ALUKÖNIGSTAHL Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Sisteme Schüco de usi glisante si pliante Sistem de usi glisante Schüco ASS 77 PD Sistem de usi glisante Schüco ASS 70.HI Sisteme de usi glisante Schüco ASE 60/80
 
Sisteme Schüco de usi glisante si pliante din aluminiu
5 produse

Usile glisante de la Schüco se impun prin polivalenta lor: ca treceri transparente sau separatori de spatii ele pun accente in spatiiul interior - sau creaza treceri generoase catre exterior. Mai mult, dotarea, designul si tehnologia sunt bineinteles de cea mai inalta calitate si nu lasa nici o doleanta nesatisfacuta. Design atractiv, posibilitati de creatie individuale, economiseste spatiu, posibilitati multiple de utilizare, ca usa de balcon sau terasa, in sera sau ca inchidere de spatiu, diverse variante de deschidere, larga diversitate cromatica, usor de folosit si silentios, siguranta a sistemului, inalta izolare termica, protectie antiefractie.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistemul Schüco AKS IW 40 pentru compartimentari interioare Sisteme ferestre Schüco AWS Fereastra de ventilare Schüco AWS VV Sisteme Schüco din aluminiu pentru usi rezistente la foc
 
Sisteme de profile Schüco din aluminiu pentru usi si ferestre
7 produse

Peretii cortina reprezinta elementul central in proiectarea si executia invelisurilor de cladiri. In acest domeniu, Schüco ofera o diversitate a sistemului cu care se pot executa pana si cele mai inovative concepte din punct de vedere arhitectonic: de la pereti cortina din siruri orizontale de ferestre cu o optica perfecta pana la pereti cortina high-tech sinergetice trecand prin pereti cortina structurali.

7 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de perete cortina din aluminiu Schüco FWS 50/60 Sistem perete cortina structural Schüco FW50+ SG Sisteme din aluminiu pentru pereti cortina Schüco USC 65 Sistem de ferestre din aluminiu inglobate in pereti cortina Schüco AWS 114
 
Sisteme de profile Schüco din aluminiu pentru fatade si luminatoare
7 produse

Fie aluminiu sau otel, perete cortina clasic cu montanti si rigle sau modular: ALUKÖNIGSTAHL este specialist in pereti cortina si luminatoare. Posibilitatile de utilizare flexibile cu respectarea cerintelor moderne pentru invelisuri de cladiri reprezinta un standard contemporan.

7 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem biometric de acces Fingerprint Schüco Sistem de management al usilor Schüco Door Control System Sistem de automatizare pentru usa de intrare Schüco BlueCon
 
Sisteme Schüco de control acces
3 produse

Sisteme Schüco Door Control System, sisteme biometrice de acces Fingerprint si sistem de automatizare pentru usa de intrare BlueCon.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de profile PVC Schüco LivIng cu izolare termica la nivel de casa pasiva Ferestre Schüco TopAlu Sistem de ferestre Schüco Alu Inside Sisteme Schüco CT 70
 
Sisteme de profile Schüco din PVC
6 produse

Printr-o usa atractiva se poate in mod deosebit scoate in evidenta stilul individual al caselor. Astfel, va stau la dispozitie culorile si foliile cunoscute, ca si o larga varietate de umpleri.
La alegerea ferestrelor din PVC beneficiati de calitate, design si inovatie. Sistemele de ferestre din PVC de la Schüco combina aceste caracteristici, care formeaza un sortiment multifunctional, facand posibile libertatea cat mai mare de creatie si siguranta superioara de proiectare.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de profile Jansen pentru usi liftant-glisante
 
Sistem de profile pentru usi liftant-glisante Jansen

Usile liftant-glisante Janisol redefinesc spatiul locuibil. Interiorul si exteriorul se contopesc intr-un tot unitar si realizeaza astfel o ambianta placuta. Profilele stabile, cu izolatie termica superioara fac posibile constructii cu rame zvelte si confort termic deplin. Profilul de prag este realizat din material plastic armat cu fibre de sticla ce faciliteaza o trecere fara obstacole si garanteaza izolarea termica optima.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Storuri si jaluzele exterioare Warema
 
