Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE)

Sistem de unitate Samsung DVM Hidro HE

Sistemul Samsung DVM Hydro HE ofera apa la o temperatura medie de 50°C. Presiune sunet 28 dBA. Temperatura de functionare Interval racire -5.0 … +48°C si incalzire -20 … +24°C.

  • capacitate de 16 si 32 kW
  • dimensiuni nete de 518 x 627 x 330 mm
  • greutate neta de 33 kg

Documente

Specificatii

Alte produse ale companiei
Consola Samsung
 
Consola Samsung

Cu o grosime de doar 199 mm, este cel mai subtire aparat de aer conditionat de pe piata. Ofera o performanta optima, cu un design elegant si compact. Componenta inteligenta Clean Panel este unica si inovatoare prevenind acumularea de praf pe unitate si in camera. Cu mai putin praf si mai putine blocaje, firmele beneficiaza de costuri reduse de curatenie si intretinere. Puteti controla sistemul prin intermediul unui ecran tactil negru intuitiv, care le permite utilizatorilor sa obtina cele mai bune rezultate de a acest produs. Prin intermediul celor doua spatii separate pentru racire si incalzire, unitatea Console se asigura ca fiecare centimetru de spatiu va ajunge la temperatura dorita. Aerul fierbinte este expulzat prin spatiul inferior, ceea ce ajuta la incalzirea uniforma a intregii camere. Cu aceste spatii inovatoare cu doua sensuri, firmele pot beneficia de un mediu mai comod si mai placut. Unitatea de aer conditionat Console nu este doar puternica si eficienta, ci opereaza si extrem de silentios, la doar 23 dB. Exista patru moduri diferite de operare, care le ofera utilizatorilor posibilitatea de a alege intre nivelurile inalt, mediu, redus si silentios.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Caseta Samsung 360 Unitati externe DVM Chiller Samsung Caseta cu 1 directie Samsung Caseta cu 4 directii Samsung
 
Chillere DVM Samsung
6 produse

Sistemele de climatizare Samsung Chiller utilizeaza tehnologii avansate pentru a oferi o performanta superioara, fiind in acelasi timp eficiente. Cu moduri avansate de functionare care pot fi reglate in functie de necesitatile climatice sezonale, sistemele Samsung Chiller permit reducerea costurilor anuale la utilitati, in comparatie cu racitoarele traditionale.

6 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Unitate Hidro cu rezervor integrat Samsung Climatehub Mono
 
Unitate Hidro cu rezervor integrat Samsung Climatehub Mono

Solutie integrata de incalzire si apa calda pentru constructii noi si renovari. Configuratia ClimateHub Mono are o singura unitate pozitionata in exterior, care include modulul hidraulic, ceea ce o face usor de instalat fara traseu frigorific. ClimateHub Mono are disponibile mai multe optiuni de capacitate, de 5-8-12-16kW Mono-fazat si 8-12-16kW Tri-fazat. Datorita eficientei energetice ridicate Samsung ClimateHub Mono vine cu o eticheta energetica A+++ pentru eficienta medie sezoniera in incalzirea spatiului, considerand o temperatura a apei la iesire de 35°C.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Caseta Samsung WindFree 4 directii, CAC
 
Caseta Samsung WindFree 4 directii, CAC

Sistemul de racire Wind-Free™ mentine in mod eficient un nivel confortabil de racire, fara sentimentul neplacut al curentului. Aerul rece este dispersat prin 15.672 micro-orificii de aer, astfel incat sa nu va fie niciodata prea cald sau prea rece. Lamelele mari si optimizate pot raci o suprafata mai mare. Senzorul de detectare a miscarii permite un flux de aer personalizat si o utilizare eficienta energetic.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pompa de caldura Samsung DVM S Essential
 
Pompa de caldura Samsung DVM S Essential

Ofera flexibilitate de instalare aproape oriunde, indiferent de amplasare sau distanta fata de cladire. Are o lungime a tubulaturii de pana la 220 m si poate ajunge pana la o inaltime de 110 m.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Sistem de climatizare VRF
Sistem de climatizare VRF
Sistem de fixare si suspendare pentru instalatii mecanice si electrice
Sistem de fixare si suspendare pentru instalatii mecanice si electrice
Plafon, placa acustica
Plafon, placa acustica
Tub de ventilatie
Tub de ventilatie
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...