Noile baterii de lavoar Schell Vitus cu montare in perete

Igiena si usurinta in utilizare la cel mai inalt nivel

Seria de baterii de perete "Vitus" distinsa cu premiul de tehnologie "Plus X Award" la categoriile "Inovatie", "Calitate inalta" si "Functionalitate" a fost dezvoltata de fabricantul de armaturi Schell special pentru instalatii de perete oferind diverse modele.
Prin urmare pentru toate nevoile diferitelor domenii de aplicatie, fie vorba de zone publice, semi-publice, comerciale si sensibile este disponibila solutia cea mai potrivita. Sortimentul modern si orientat spre viitor de baterii lavoar include in total 42 modele, in ceea ce priveste functionalitatea si protectia impotriva oparirii, posibilitatile de curatare si dezinfectare, precum si considerente de economisire a apei si energiei, toate fiind lansate cu ocazia expozitiei ISH 2015.

In functie de locul instalarii, fiecare baterie lavoar are sarcini specifice de rezolvat. In ceea ce priveste functiile si igiena, seria "Vitus" este perfect adaptata la nevoile diferite ale utilizatorilor - si ia in considerare interesele investitorilor si utilizatorilor. Proiectantii si instalatorii calificati gasesc solutia optima pentru fiecare aplicatie. Principalul avantaj al seriei "Vitus" consta inainte de toate in modelarea de a asigura economisire de timp si costuri, deoarece toate variantele se monteaza pe perete. In acest caz, conductele deja existente pot fi utilizate in continuare, zgomotul si murdaria in timpul instalarii sunt reduse considerabil, iar grupurile sanitare pot fi puse din nou la dispozitia publicului dupa o perioada scurta de timp.

Calitate inalta si usurinta in utilizare
Noile baterii lavoar de perete sunt extrem de robuste, functioneaza in conditii de siguranta datorita tehnologiei dovedite de Schell si nu necesita intretinere. Suprafata cromata a bateriilor fabricate integral din metal de inalta calitate este extrem de neteda si usor de curatat. Aspectul atractiv este garantat chiar si dupa multi ani de utilizare solicitanta. "Vitus" este disponibil atat sub forma unui robinet cu apa amestecata cat si in varianta cu termostat, care ajunge imediat la temperatura setata prin intermediul manerului rotativ. Toate modelele au o teava de scurgere cu lungimi diferite de 210, 270 sau 330 mm, care poate fi, de asemenea, montata in etans.

Actionarea se face fie prin manerul ergonomic, fie prin functia Pornire/Oprire, functia Temporizator, senzorul CVD sau prin manerul clinic. Modelul "Vitus VW-AH-T" cu termostat si maner clinic, se potriveste foarte bine chiar si persoanelor cu dizabilitati motorice. Pentru a proteja impotriva opararii, discul de inchidere inclus limiteaza temperatura apei din termostat la 38°C. In cazul lipsei de apa rece, termostatul opreste automat alimentarea cu apa calda. Posibilitatea de dezinfectare termica conform standardului DVGW W 551 este asigurata in cazul tuturor variantelor.

Cel mai mare potential de a economisi energie si apa este oferita de variantele cu temporizator controlate hidraulic si de modelele cu senzor de atingere CVD. O presiune usoara pe butonul de actionare respectiv atingerea cu degetul al butonului CVD este suficienta pentru a permite reducerea fluxului de apa. Atat durata de spalare cat si cantitatea maxima de apa pot fi ajustate in functie de necesitati. In cazul variantelor cu temporizator durata de spalare poate fi setata de la 5 la 30 secunde. Bateriile Vitus cu senzor de atingere CVD pot fi folosite ca si obiecte reprezentative si permit o durata de spalare intre 2 si 360 secunde. Dupa expirarea timpului setat, bateria opreste singur spalarea, in cazul in care nu este intrerupta anterior manual de catre o a doua atingere pe simbolul Start/Stop.

Montare si intretinere usoara
In cazul tuturor bateriilor "Vitus" cu buton CVD exista posibilitatea activarii spalarii apei statute. De asemenea se poate programa individual atat durata spalarii apei stagnante cat si intervalul. Pentru parametrizarea confortabila si diagnosticul CVD-Touch-Elektronik prin tableta, PC sau laptop Schell pune la dispozitie un adaptor USB si software-ul gratuit eSchell. Informatii suplimentare:
Manerul practic al bateriilor lavoar de perete Vitus vine in ajutorul medicilor, asistentilor medicali si infermierelor prin actionarea igienica si usoara cu dosul palmei sau cotul.
In unitatile de productie este de foarte multe ori nevoie de curatarea confortabila a mainilor foarte murdare. Cu ajutorul termostatului practic on/off al bateriilor de perete Vitus, temperatura dorita poate fi reglata cu usurinta.
In numeroase cladiri reprezentative confortul grupurilor sanitare este un criteriu de decizie importanta: la bateriile de perete Vitus cu senzor de atingere CVD spalarea este pornita de apasarea cu degetul.
Cartusul termostatic de inalta calitate este echipat cu un limitator de temperatura blocabil la 38°C precum si o siguranta in cazul lipsei de apa rece.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre bateriile de baie Schell Vitus cu montaj pe perete, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Schell Gmbh & Co. KG, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Baterii cu montare pe perete pentru lavoare Schell Petit SC HD-K
 
Baterii Schell cu montare pe si in perete pentru lavoare

Baterie cu temporizator cu montare in perete Schell Petit SC HD-K, prelungitor baterie cu montare in perete Schell Petit SC, baterie lavoar Schell Vitus, baterie de perete Schell Walis E, cadru de montaj Walis E, doza masterbox pentru montare in perete Schell WBW-E-V, baterie lavoar Schell Linus, doza masterbox pentru montare in perete Schell WBW-E-M, baterie lavoar si dus Schell Linus W-E-M cu montare in perete, baterie lavoar Schell Linus W-SC-M, doza pentru montare in perete Schell WBW-SC-M, baterie lavoar Schell Linus W-SC-V cu montare in perete, doza pentru montare in perete Schell WBW-SC-V, Eetansare Schell contra scurgerilor de apa.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
SCHELL prezinta solutii igienice, durabile si eficiente privind consumul de apa
SCHELL prezinta solutii igienice, durabile si eficiente privind consumul de apa
Tehnologia destinata grupurilor sanitare publice ofera o economisire a apei de pana la 60%
SCHELL prezinta solutii igienice, durabile si eficiente privind consumul de apa
Categorii
Chiuveta, bideu, WC, pisoar
Chiuveta, bideu, WC, pisoar
Sistem de dus, cadita de dus, cabina de dus
Sistem de dus, cadita de dus, cabina de dus
Baterie sanitara pentru baie si bucatarie
Baterie sanitara pentru baie si bucatarie
Linii complete de produse pentru baie si igiena
Linii complete de produse pentru baie si igiena
Sistem igienic pentru toaleta publica
Sistem igienic pentru toaleta publica
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...