Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE)

Unitati externe DVM Chiller Samsung

Tehnologia sa avansata asigura performante constant mai bune si reduce pierderile de energie. Este dotat cu un compresor cu invertor BLDC de inalta eficienta cu tehnologie de vaporizare prin injectie si un condensator cu evaporare. Designul modular ofera o larga paleta de optiuni de configurare. Se pot combina module in mod simplu si flexibil pentru a extinde in diverse moduri capacitatea, de la 12 pana la 320 de tone, pentru a optimiza economiile de energie, spatiu sau pentru a obtine un echilibru intre cele doua.

  • capacitate: 12; 16; 18 RT
  • dimensiuni nete: 1795x1695x765 mm
  • greutate neta: 465 kg

Documente

Prezentare

Alte produse ale companiei
Pompa de caldura Samsung DVM S Eco
 
Pompa de caldura Samsung DVM S Eco

Ofera acoperire mai buna, ocupand mai putin spatiu. Are o capacitate de 14 CP, cea mai mare din clasa sa, ceea ce permite crearea unei solutii VRF cu amprenta redusa. Astfel, este solutia ideala pentru instalarea in spatii restranse. Este cel mai compact aparat de aer conditionat din clasa sa, deci foarte usor si economic de instalat si de operat, fara a compromite performantele. De asemenea, lasa suficient spatiu liber ce poate fi utilizat in alte scopuri. Tehnologia sa avansata imbunatateste substantial performantele si reduce pierderile de energie. Include un compresor cu invertor digital inovator, un schimbator de caldura optimizat cu lamele canelate si ventilatoare de inalta eficienta. Este dotat cu o tubulatura cu 4 cai, cu racorduri in fata, lateral, dedesubt si in spate, tubulatura cu lungimea de 160 m, pentru a se potrivi in mai multe spatii, inclusiv in spatii mici sau inguste, fiind mai usor de instalat si de intretinut.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Caseta Samsung Wind-Free 1 directie, DVM Pompa de caldura Samsung DVM S Eco Sistem de climatizare cu montare pe perete Samsung Boracay Sistem de unitate Samsung DVM Hidro HE
 
Sisteme de climatizare VRF Samsung
30 produse

Cu tehnologii avansate si o gama larga de functii, sistemele VRF de la Samsung sunt o solutie inteligenta pentru cladiri care necesita o eficienta sporita, control individualizat si flexibilitate la instalare, precum blocuri inalte de apartamente si cladiri comerciale mici.

30 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Solutie integrata de incalzire si apa calda Mono
 
Solutie integrata de incalzire si apa calda Samsung Mono

Monitorizarea consumului de energie prin controllerul cu afisaj touch intuitiv, cu posibilitatea selectarii limbii. Potrivit pentru setarea incalzirii in pardoseala si a radiatoarelor. SmartThings compatibil cu setul Wi-Fi kit optional.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Caseta Samsung WindFree Mini 4 directii, DVM
 
Caseta Samsung WindFree Mini 4 directii, DVM

Caseta Samsung Wind-Free™ Mini 4-Way Cassette (4 cai 600×600) cu sistemul de racire Wind-Free mentine in mod eficient un nivel confortabil de racire, fara sentimentul neplacut al curentului. Aerul rece este dispersat prin 15.672 micro-orificii de aer, astfel incat sa nu apara senzatia de prea cald sau prea rece. Lamelele mari si optimizate pot raci o suprafata mai mare. Senzorul de detectare a miscarii permite un flux de aer personalizat si o utilizare eficienta energetic.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Unitate Hidro Samsung TDM Plus
 
Unitate Hidro Samsung TDM Plus

EHS TDM poate produce apa si aer, care pot fi incalzite sau racite de o singura unitate de exterior. Sistemul aer-aer ofera rapid o temperatura stabila, in timp ce sistemul aer-apa trimite apa fierbinte la radiatoare, incalzirea de sub pardoseala si obiectele sanitare. Aceasta tehnologie rentabila si nepoluanta este incadrata intr-o unitate de exterior, fiind ideala pentru medii in care spatiul este limitat. Tehnologia TDM le ofera utilizatorilor o dubla abordare mai rapida si mai flexibila pentru controlarea temperaturilor. Aceasta solutie inovatoare accelereaza procesele, prin emiterea aerului fierbinte, pe langa incalzirea sub pardoseala, pentru a incalzi mediul mai rapid.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Instalatie de racire cu lichid, modul hidraulic
Instalatie de racire cu lichid, modul hidraulic
Sistem de incalzire-racire prin perete si tavan
Sistem de incalzire-racire prin perete si tavan
Instalatie de climatizare fan-coil
Instalatie de climatizare fan-coil
Agent de transfer, curatare si dezinfectare
Agent de transfer, curatare si dezinfectare
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...