Storuri si jaluzele exterioare Warema

Storurile Warema combina protectia solara perfecta de la exterior cu designul modern. Constructiv, ele sunt asemanatoare cu jaluzelele, numai ca sunt mult mai robuste. Storurile Warema nu ruginesc si rezista chiar la intemperii extreme. Cu lamelele lor late, care pot fi reglate de la interior in aproape orice unghi dorit, ele asigura la orice ora din zi, luminozitatea adecvata a incaperii. Storurile protejeaza impotriva privirilor indiscrete din exterior, insa nu stanjenesc aproape de loc privirea in afara. Prin paleta larga de culori a lamelelor si a sinelor de ghidare, storurile Warema constituie, in acelasi timp, elemente stilistice pentru accentuarea fatadelor. Dupa dorinta, storurile se adapteaza fatadei sau marcheaza accente optice.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de ventilatie incastrat in fereastra Schüco VentoTherm
 
Sistem de ventilatie incastrat in fereastra Schüco VentoTherm

Sistemul VentoTherm realizeaza ventilatia automata, cu fereastra inchisa: aerul exterior este filtrat si trecut prin schimbatorul de caldura. Aici este incalzit folosindu-se caldura recuperata din aerul incaperii. Aerul viciat din incapere este absorbit in aparat si evacuat dupa ce a fost trecut prin recuperatorul de caldura. Din punct de vedere constructiv VentoTherm este o cutie, cu inaltimea de 50 mm si latimea variabila (peste 1050 mm, in functie de dimensiunea necesara), integrata in fereastra, aspectul ansamblului fiind unitar si elegant. Filtrul din dotare impiedica accesul oricarui fir de praf, cat de fin, a polenului si insectelor. Functia de recuperare a caldurii are un randament de 45% si reduce pierderea de energie prin aerisire cu 35%. Izolarea fonica este, in functie de vitrare, de pana la 42 dB.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem ventilatie ascunsa cu recuperare de caldura  Schüco VentoTec
 
Sistem ventilatie ascunsa cu recuperare de caldura Schüco VentoTec

Schüco VentoTec este un sistem de ventilatie special conceput pentru cladirile comerciale si este completarea perfecta pentru sistemele de ventilatie descentralizata. Pe langa un aport marit de aer proaspat si recuperarea optimizata de caldura, acest sistem se integreaza perfect in constructiile de ferestre si fatade. Se poate monta ascuns in parapet sau in vitraje fixe.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Stiri conexe

Alukönigstahl Romania, furnizor de sisteme de pereti cortina pentru cladirile de birouri The Bridge 1 si 2
Alukönigstahl Romania, furnizor de sisteme de pereti cortina pentru cladirile de birouri The Bridge 1 si 2
Schüco FWS 50 - sistem pentru pereti cortina cu eficienta energetica ridicata
Alukönigstahl Romania, furnizor de sisteme de pereti cortina pentru cladirile de birouri The Bridge 1 si 2
Solutiile Alukönigstahl Romania integrate in VOX Technology Park, Timisoara
Solutiile Alukönigstahl Romania integrate in VOX Technology Park, Timisoara
VOX Technology Park - castigator al sectiunii "Arhitectura constructiilor publice"
Solutiile Alukönigstahl Romania integrate in VOX Technology Park, Timisoara
Alukönigstahl inaugureaza showroom-ul din Chisinau, cu o investitie de 60.000 de euro
Alukönigstahl inaugureaza showroom-ul din Chisinau, cu o investitie de 60.000 de euro
Noul sediu, cu o suprafata de 120 de mp, expune cele mai noi produse si solutii
Alukönigstahl inaugureaza showroom-ul din Chisinau, cu o investitie de 60.000 de euro

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...