Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE)

Unitati interne Samsung VRF

Unitati interne Samsung VRF cu montare pe perete, casete, tubulaturi si console. Sunt o solutie inteligenta pentru cladiri care necesita o eficienta sporita, control individualizat si flexibilitate la instalare, precum blocuri inalte de apartamente si cladiri comerciale mici.

Produse din aceasta familie

Caseta Samsung Wind-Free 1 directie, DVM Caseta Samsung 2 directii, DVM Caseta Samsung 360, DVM Caseta Samsung WindFree Mini 4 directii, DVM
 
Casete Samsung
5 produse

Sistemele de climatizare cu caseta de la Samsung ofera o acoperire remarcabila, utilizand o tehnologie avansata care le fac extrem de silentioase si eficiente din punct de vedere energetic. Caseta cu o directie satisface atat nevoile practice, cat si estetice, datorita designului simplu si functionarii eficiente pentru racorire. Tehnologia superioara a lamei ofera performanta ridicata si gestionare usoara fara compromisuri. Cu o carcasa compacta, subtire, caseta cu 2 directii se potriveste perfect in spatiile lungi, subtiri, cu capacitate limitata de instalare. Sistemul ofera o performanta de racire si incalzire puternica si instantanee. Caseta cu 4 directii ofera o acoperire remarcabil de uniforma in incaperi cu tavane inalte. Functia de reglare a vitezei ventilatiei poate fi utilizata in spatii inalte de pana la 3,5 m, iar modul tavan inalt este excelent pentru inaltimi de pana la 4,6 m.

5 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Unitate de climatizare tip conducta Samsung LSP Slim Duct Unitate de climatizare tip conducta Samsung MSP Duct S Unitate de climatizare tip conducta Samsung MSP Sistem de climatizare cu tubulatura Samsung HSP Duct
 
Unitati de climatizare tip conducta Samsung
5 produse

Unitatile de climatizare tip conducta de la Samsung sunt proiectate pentru a functiona bine pe orice tip de vreme, oferind confort pe tot parcursul celor patru anotimpuri.

5 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pompa de caldura Samsung ERV Plus
 
Pompa de caldura Samsung ERV Plus

Sistemul ERV modifica automat modul de operare, in functie de temperatura exterioara si interioara. Aceasta caracteristica ofera afacerilor economii considerabile la energie, indiferent de conditii. In conditii climatice extreme, cu discrepante mai mari, unitatea opereaza ca ERV. Atunci cand diferentele dintre interior si exterior sunt minore, functioneaza ca un ventilator conventional, aducand economii financiare. Combinat cu sisteme de aer conditionat, acest produs ofera solutii de economie de talie mondiala, pentru a reduce in mod inteligent incarcatura la racorire si la incalzire, mentinand in acelasi timp o performanta optimizata.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Unitate de aer conditionat de podea/tavan Samsung Unitate de aer conditionat de tavan Samsung cu capacitate mare Consola Samsung Unitate interioara de podea (incastrata) Samsung
 
Unitati de aer conditionat de tavan si tip consola Samsung
6 produse

Unitati de aer conditionat Samsung de tavan si pardoseala, respectiv de tip consola de pardoseala.

6 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de climatizare cu montare pe perete Samsung Boracay Sistem de climatizare cu montare pe perete Samsung AR5000 Sistem de climatizare cu montare pe perete Samsung MAX
 
Sisteme de climatizare Samsung cu montaj pe perete
3 produse

Prin arhitectura sa unica triunghiulara, sistemul de climatizare cu montare pe perete de la Samsung a fost dezvoltat de la zero pentru a functiona exceptional. Designul unic triunghiular permite un ventilator mai mare, un grilaj mai lat si o suprafata mai intinsa de distribuire a aerului. Aceste caracteristici, impreuna cu lamele in V suplimentare, permit distribuirea aerului mai departe si pe o suprafata mai extinsa. Optiunea Easy Filter Plus a sistemului cu montare pe perete pastreaza aerul proaspat, filtrand agentii de contaminare purtati pe calea aerului si alergenii cu ajutorul unui plase filtru si al unui invelis unic antibacterian si antiviral.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de unitate Samsung DVM Hidro HE Sistem de unitate Samsung DVM Hidro HT
 
Sisteme de unitati Hidro Samsung
2 produse

Sistemul Samsung DVM Hydro este disponibil in doua variante, pentru a raspunde nevoilor de apa fierbinte. DVM Hydro HE ofera apa la o temperatura medie de 50°C, in timp ce tehnologia avansata Cascade Cycle a modelului DVM Hydro HT genereaza apa mult mai calda, la 80°C. Sistemul Samsung DVM Hydro se instaleaza rapid si usor si poate fi utilizat pentru diverse scopuri. Include o serie de conexiuni la diverse dispozitive externe de intrare si iesire, precum senzori de rezervor, incalzitoare Booster, valve cu 2 sau 3 directii si termostate de camera. De asemenea, este perfect compatibil cu sistemele Samsung DVM S Eco si DVM S. Sistemul Samsung DVM Hydro poate fi controlat independent sau central, impreuna cu o varietate de sisteme Samsung DVM. Pentru utilizare independenta in locatii individuale, acesta are propriul sistem de control sau, utilizand controlerul Samsung DVM S Controller, poate fi integrat cu diverse sisteme DVM, de exemplu, pentru apa si aer, si gestionat la nivel central.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...