a_43_d_3_1493812123095_atrea_romania_logo_200.jpg Sistem descentralizat de ventilare cu recuperare de caldura Atrea SMART Box

SMART box este un sistem unic si comprehensiv de ventilatie centralizata, bazat pe unitatea centrala de ventilare cu recuperare de caldura si pe panourile de control VAV locale inteligente, ce permit controlul independent al fiecarei sectiuni. Sistemul este potrivit in special pentru locuinte rezidentiale, cladiri de birouri, scoli, hoteluri si toate constructiile cu sectiuni multiple ventilate independent.

Documente

Stiri conexe

Atrea Romania prezinta avantajele unei case pasive
Din 2020, UE impune noi standarde energetice pentru cladirile noi
Atrea Romania prezinta avantajele unei case pasive
Atrea prezinta cele mai bune solutii in vederea achizitionarii sistemelor de ventilatie
Diferenta dintre un sistem centralizat de ventilare si unul descentralizat
Atrea prezinta cele mai bune solutii in vederea achizitionarii sistemelor de ventilatie
Atrea prezenta la evenimentul Energynomics
Cladiri inteligente - cu mentalitatea corecta, avantajele devin evidente
Atrea prezenta la evenimentul Energynomics
ATREA Romania Srl si-a actualizat continutul pe proidea.ro
Sisteme de ventilatie, hote, centrale de tratare a aerului si sistemul digital de automatizare Atrea
ATREA Romania Srl si-a actualizat continutul pe proidea.ro

Alte produse ale companiei

 
Recuperatoare de caldura rezidentiale DUPLEX EC5/ECV5

Gama EC5 este proiectata pentru montajul pe tavan si are trei nivele de putere. Parametrul principal este inaltimea sa redusa, doar 290 mm pentru varianta EC5 de 170 si 370. Toate unitatile includ un schimbator de caldura cu recuperare in contracurent, in regim turbulent. Gama ECV5 este proiectata pentru montajul pe tavan si are trei nivele de putere. Parametrul principal este latimea sa redusa, doar 617 mm pentru varianta ECV5 de 280 si 380. Filtrarea aerului de alimentare si evacuare este din Clasa G4, optional din Clasa F7. Unitatile DUPLEX EC5 si ECV5 reprezinta cel mai inalt nivel de calitate din portofoliul Atrea, respectand cele mai exigente cerinte operationale si de control.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Sistemul digital de automatizare si control RD5 Atrea

Un sistem de confort cu suport integrat pentru monitorizarea si controlul online prin intermediul internetului. De asemenea, cu optiunea de conectare la sistemele de rang superior al managementului centralizat al cladirilor. O gama larga de senzori (temperatura, umiditate, calitatea aerului etc.) pot fi incluse in sistem pentru a permite controlul automat pentru o functionare economica. Sistemul RD5 este potrivit pentru aplicatii standard si complexe (cum ar fi ventilarea restaurantelor si a birourilor).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Centrale de tratare aer cu recuperare de caldura Duplex Flexi

Unitatile HVAC versatile si compacte produse in serie pentru instalarea interioara, cu un schimbator de caldura in contracurent cu o eficienta de pana la 93% si ventilatoarea EC extrem de eficiente. Unitatile sunt alimentate intr-o versiune versatila care permite atat instalarea pe podea cat si sub tavan. Suplimentar, laturile unitatii pot fi inversate pe durata instalarii. Aceasta asigura un nivel ridicat de variabilitate pe durata instalarii pe santier. Accesoriile optionale (o serpentina de incalzire a apei calde si registre de reglaj etc.) sunt proiectate initial pentru instalarea de dinafara. In contextul cerintelor referitoare la functii, comfort si operatiuni, unitatile pot fi echipate cu unul din sistemele de control disponibile si operate manual prin intermediul setarilor orare sau al senzorilor (cum ar fi umiditatea sau CO2).

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Unitati ventilare linia comerciala MultiEco

DUPLEX MultiEco extinde gama de unitati de ventilatie universale cu debite de aer intre 500 si 6500 m³/h (capacitate nominala cu registre integrate si o rezerva de presiune de cel putin 250 Pa). Toate cele noua unitati din noua gama MultiEco respecta Directiva UE 1253/2014 (Ecodesign) si datorita componentelor interne alese in mod optim completeaza gamele Multi, Flexi si Roto. De asemenea, gama include unitatea DUPLEX 1500-6500 MultiEco-N cu montaj pe tavan si unitatea de sol DUPLEX 1500-6500 MultiEco-V. Una din piesele componente de baza din aceasta serie este schimbatorul de caldura din plastic, in contracurent, cu recuperare de caldura S7 cu o eficienta a temperaturii de pana la 93% la o presiune extrem de joasa in zona aerului. Acesti parametri joaca un rol extrem de important in evaluarea conform principiilor Ecodesign.O caracteristica obisnuita care garanteaza calitatea unitatilor DUPLEX o reprezinta ventilatoarele EC furnizate de producatori recunoscuti international ebm-papst si Ziehl Abegg. Accentul pe economia de energie si pe eficienta crescuta rezulta in mod natural din conformitatea ventilatoarelor EC prezente in intreaga gama cu Directiva ErP 2015 (Reglementarea Comisiei (UE) 327/2011).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Unitati de ventilatie schimbatoare de caldura rotative DUPLEX Roto

Unitatile de ventilatie DUPLEX Roto (-N) sunt echipate cu schimbatoare de caldura rotative foarte eficiente, cu un randament termic de pana la 85% la pierderi mici de presiune in circuitele de aer. Pe langa regeneratoarele cu condensare, sunt disponibile si schimbatoare de caldura cu un strat protector higroscopic pentru un transfer de caldura imbunatatit (pana la 90%). Schimbatoarele de caldura rotative au primit renumita certificare Eurovent. Unitatile DUPLEX 1500 – 5000 Roto (-N) au un design compact si sunt dotate cu doua ventilatoare electronice care functioneaza independent, cu elicea in spate, schimbator de caldura rotativ cu recuperarea caldurii, cu suprafata mare de transfer termic si eficienta ridicata, filtre detasabile din clasa de filtrare G4, M5 sau F7 si registru de reglaj cu servomotor.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Centrala compacta de tratare a aerului
Centrala compacta de tratare a aerului
Echipament de incalzire ventilatie, schimbator de caldura
Echipament de incalzire ventilatie, schimbator de caldura
Sistem de ventilatie cu recuperare de caldura
Sistem de ventilatie cu recuperare de caldura

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...