Familie produse:  Unitati interne Samsung VRF
Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE)

Sisteme de climatizare Samsung cu montaj pe perete

Prin arhitectura sa unica triunghiulara, sistemul de climatizare cu montare pe perete de la Samsung a fost dezvoltat de la zero pentru a functiona exceptional. Designul unic triunghiular permite un ventilator mai mare, un grilaj mai lat si o suprafata mai intinsa de distribuire a aerului. Aceste caracteristici, impreuna cu lamele in V suplimentare, permit distribuirea aerului mai departe si pe o suprafata mai extinsa. Optiunea Easy Filter Plus a sistemului cu montare pe perete pastreaza aerul proaspat, filtrand agentii de contaminare purtati pe calea aerului si alergenii cu ajutorul unui plase filtru si al unui invelis unic antibacterian si antiviral.

Produse din aceasta familie

Sistem de climatizare cu montare pe perete Samsung Boracay
 
Sistem de climatizare cu montaj pe perete Samsung Boracay

Un design triunghiular inovator raceste aerul cu 38% mai rapid. Cu spatiu de intrare si iesire mai larg si cu un debit mai mare de aer folosind un ventilator mai mare, forma sa unica raceste incaperea mai repede. Aerul conditionat Samsung a fost proiectat de la zero pentru a fi deosebit de eficient. Designul sau triunghiular unic permite o intrare mai larga pentru a putea trage mai mult aer. Raceste uniform pe intreaga suprafata. Lamelele suplimentare in forma de v, cu un unghi de miscare mai larg, disperseaza aerul rece intr-o zona mai mare, iar structura sa de flux de aer ascendent expulzeaza aerul pe o distanta mai mare. Un Invertor digital economic cu un rating SEER de 10,1 mentine temperatura dorita fara porniri sau opriri frecvente. Astfel, consuma mai putina energie si ajuta la pastrezi confortului pentru perioade mai lungi de timp.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de climatizare cu montare pe perete Samsung AR5000
 
Sistem de climatizare cu montaj pe perete Samsung AR5000

Structura triunghiulara inovatoare raceste aerul cu 38% mai rapid, astfel se va simti confortul mai rapid. Cu orificii de admisie si de evacuare mai largi si cu un flux mai mare de aer dispersat de un ventilator mai mare, forma sa unica va racoreste rapid camera. Filtrul Easy este amplasat in exterior, deasupra, astfel incat sa poata fi scos si curatat cu usurinta. Invelisul sau antibacterian filtreaza praful, impuritatile periculoase, transmise pe calea aerului, si alergenii.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de climatizare cu montare pe perete Samsung MAX
 
Sistem de climatizare cu montaj pe perete Samsung MAX

Dimensiuni nete 1280x345x253 mm. Greutate neta de 18,5 kg. Agent frigorific tip R410A.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...