Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE)

Unitate de aer conditionat de podea carcasata Samsung

Unitatile de aer conditionat de pardoseala Samsung au un design elegant si ofera un flux de aer la distanta, care asigura acoperirea fiecarui colt a spatiului in care sunt instalate.

Documente

Alte produse ale companiei
Sistem de unitate Samsung DVM Hidro HE
 
Sistem de unitate Samsung DVM Hidro HE

Sistemul Samsung DVM Hydro HE ofera apa la o temperatura medie de 50°C. Presiune sunet 28 dBA. Temperatura de functionare Interval racire -5.0 … +48°C si incalzire -20 … +24°C.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Unitati externe DVM Chiller Samsung
 
Unitati externe DVM Chiller Samsung

Tehnologia sa avansata asigura performante constant mai bune si reduce pierderile de energie. Este dotat cu un compresor cu invertor BLDC de inalta eficienta cu tehnologie de vaporizare prin injectie si un condensator cu evaporare. Designul modular ofera o larga paleta de optiuni de configurare. Se pot combina module in mod simplu si flexibil pentru a extinde in diverse moduri capacitatea, de la 12 pana la 320 de tone, pentru a optimiza economiile de energie, spatiu sau pentru a obtine un echilibru intre cele doua.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Caseta Samsung Wind-Free 1 directie, DVM Sistem de climatizare cu montare pe perete Samsung Boracay Sistem de unitate Samsung DVM Hidro HE Unitate de aer conditionat de podea/tavan Samsung
 
Unitati interne Samsung VRF
22 produse

Unitati interne Samsung VRF cu montare pe perete, casete, tubulaturi si console. Sunt o solutie inteligenta pentru cladiri care necesita o eficienta sporita, control individualizat si flexibilitate la instalare, precum blocuri inalte de apartamente si cladiri comerciale mici.

22 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Unitate de climatizare tip conducta Samsung MSP Duct S
 
Unitate de climatizare tip conducta Samsung MSP Duct S

Aparatul de aer conditionat Samsung Duct S este usor de instalat si de intretinut. Designul sau exceptional de compact ii reduce volumul si greutatea cu 30%, comparativ cu aparatele de aer conditionat conventionale. Asadar, este mult mai usor de manevrat si de instalat, chiar si in spatii mici. Functia Auto ESP Adjustment a aparatului de aer conditionat Samsung DUCT S simte automat si eficient presiunea statica exterioara (ESP), indiferent de lungimea canalului. Apoi isi ajusteaza performanta pentru a optimiza presiunea si volumul aerului si a minimiza zgomotul, pentru confort maxim in orice situatie. ESP poate fi ajustat cu usurinta folosind o telecomanda, lucru care reduce timpul de instalare. Aparatul de aer conditionat Samsung DUCT S este proiectat pentru acces din trei directii – de sus, din lateral si de jos – folosind un capac Slide Fit usor de indepartat.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de climatizare cu montare pe perete Samsung Boracay Sistem de climatizare cu montare pe perete Samsung AR5000 Sistem de climatizare cu montare pe perete Samsung MAX
 
Sisteme de climatizare Samsung cu montaj pe perete
3 produse

Prin arhitectura sa unica triunghiulara, sistemul de climatizare cu montare pe perete de la Samsung a fost dezvoltat de la zero pentru a functiona exceptional. Designul unic triunghiular permite un ventilator mai mare, un grilaj mai lat si o suprafata mai intinsa de distribuire a aerului. Aceste caracteristici, impreuna cu lamele in V suplimentare, permit distribuirea aerului mai departe si pe o suprafata mai extinsa. Optiunea Easy Filter Plus a sistemului cu montare pe perete pastreaza aerul proaspat, filtrand agentii de contaminare purtati pe calea aerului si alergenii cu ajutorul unui plase filtru si al unui invelis unic antibacterian si antiviral.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Sistem de climatizare VRF
Sistem de climatizare VRF
Sistem de fixare si suspendare pentru instalatii mecanice si electrice
Sistem de fixare si suspendare pentru instalatii mecanice si electrice
Plafon, placa acustica
Plafon, placa acustica
Tub de ventilatie
Tub de ventilatie
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...