Panasonic Marketing Europe GmbH<br>Reprezentanta South-East Europe

Aquarea generatia H All in One T-CAP monofazic/trifazic, pompa de caldura pentru incalzire si racire (R410A)

Eficienta energetica: A+++ pentru incalzire la 35°C si A+ pentru apa calda menajera. Pompa de apa „A” cu viteza variabila. Rezervor de apa calda menajera din otel inoxidabil cu panou de izolare U-Vacua™. Debitmetru incorporat. Flexibilitate: magnet optional pentru filtrul de apa. Confort: capacitate constanta pana la -20°C. Interval de functionare pana la -28°C. Temperatura de iesire a apei 60°C. Control: functii suplimentare cu PCB optional (2 zone de control, control bivalent, contact Smart Grid si altele). Conectivitate: optional Aquarea Smart si Service Cloud si integrare in proiecte BMS.

  • eficienta energetica: A+++ pentru incalzire la 35°C
  • eficienta energetica A+ pentru apa calda menajera
  • temperatura de iesire a apei 60°C

Documente

Alte produse ale companiei
Seria Panasonic cu gaz ECO G GE3 cu 2 conducte Seria Panasonic cu gaz ECO G GF3 cu 3 conducte
 
Unitati exterioare Panasonic VRF cu gaz ECO G (R410A)
2 produse

Sistemul VRF cu gaz ECO G este conceput special pentru cladiri unde energia electrica este restrictionata sau emisiile de CO2 trebuie reduse.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Seria Panasonic cu gaz ECO G GF3 cu 3 conducte
 
Seria Panasonic cu gaz ECO G GF3 cu 3 conducte

Sistemul VRF cu gaz ECO G este conceput special pentru cladiri unde energia electrica este restrictionata sau emisiile de CO2 trebuie reduse. Rata de eficienta energetica primara foarte ridicata. Consum electric foarte scazut. Compatibil cu toate unitatile de interior si telecomenzile ECOi. Apa calda menajera este produsa liber vara si iarna (temperatura exterioara >7°C). Interval de functionare extins pentru a furniza capacitate de incalzire continua la 100%, chiar si la temperaturi exterioare de pana la -20°C. Exemple de utilizari: complexuri, cladiri inalte, cladiri comerciale, hoteluri.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Control Aquarea Smart Cloud si Service Cloud
 
Control Aquarea Smart Cloud si Service Cloud

Aquarea Service Cloud permite instalatorilor sa se ocupe de sistemele de incalzire ale clientilor de la distanta. In acest mod, se economisesc timp si bani si se reduce timpul de raspuns, crescandu-se satisfactia clientilor. Functii avansate pentru intretinerea la distanta cu ecrane profesionale: vizualizare generala rapida; istoric al erorilor; informatii complete despre unitati; statistici disponibile in permanenta; cele mai multe setari disponibile. Aquarea se poate conecta la Cloud cu ajutorul CZ-TAW1, ceea ce permite atat controlul de catre utilizatorii finali, cat si intretinerea la distanta de catre partenerii de service. Aquarea Smart Cloud este mai mult decat un simplu termostat pentru pornirea si oprirea dispozitivului de incalzire. Este un serviciu puternic si intuitiv pentru controlul la distanta al unei game largi de functii de incalzire si pentru apa calda menajera, incluzand monitorizarea consumului de energie.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Unitate Panasonic PACi NX Elite cu montaj pe perete, Invertor+ (R32) Unitate Panasonic PACi NX Standard cu montaj pe perete, Invertor+ (R32) Unitate cu caseta tetradirectionala Panasonic PACi NX Elite 90x90, Invertor+ (R32) Unitate cu caseta tetradirectionala Panasonic PACi NX Standard 90x90, Invertor+ (R32)
 
Unitati interioare Panasonic PACi NX (R32)
8 produse

Seria NX cu agent frigorific R32 a fost dezvoltata pentru a raspunde cererii de reamenajare usoara prin metoda cu 3 cabluri. Este integrata si cu solutiile IoT. Cu capacitati de 2,5 kW pana la 14 kW, sunt proiectate special pentru a se adapta tuturor nevoilor comerciale. Unitatile interioare beneficiaza acum de avantajele nanoe™ X ca dotare standard, iar gama cuprinde unitati montate pe perete si tavan, casete 90x90 cu 4 cai si unitati duct adaptive. Echipamentele PACi NX sunt compatibile cu noua telecomanda IoT de la Panasonic, CONEX.

8 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Unitate cu caseta tetradirectionala Panasonic PACi Elite 60x60, Invertor+ (R32)
 
Unitate cu caseta tetradirectionala Panasonic PACi Elite si Standard 60x60, Invertor+ (R32)

Mic si puternic, ideal pentru birouri si restaurante. Unitati standard doar pentru combinatii twin, triple si double-twin. Greutatea redusa si modelul foarte ingust fac posibila instalarea chiar in spatiile cu tavane inguste. Proiectat pentru a se potrivi exact pe o retea de tavan de 600x600 mm, fara a fi necesara modificarea configurarii barelor. Inaltimea de scurgere poate fi crescuta cu aproximativ 350 mm peste valoarea conventionala prin utilizarea unei pompe de scurgere de la inaltime mare, fiind posibila amplasarea unor tevi orizontale lungi. Unitatea foarte usoara, de 18 kg, este si foarte subtire si are o inaltime de doar 288 mm, usurand foarte mult instalarea chiar in spatiile cu tavane inguste.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Pompa de caldura
Pompa de caldura
Cazan de pardoseala pe combustibil lichid si gaz
Cazan de pardoseala pe combustibil lichid si gaz
Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...