a_43_d_3_1493812123095_atrea_romania_logo_200.jpg Schimbatoare de caldura cu recuperare de umiditate DUPLEX EC5/ECV5 Enthalpy

Schimbatoarele cu recuperare de caldura Enthalpy ajuta la cresterea umiditatii aerului introdus, in special in timpul iernii, cand umiditatea relativa a aerului interior scade si reduce astfel uscarea interiorului. Schimbatoarele de caldura Enthalpy nu numai ca transfera caldura, dar si un procent mare din umiditatea aerului de la aerul evacuat la aerul proaspat introdus.

  • functionare fara preincalzire de pana la -15°C
  • inlocuirea usoara a echipamentului existent
  • compatibile cu toate dimensiunile seriilor EC5 si ECV5
Documente

Stiri conexe

Noi sisteme de ventilatie Atrea cu recuperare de caldura DUPLEX EC5/ECV5 Enthalpy
Echipamentele care recupereaza si regleaza automat umiditatea in incinte
Noi sisteme de ventilatie Atrea cu recuperare de caldura DUPLEX EC5/ECV5 Enthalpy

Alte produse ale companiei

 
Unitati de ventilatie schimbatoare de caldura rotative DUPLEX Roto

Unitatile de ventilatie DUPLEX Roto (-N) sunt echipate cu schimbatoare de caldura rotative foarte eficiente, cu un randament termic de pana la 85% la pierderi mici de presiune in circuitele de aer. Pe langa regeneratoarele cu condensare, sunt disponibile si schimbatoare de caldura cu un strat protector higroscopic pentru un transfer de caldura imbunatatit (pana la 90%). Schimbatoarele de caldura rotative au primit renumita certificare Eurovent. Unitatile DUPLEX 1500 – 5000 Roto (-N) au un design compact si sunt dotate cu doua ventilatoare electronice care functioneaza independent, cu elicea in spate, schimbator de caldura rotativ cu recuperarea caldurii, cu suprafata mare de transfer termic si eficienta ridicata, filtre detasabile din clasa de filtrare G4, M5 sau F7 si registru de reglaj cu servomotor.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Unitati de ventilatie cu recuperare pentru scoli DUPLEX Inter

Unitatile de ventilatie interioara DUPLEX 720 sunt proiectate pentru ventilatie echilibrata in sali de clasa, birouri in plan deschis, facilitati, restaurante, magazine si oriunde sunt necesare sa fie instalate direct in zone rezidentiale ce solicita niveluri sonore cat mai reduse posibil. Unitatile se caracterizeaza prin eficienta lor ridicata de recuperare a caldurii, niveluri acustice foarte joase si consum redus de energie.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Sistem de control al unitatilor EASY Box

Sistemul de control al unitatilor EASY Box furnizeaza un control usor al sistemelor de ventilatie centralizata. Conexiunea la unitatile centralizate DUPLEX cu presiune constanta controlata duce la obtinerea unui sistem de ventilatie eficient, cu optiunea de control variabil al fiecarei unitati box, conform cerintelor specifice. Aceasta solutie este adecvata ca sistem de baza pentru ventilatia centralizata din scoli, birouri, apartamente si alte tipuri de cladiri, cu mai multe sectiuni ventilate individual.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Recuperatoare de caldura rezidentiale DUPLEX EC5/ECV5

Gama EC5 este proiectata pentru montajul pe tavan si are trei nivele de putere. Parametrul principal este inaltimea sa redusa, doar 290 mm pentru varianta EC5 de 170 si 370. Toate unitatile includ un schimbator de caldura cu recuperare in contracurent, in regim turbulent. Gama ECV5 este proiectata pentru montajul pe tavan si are trei nivele de putere. Parametrul principal este latimea sa redusa, doar 617 mm pentru varianta ECV5 de 280 si 380. Filtrarea aerului de alimentare si evacuare este din Clasa G4, optional din Clasa F7. Unitatile DUPLEX EC5 si ECV5 reprezinta cel mai inalt nivel de calitate din portofoliul Atrea, respectand cele mai exigente cerinte operationale si de control.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Centrale de tratare aer cu recuperare de caldura Atrea
5 produse

Unitatile versatile compacte gama DUPLEX din linia comerciala au o rata de circulare a aerului intre 500-15000 mc/h. Acestea sunt folosite atat pentru ventilarea in conditii comfortabile cat si pentru incalzirea si racirea aerului cald in birouri mai mici, magazine, unitati de vanzare cu amanuntul, scoli, restaurante, etc. Unitatile sunt foarte potrivite pentru toate tipurile de cladiri datorita stilului compact excelent, eficientei ridicate in recircularea aerului cald, consumului mic de energie al ventilatoarelor si nivelului scazut de zgomot.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Sistem de ventilatie cu recuperare de caldura
Sistem de ventilatie cu recuperare de caldura
Senzor de fum si foc
Senzor de fum si foc
Usa, fereastra antifoc, antifum, fonoizolatoare, usa camera frigorifica, cortina antifoc
Usa, fereastra antifoc, antifum, fonoizolatoare, usa camera frigorifica, cortina antifoc
Element antifoc si de evacuare a fumului
Element antifoc si de evacuare a fumului
Tub de ventilatie
Tub de ventilatie

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...