Toyota Material Handling Romania Srl

Manipulator de busteni Kalmar RTD1623

Ideale pentru descarcare camioane si vagoane de marfa. Manipulatoarele de busteni marca Kalmar au fost dezvoltate pentru obtinerea celor mai bune performante la operare. Aceste echipamente sunt o combinatie de putere si viteza atat in ceea ce priveste functiile hidraulice cat si la operare. Datorita ghearelor mari disponibile si a unei stabilitati excelente, aceste echipamente sunt foarte eficiente pentru transportul bustenilor in curti sau chiar si pe distante mai lungi.
Ca rezultat a unei mari capacitati de stivuire, logstacker-ele pot utiliza spatiul de depozitare foarte eficient si pot ridica stive de pana la 9 metri inaltime.

Documente

Alte produse ale companiei
Manipulator containere Kalmar DRF400-450C
 
Manipulator containere Kalmar DRF400-450C

Manipularea intermodala rapia si eficienta necesita un echipament care poate gestiona mai multe activitati cu puterea, viteza si precizia necesare. Un reachstacker este echipamentul care se potriveste perfect tuturor operatiilor de manipulare care pot fi necesare la o locatie intermodala unde sunt cerinte ridicate cu privire la eficienta si costuri operationale reduse.
Modelul Kalmar DRE400-450C se adapteaza perfect diverselor operatii intermodale de manipulare, destinat terminalelor cu volum redus si mediu, cu cerinte ridicate in ceea ce priveste adaptabilitatea si flexibilitatea.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Platforma mobila Spin-Go
 
Platforma mobila Spin-Go

Platforma mobila Spin-Go este un echipament usor si compact care ofera o metoda mai sigura si mai eficienta de a ajunge la produsele si marfurile pozitionate foarte sus, in timpul operatiilor de reaprovizionare a stocurilor, reamenajare, curatare, etc.
Platforma de incarcare ridicata la inaltime maxima corespunde inaltimii catargului. Este foarte usoara plasarea cutiilor grele, folosind coloana ca baza cadru si glisand in sus pana la tava de materiale. Unitatea va frana automat la stationare, deoarece frana pe roata este permanent activa. Avand o greutate totala de doar 230 Kg, platforma este foarte usoara la deplasarea prin impingere pe orice tip de podea, la orice etaj, oferind confort sporit operatorului. Odata la bord, operatorul poate atinge inaltimea de 4.17 m prin simpla apasare a unui buton.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Radioshuttle RS15
 
BT Radioshuttle Toyota

Echipament semi-automat cu actionare electrica, cu capacitate nominala de pana la 1800 kg, cu inaltime de ridicare de 21 mm. Sasiul are o latime de 1024 mm, viteza de deplasare este de 0,65 m/s iar capacitatea bateriei de 24V/50 Ah. Aceasta solutie de stocare in adancime foloseste un sistem shuttle semi-automatizat pentru a depozita si extrage marfurile paletizate de pe rafturi. Radioshuttle-ul este plasat in raft de un stivuitor sau de un reach truck. Cu ajutorul Radioshuttle-ului, operatorii economisesc mult timp deoarece singura lor sarcina este de a duce paletul la intrarea in raft. In timpul in care Radioshuttle-ul duce paletul in pozitia sa finala, operatorul are timp sa preia urmatorul palet. Astfel, numarul paletilor stocati va fi mai mare pentru aceeasi perioada de timp, crescand productivitatea si scazand costurile operationale.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Electrostivuitoare Toyota cu catarg retractabil BT Reflex
 
Electrostivuitoare Toyota cu catarg retractabil BT Reflex

Potrivite pentru aplicatii de interior la stacking si transportul sarcinilor la orizontala, cum sunt depozitele, centrele de distributie si companiile de logistica, gama BT Reflex de electrostivuitoare puternice cu catarg retractabil ofera viteze mari de deplasare si manevrabilitate exceptionala pentru miscari optime ale paletilor cu marfa. Avand inaltimi de ridicare de pana la 12.5 metri si sarcini nominale de la 1.2 la 2.7 tone, seriile BT Reflex ofera modele de stivuitoare potrivite pentru depozitarea tip bloc, in sisteme drive-in si manipularea sarcinilor lungi.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Transpalete manuale BT Lifter cu indicator de greutate - LHM230WI
 
Transpalete manuale BT Lifter seria L cu indicator de greutate sau cantar

Pentru a economisi timp si efort in timpul manipularii sarcinilor, aceste transpalete sunt echipate cu un indicator de greutate sau un cantar. Acesta permite cantarirea cu usurinta a sarcinilor in timpul transportului pentru a asigura eficienta maxima. Modelul BT Quick Lifter cu cantar este o transpaleta mobila cu cantar ce cantareste cu precizie paletii sau incarcaturile in timpul transportului. Pentru o productivitate crescuta, grupul hidraulic quick lift ajuta la ridicarea sarcinilor din numai 2 apasari. Multumita acestui aspect, bunurile sunt manevrate cu un minimum de efort, asigurand eficienta maxima in operare si confort pentru operator.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Doc, rampa de egalizare
Doc, rampa de egalizare
Cutie, caseta, accesoriu tehnologic de stocare
Cutie, caseta, accesoriu tehnologic de stocare
Poarta industriala, poarta industriala rapida
Poarta industriala, poarta industriala rapida
Pardoseala industriala si strat de finisaj
Pardoseala industriala si strat de finisaj
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...