proidea.ro catalog online de informatii produse

Solutiile Alukönigstahl Romania integrate in VOX Technology Park, Timisoara


2018. noiembrie 05.

VOX Technology Park - castigator al sectiunii "Arhitectura constructiilor publice"

Alukönigstahl Romania, lider pe piata sistemelor din aluminiu, PVC si otel, a furnizat pentru VOX Technology Park, cladirea de birouri din Timisoara premiata pentru "Arhitectura constructiilor publice", sisteme pentru ferestre, usi si pereti cortina, cu proprietati foarte bune de izolare termica, fonica si de siguranta.

Ferestrele si usile care insumeaza 4.400 mp au fost realizate din sistemul de profile din aluminiu AWS 70.HI / ADS 70.HI, cu performante ridicate in ceea ce priveste izolarea termica. De asemenea, peretele cortina Schüco FW50+ acopera cei peste 4.000 mp de fatada, fiind printre cel mai vandut si apreciat sistem din intreaga Europa.

Solutiile Alukönigstahl Romania integrate in VOX Technology Park, Timisoara

"Ne onoreaza parteneriatul cu VOX Technology Park, mai ales ca vorbim de un proiect provocator, care trebuia sa integreze solutii eficiente si sa raspunda conceptelor arhitecturale de design, dar si aspectelor pragmatice precum functionalitate, eficienta energetica, costuri reduse de intretinere, durabilitate si siguranta. Ne bucuram ca am reusit sa raspundem pozitiv asteptarilor clientului, iar premiul recent pentru "Arhitectura constructiilor publice" - cea mai inalta distinctie a Uniunii Arhitectilor din Romania, intareste faptul ca este unul dintre cele mai moderne si eficiente proiecte de birouri din Romania", a declarat Attila Beer, Administrator Alukönigstahl Romania si Republica Moldova.

Solutiile Alukönigstahl Romania integrate in VOX Technology Park, Timisoara

Sistemul de profile din aluminiu ales pentru ferestre, Schüco AWS 70.HI, este unul modern si performant, cu un grad ridicat de izolare termica, atingand o valoare Uf de 1,6 W/(m²K) la latimi vizibile reduse, de doar 117 mm. Seria este potrivita pentru ferestre care se deschid spre interior si spre exterior si permite echiparea cu feronerie clasele de rezistenta antiefractie RC 2 si RC 3. Pentru profilul cu adancime de 70 mm sunt disponibile numeroase solutii diferite de design.

Schüco AWS 70.HI este compatibil cu sistemul pentru usi Schüco ADS 70.HI, extrem de stabil, o constructie cu statica buna care permite realizarea unor usi de mari dimensiuni, pana la 3.000 mm inaltime. Pe baza unor considerente de estetica si performanta, arhitectii au ales pentru anveloparea cladirii pereti tip fatada cortina pentru vitrajele de dimensiuni mai mari si structura din cadre de otel placata in sistem de fatada ventilata, cu panouri din aluminiu compozit si ferestre pentru traforul alb.

Solutiile Alukönigstahl Romania integrate in VOX Technology Park, Timisoara

Schüco ofera numeroase sisteme din aluminiu pentru pereti cortina, cu care, arhitectii, proiectantii si prelucratorii pot raspunde celor mai exigente cerinte privind energia, siguranta, automatizarea si designul cerute de un proiect modern. In acest caz, sistemul Schüco FW 50+ indeplineste cerintele arhitectonice si tehnologice pentru luminatoare.

Cladirea VOX Technology Park este certificata Breeam, primind inca din faza de proiectare calificativul Excelent, cu cel mai mare punctaj obtinut pana acum in Romania. Proiectul imobiliar din Timisoara a fost desemnat castigator al sectiunii "Arhitectura constructiilor publice", in cadrul Bienala Nationala de Arhitectura - Romania 2018.

Solutiile Alukönigstahl Romania integrate in VOX Technology Park, TimisoaraIn cazul in care doriti sa aflati mai multe despre solutiile Alukönigstahl integrate in acest proiect, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ALUKÖNIGSTAHL Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Sisteme pentru usi Schüco ADS

Usa de intrare reprezinta accesul catre interiorul unei case sau a unui apartament, acolo unde se desfasoara viata personala a locuitorilor acestora. Cu usile Schüco se poate personaliza aspectul locuintei. Datorita gamei variate de produse se poate gasi usor seria care se potriveste cel mai bine fiecarei dorinte. In acelasi timp usa fereste de frigul de afara si impiedica accesul vizitatorilor nedoriti. In ceea ce priveste izolarea termica si siguranta antiefractie usile Schüco raspund celor mai mari exigente. O gama larga de manere si paleta coloristica diversa. Seriile de usi Schüco ADS se recomanda si pentru intrari in cladiri de birouri, feroneria din seriile HD fiind verificate pentru trafic intens. Datorita dotarilor suplimentare poate deveni o usa multifunctionala, care poate fi legata la sistemul de siguranta si automatizare al cladirii.

Firma
Sediu: RO-030834 sector 3, Bucuresti, Bd. Unirii, nr. 64, bl. K4
Telefon: +40 21 327 7780
Fax: +40 21 326 4860
E-mail:
Web: www.alukoenigstahl.ro
Adriana Serban
director marketing +40 72 322 3223
   
   
   
Compania a fost fondata in 1864 in Retz, Austria de Sud de catre Jakob König, si se ocupa de comertul cu produse din otel. De-a lungul timpului s-a axat tot mai mult pe comertul cu sisteme de profile din aluminiu si otel. In anii 20 sediul firmei s-a mutat la Viena. Astazi ALUKÖNIGSTAHL este activa in 16 tari din Europa Centrala, de Est si de Sud-est.
Denumiri marca: Schüco Jansen
Stire
Alukönigstahl raporteaza afaceri de 21,5 milioane euro in 2018
2019.03.20    
Cuvinte cheie:  alukonigstahl  alukoenigstahl  romania  vox  technology  park  timisoara  birouri  birou  cladire  sistem  sisteme  aluminiu  ferestre  fereasta  usa  usi  perete  pereti  cortina  aws  ads  70  50  fw  arhitectura  constructiilor  publice